Şimdi Ara

2023'te kişi başı geliri 25 bin dolara çıkaracağız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2023'te kişi başı geliri 25 bin dolara çıkaracağız.

Yeni hedef.

2023'te kişi başı geliri 25 bin dolara çıkaracağız.türkiye gazetesi
    Hedef enflasyonda tek hane, 15 bin dolar millî gelir - Türkiye Gazetesi
    https://www.turkiyegazetesi.com.tr/ekonomi/hedef-enflasyonda-tek-hane-15-bin-dolar-milli-gelir-989140

• KK sağolsun ne diyelim...

Bu üstte yazılanların hepsi 2010-2011 dönemi yani KK'nin CHP genel başkanı olduğu dönem ki AKP'nin 2023 hedef listesi...

Bu hedeflerin çoğu olmadı çoğu tutmadı hatta çoğu hedefin yarısındayız. Ama KK reis sağolsun sığ muhalefeti kalitesiz muhalefeti ile ne yapıyor ne ediyor AKP'yi gene itkidarda tutuyor...

AKP bile 2010'da bu listeyi yaparken 8 yıldır iktidardayız kim görecek 2023'ü o zamana seçimleri kaybeder gideriz zaten diye yapmışlardır Allah bilir :D Ama KK ne yapıp edip seçimleri kazandırdığı için adamlarında başına dert olmuş.

• 52 varsa hiçbir hedef tutmasa bile devam edersin. 52 böyle işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Akp sayesinde.

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • Sadece o mu?

Şunların 1 tanesi de mi tutmaz be?

%52: Sorun yok, dewamke...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Forumda rtenin 20 yildir her secim sozunu yerine getirdigini iddia eden ve oyle olmadigini soyleyince beni fanatik ilan eden oner adli uyenin yalanlarini gorunce akplilerin baska boyutta yasadigini dusunmeye basladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 16 Eylül 2023; 22:5:17 >
  • Onlar konuşur ak parti yapar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

aya yol yaptığımızı söylesek inanırlar demişlerdi. Boşa demediler.

52 harika2023'te kişi başı geliri 25 bin dolara çıkaracağız. 

Bu üstte yazılanların hepsi 2010-2011 dönemi yani KK'nin CHP genel başkanı olduğu dönem ki AKP'nin 2023 hedef listesi...

Bu hedeflerin çoğu olmadı çoğu tutmadı hatta çoğu hedefin yarısındayız. Ama KK reis sağolsun sığ muhalefeti kalitesiz muhalefeti ile ne yapıyor ne ediyor AKP'yi gene itkidarda tutuyor...

AKP bile 2010'da bu listeyi yaparken 8 yıldır iktidardayız kim görecek 2023'ü o zamana seçimleri kaybeder gideriz zaten diye yapmışlardır Allah bilir :D Ama KK ne yapıp edip seçimleri kazandırdığı için adamlarında başına dert olmuş.

Komiksiniz ya gerçekten.Beni düzenden başka iyi düzecek kimse yok ben bunları tercih ediyorum dien insanların suçlusu hiç iktidara gelipte Ülke yönetmemiş adam nasıl kafa yapısıysa artık bu sizdeki.Adamlar bunlardan daha iyisi yok diyip düzeceksede bunlar düzsün dio kısır döngü :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Biz batıracağız biz ekonomide akıl dışı işler yapacağız deneme yanılma yöntemi ile idare edeceğiz deseler yine 52 alırlar.

51.2-51.5 bile olmazdı 52 alır...

Siyaset yapmayı bilmeyen muhalefet için ben ne yapabilirim ?

Bu şartlarda bile kazanamayıp koltuk salmıyorsalar BANANE yani benim derdime mi ?

Seçim kazanmaları çok kolay basit bir şeydi. Ama halktan toplumdan o kadar kopuklar ki dünyadan haberleri yok.

Yalan mı yani sende biliyorsun ki KK harici kim aday olsa yüzde 70-80 seçimi kazanacaktı. Veya muhalefet konuşmayıp SUSSA SEÇİMİ KAZANACAKTI. AMa sen SEzgin Tanrıkulu gibi isimlere arka çıkarsan sabah akşam Selahattin Demirtaş Güzellemesi yaparsan. HDP'ye selam çakarsan yok KHK ille atılanların hepsini geri iade edecezs dersen dolar 20 değil 50 TL de olsa mazot 30 TL değil 130 TL de olsa sçeim flan kazanamazsın bunu anlayamacan muhalefet varsa ne yapalım yani ?

Toki ile ilk evim, ilk arsam falan bi dolu reklam yaptılar, hadi ilk evimde konutların yapımı vs.. uzun iş anlarımda laaa 500m2 arsa bile yalan oldu. 1 yıl olacak neredeyse ortada birşey yok.

Deprem oldu, toki yapacaz, evinizi onaracaz, faizsiz kredi falann.... Ailemin evi antepte orta hasarlı, bekliyoruz ki birşeyler açıklansında evi yoluna koyalım.

Kuzen istanbulda binacak kentsel dönüşüme sokuyorlar, güya 0,79 faizli kredi vardı, kuzen bankacı olmasına rağmen kredi işini çözemedi, artık konutun metre karesinden feragat edip ceptende 1-1,5 milyon çıkarıp evini dönüştürecek. Güya istanbul içinde bi dolu destek vardı ama kıstaslar çok fazla olunca ondan da yararlanamadı.

Yukarıdakilerden yararlanan varsa bir avuç insan, onlarda araya kim bilir kimleri koyuyordur.

gazlar ne oldu gazlar?

Müjde üstüne müjde olarak gelen gazlar kimin hayatına etki etti soruyorum cevap yok.

Hadi Karadeniz yeni diyelim peki Akdeniz niye ses soluk yok?

• Akdenizdeki hakimiyetimizi kaybetmesek yine iyi. Yunanistan silah üstüne silah alıyor, hava filolarını güçlendiriyorlar bizim filolar ise dökülüyor. Sırf darbe paranoyasından dolayı ne kadar kaliteli paşa varsa ordudan uzaklaştırdılar.

https://forum.donanimhaber.com/bilisim-yazilim-uzerine-kitaplar--154166108

****************************************************************************
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.