Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
329
Favori
644.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende 8 küsüre almıştım ama konakladığım dönemde 40 lardaydı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anladım hocam bilmiyorum 40 verilecek kadar bir tesis değil bence, alan darlığından bahsedildi ve deniz manzarasız odalar caddeye bakıyor bunlara naçizhane fikriniz nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    %100 deniz manzaralı alınmalı. Kara manzaralılar direk otoban görüntüsü ve gürültüsü alıyor.

Evet alan darlığıda doğru. Ama çok çok kaliteli ve denizi mükemmel.

• Düşünceniz için teşekkürler iyi akşamlar, açılır açılmaz fiyatı size yazarım değerlendirirsiniz

Granada Belek tavsiye ederim okurcalar güzel olan tek tarafı denize sıfır ama Belek olan da imkanlar daha iyi içkilerde kaliteli ücretsiz konser de oluyor 2 sene önce bize Berkay denk gelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yurtdışına 24 ten açmışlardı sanırım.

• Granada okurcalar için çok yüksek fiyat bence. Sezon ortasinda gecelik maksimum 2 kişi 5 bin eder. Ben daha da altına bile açar diyorum. Gecen sene gecelik 1 bin tlye kaldım.

• atesoku kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur. Bende geçen sene 6 gece8 küsüre kaldım ama bu sene görücez bakalım.

• Granada Okurcaları her yıl takip ederim. Eş değer oteller 23-27 bandımda açtı. O yüzden onunda bu arada bi yerde açacak. Granada belek 32-34 bandında açar diye düşünüyorum. Onun seviyesinde oteller o civarda

• Granada okurcalar ve beach bugune kadar hep uygun fiyatlı ortalama oteller olarak hizmet verdiler.

Sizin dediğiniz gibi yüksek fiyat açarsa bu fiyatlarda çok daha iyi oteller var.

• Bu arada şu an rixos beldibindeyiz. Merak edilen bir şey varsa cevaplayabilirim. Genel olarak hizmet çok iyi, odalar cok iyi(60 m2) yemekler iyi, içkiler ortalama.

• Yurt dışı satış sitelerinde 6 gecesi için 30 olarak açmış ama göreceğiz Türkiye’de nasıl olacak

Hava nasıl kasımda Antalya’da ben onu merak ediyorum. Denize havuza girmek mumkun mu, doluluk oranı nasıl, doluluk hizmete etki ediyor mu?

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Hava durumu çok değişken. Bu hafta hava çok güzel. Gunesli ve ruzgarsiz. Haftaya birden yagmurlar baslayabiliyor. Gündüzleri güneşte uzun süre duramadik. Havuz buz gibi giren hiç görmedim. Deniz ise haziran ayındaki bodrum sıcaklığında. Kısa süreli giren çok oluyor. Hava güneşli olursa hemen ısınıyorsun. Şu an kalabalık yok. Hiçbir yerde yoğunluk yok. Okul tatili ile birlikte büyük ihtimal yogunluk artar ve hizmet zayıflar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesoku -- 11 Kasım 2022; 20:14:39 >
  • Bu arada granada okurcalar için ikimizde gecen sene demişiz. Sezon bittiği için geçen sene diyoruz. Yorumları okuyanların kafası karışmasın. 2022 senesinden bahsediyoruz 

Aynen :)

• rafi_baskan R kullanıcısına yanıt
    Hocam benim oğlum 13 yaşında bu nedenle bamna port natura uygun fiyat veriyor
    Otel için sizin beğendiğiniz tarafınız ve beğenmedikleriniz neler?Birde yemekler nasıl?Kırmızı et çıkıyor mu?ala carda ücretsiz mi?

• ArchAngeL07 A kullanıcısına yanıt
    Bende bu sene için Coşku bey aracılığıyla limak limra rezv.yaptım. 2 çocuk olması nedeniyle bir çok otelde fiyat çok artıyor, limak otelleri bu yönden avantajlı. Sizinde bütçeniz limra için 5 geceye uygun. En azından daha iyi bir fırsat çıkarsa iptal edilebilir. fiyatlar artmadan revz. yapmak mantıklı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maarul -- 11 Kasım 2022; 23:8:22 >
  • Granada okurcalar VPN ile günlük 4600 olarak gözüküyor

• port natura otelini radara aldım bu sene daha önce konaklayan varsa bilgi verebilirmi otel hakkında

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.