< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (141. sayfa)

-
-
Normalde fiyatlar 7 şubatta zamlanmasi lazımdı depremden dolayı zam gelmedi eli kulagindadir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim iki cocugum oldugu icin beni direk aile odasina atiyor o yüzden fahiş bir fiyat cikiyor ortaya. iki cocukla da standart odayi vermiyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet haklısınız. Ben onu düşünemedim. Kusura bakmayın.
Estagfurullah ben de yazmamistim zaten ilk basta.
Arkadaşlar tatil konusunda maddi/manevi bu kadar zorlandığım bir yıl hatırlamıyorum. Her türlü öneriye açık olarak sizden fikir almak istedim. Yeşil pasaportum var. Yurtiçi veya yurtdışı 3 ve 8 yaşlarında iki çocukla önerileriniz olursa değerlendirmek isterim. Alkol kullanmıyorum, böyle olunca da yurtiçi otellere 50 bin vermek açıkçası içime oturuyor. Çocuklar bir nebze büyük olsa kültür turizmi düşüneceğim ama onlara göre tatil havuz başında dondurma ve içecek. Kalitesizlikten dışarıda yemek dahi yemek istemediğim için kötü bir yere de gitmek istemiyorum. Her türlü öneriyi değerlendirmeye açığım.
-
Değerli forumdaşlarımız.
Normalde dün olan Erken Rezervasyon Son Günü BUGÜN SAAT 23:59'a kadar ertelenmiştir.
Fiyat artışlarından etkilenmemek adına bekleyen süreçleri bugün tamamlamanızı tavsiye ederiz.
Hala fiyat/performans yönünü koruyan aşağıdaki tesislerde ve bütün SETUR Anlaşmalı Yurt İçi Ürünlerde
DH KULLANICILARINA ÖZEL İNDİRİM Fırsatlarından faydalanabilirsiniz.
Rubi Platinum Sign
Rubi Platinum
LIU Resort
Sueno Hotels Beach
Melas Resort Hotel
Club Megasaray Belek
Innvista Belek
Kirman Arycanda
Kirman Sidemarin
Kirman Sidera
Kirman Leodikya
Utopia World
Kimeros Park
Crystal Flora
Otium Family Eco Club
TTH Hydros
DoubleTree By Hilton Bodrum
Hapimag Sea Garden Resort
Blue Dreams Resort
Club Marma Hotel
Marmaris Bay Resort
Turunç Premium
Aracılığımız ile gerçekleitireceğiniz işlemlerde;
- Fiyatlara iptal güvencesi dahildir
- Vade farksız 12 taksite kadar yapılabilir (Yapı Kredi ve Vakıfbank World)
- %1 ön ödeme rezervasyon anında, kalan ödeme otele girişten 1 hafta önce gerçekleştirilebilir.
- Yapı Kredi ve Vakıfbank World karta 1000 TL puan hediye edilir
Sevgiyle kalın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 1 Mart 2023; 10:6:3 >
-
Ekim başında TUİ Blue Palm Garden için 3 kişi 21 bin tl rezervasyon yapılmıştı. Bugün fiyatlara bakıyım dedim otel sezonda hiç fiyat vermiyor.
Otel ya %100 doldu ya da başka bir sebepten dolayı rezervasyon almıyor. Umarım son dakika iptal vs. haberi gelmez.
TTT HYDROS un denizi çok iyi hocam, Kemer in denizi bence harika zaten. Yeme içme zayıf. Ama illa yenecek iyi bir şey bulunuyor. Geçen yaz gitmiştik, çalışanlar canla başla yardımcı oluyor. Fiyat performans olarak memnun kalmıştık. Hemen yanındaki hilton Kemer de de kalmıştık tabi orası çok iyiydi ama fiyatı birkaç katı. deniz aynı deniz.
Karmir göynük de galiba, denizi nasıldır acaba
Arkadaşlar selam. 27 haziran 1 temmuz tarihlerine istanbula yakın izmir yada balıkesir gibi uhd denize sıfır otel öneriniz var mı? F/p olarak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar bütçe 20 bin 2 yetişkin 2 çocuk 6-2 yaş otel önerisi olan var mı?
-
Vay be tüm yıl çalışıp 5 gün tatil yapacak kitlede ortadan kalktı.yazan bile yok artık.
20 bine tatil arıyorsunuz 2 yetişkin 2 çocuk.
5 gün sabah öğle akşam dışarıda 4 kişi yemek yeseniz zaten 20 bin tl oldu ne yazık ki.
Kasım ayında 18 bine 5gece crystal green bayi rezerveledim şimdi kaç oldu bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: qhost06Merhaba arkadaşlar bütçe 20 bin 2 yetişkin 2 çocuk 6-2 yaş otel önerisi olan var mı?
Hiç sormayın bankamızın yazlık misafirhnesine gidecektik o yüzden erken dönemde almadık şimdi de onlar depremzedelere açıldığı için tatil bakmak zorunda kaldık.
-
eee ne yapacaz hocam tatile de mi gitmeyeceğiz. Yabancılara döviz gelsin diye ucuzdan veriyorsunuz ama
-
Merhaba, tarihleriniz ne zaman olacak ve kaç gece?
24-28 temmuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Merhaba, bütçe üst sınırınız nedir bilmiyorum ama uhd degil hersey dahil Casa de Playa Hotel var Çeşme’de.
Geçtiğimiz tatilde tanıştığımız bir aile tesis hakkında az ama özdü yemekleri biz memnun kalmıştık fiyat performans anlamında demişlerdi. Benim kendi deneyimim yok, zaten Ege bölgesinde Uhd konseptinde iyi anlamda Club Marvy var, fiyatları çok yüksek; daha çok oda kahvaltı lüks tesisler var, bir de Balıkesir’de Afytos otelleri var nispeten uygun bütçeli ama kalite anlamında da beklentinin fiyata göre olmasının uygun olacağını düşünüyorum. (Bir Uhd konseptini karşılamaz)
Paloma Pasha tesisi var ama baktım sizin bayram tarihlerinde minimum 7 gece veriyor. Yine Sunis Efes Royal var özderede ve Didim’e inebilseniz Aquasise baktım ama onlar da minimum 5 gece veriyor, Ege bölgesi, özellikle Bodrum ve üstünde çok iyi bir hizmet bulmak ne yazık ki pek kolay değil, tesislerin genelde fiyatlarını hak ettiğini düşünmüyorum, belki en üstte yazdığım tesisi siz de araştırabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X