Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
329
Favori
644.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tthydros herşey dahil konsept uhd değil,içki ve yeme-icme zayıf,odalar 4 yıldız kalitesinde ama tesis kemer merkezde,barut kemer orange country yanında. Karmir i bilmiyorum ama içerik olarak tthydros dan çok öndedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde fiyatlar 7 şubatta zamlanmasi lazımdı depremden dolayı zam gelmedi eli kulagindadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonyFun S kullanıcısına yanıt
    Benim iki cocugum oldugu icin beni direk aile odasina atiyor o yüzden fahiş bir fiyat cikiyor ortaya. iki cocukla da standart odayi vermiyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • legolass55 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız. Ben onu düşünemedim. Kusura bakmayın.

• SonyFun S kullanıcısına yanıt
    Estagfurullah ben de yazmamistim zaten ilk basta.

• Arkadaşlar tatil konusunda maddi/manevi bu kadar zorlandığım bir yıl hatırlamıyorum. Her türlü öneriye açık olarak sizden fikir almak istedim. Yeşil pasaportum var. Yurtiçi veya yurtdışı 3 ve 8 yaşlarında iki çocukla önerileriniz olursa değerlendirmek isterim. Alkol kullanmıyorum, böyle olunca da yurtiçi otellere 50 bin vermek açıkçası içime oturuyor. Çocuklar bir nebze büyük olsa kültür turizmi düşüneceğim ama onlara göre tatil havuz başında dondurma ve içecek. Kalitesizlikten dışarıda yemek dahi yemek istemediğim için kötü bir yere de gitmek istemiyorum. Her türlü öneriyi değerlendirmeye açığım.

• Değerli forumdaşlarımız.

Normalde dün olan Erken Rezervasyon Son Günü BUGÜN SAAT 23:59'a kadar ertelenmiştir.

Fiyat artışlarından etkilenmemek adına bekleyen süreçleri bugün tamamlamanızı tavsiye ederiz.

Hala fiyat/performans yönünü koruyan aşağıdaki tesislerde ve bütün SETUR Anlaşmalı Yurt İçi Ürünlerde
    DH KULLANICILARINA ÖZEL İNDİRİM Fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

Rubi Platinum Sign
    Rubi Platinum
    LIU Resort
    Sueno Hotels Beach
    Melas Resort Hotel
    Club Megasaray Belek
    Innvista Belek
    Kirman Arycanda
    Kirman Sidemarin
    Kirman Sidera
    Kirman Leodikya
    Utopia World
    Kimeros Park
    Crystal Flora
    Otium Family Eco Club
    TTH Hydros
    DoubleTree By Hilton Bodrum
    Hapimag Sea Garden Resort
    Blue Dreams Resort
    Club Marma Hotel
    Marmaris Bay Resort
    Turunç Premium

Aracılığımız ile gerçekleitireceğiniz işlemlerde;

- Fiyatlara iptal güvencesi dahildir
    - Vade farksız 12 taksite kadar yapılabilir (Yapı Kredi ve Vakıfbank World)
    - %1 ön ödeme rezervasyon anında, kalan ödeme otele girişten 1 hafta önce gerçekleştirilebilir.
    - Yapı Kredi ve Vakıfbank World karta 1000 TL puan hediye edilir

Sevgiyle kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 1 Mart 2023; 10:6:3 >

• Ekim başında TUİ Blue Palm Garden için 3 kişi 21 bin tl rezervasyon yapılmıştı. Bugün fiyatlara bakıyım dedim otel sezonda hiç fiyat vermiyor.

Otel ya %100 doldu ya da başka bir sebepten dolayı rezervasyon almıyor. Umarım son dakika iptal vs. haberi gelmez.

• ggkhnn G kullanıcısına yanıt

TTT HYDROS un denizi çok iyi hocam, Kemer in denizi bence harika zaten. Yeme içme zayıf. Ama illa yenecek iyi bir şey bulunuyor. Geçen yaz gitmiştik, çalışanlar canla başla yardımcı oluyor. Fiyat performans olarak memnun kalmıştık. Hemen yanındaki hilton Kemer de de kalmıştık tabi orası çok iyiydi ama fiyatı birkaç katı. deniz aynı deniz.

Karmir göynük de galiba, denizi nasıldır acaba

• Arkadaşlar selam. 27 haziran 1 temmuz tarihlerine istanbula yakın izmir yada balıkesir gibi uhd denize sıfır otel öneriniz var mı? F/p olarak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bütçe 20 bin 2 yetişkin 2 çocuk 6-2 yaş otel önerisi olan var mı?

• Vay be tüm yıl çalışıp 5 gün tatil yapacak kitlede ortadan kalktı.yazan bile yok artık.
    20 bine tatil arıyorsunuz 2 yetişkin 2 çocuk.
    5 gün sabah öğle akşam dışarıda 4 kişi yemek yeseniz zaten 20 bin tl oldu ne yazık ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: qhost06

Merhaba arkadaşlar bütçe 20 bin 2 yetişkin 2 çocuk 6-2 yaş otel önerisi olan var mı?

Kasım ayında 18 bine 5gece crystal green bayi rezerveledim şimdi kaç oldu bilmiyorum

• brutal55 kullanıcısına yanıt

Hiç sormayın bankamızın yazlık misafirhnesine gidecektik o yüzden erken dönemde almadık şimdi de onlar depremzedelere açıldığı için tatil bakmak zorunda kaldık.

• Shafter kullanıcısına yanıt

eee ne yapacaz hocam tatile de mi gitmeyeceğiz. Yabancılara döviz gelsin diye ucuzdan veriyorsunuz ama

• qhost06 Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tarihleriniz ne zaman olacak ve kaç gece?

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    24-28 temmuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • qhost06 Q kullanıcısına yanıt
    Sahip olduğunuz kriterlerde ben olsam nereleri seçerdim dediğim yerleri altta paylaşıyorum:

Arcanus Side, orta segmentte üzmeyecek bir otel, Ekimde yan otel Voyage Sorgunda idim, Arcanus’ta da hersey yolunda gözüküyordu. Bölgenin denizinde ara ara kayalıklar var dikkatli olmak gerekebilir bunu belirtmeliyim.

Arcanus bu yıl Trendline isimli yeni bir tesis açıyor, dezavantajı denize 800 metre; yarım saatte bir servisler oluyor. Yeni açılan oteller genelde ilk yıl iyi performans sergileyebiliyor duyulmak için. Eğer Mayıs Haziran gibi olsaydı tatiliniz önermezdim belki henüz sistem oturmamış olur diye ama sizin düşündüğünüz tarihler temmuzun sonu, en hareketli dönemler, hizmet oturur diye düşünüyorum. Yeni açılan bir tesisi satın almak iki uçlu risk; güzel de çıkabilir beklentiyi de karşılamayabilir henüz yeterince bilgi olmadığı için. Ben içinde bulunduğum durumlara göre risk almakta bir sakınca görmezdim. Bu kişisel bir tercih tabii

Benata Hotel de bu yıl yeni açılacak olan bir tesis, hakkında fazla bilgim yok, görseller oldukça güzel duruyor, sonraki yıllarda yükselip uçacak bir tesise dönecekse ilk yıl güzel fiyattan yararlanmak mantıklı olabilir, denize sıfır. Sahibi kim, araştırılabilir, ETS’de satılıyor, danışmanlara danışılarak tesis hakkında daha detaylı fikir sahibi olunabilir.

Sirius Deluxe Alanya’da, bölge olarak size uzak mi bilmem ama Google ve Tripadvisor yorumları genel olarak iyi , orta segmentte yine üzmeyecek bir tesis gibi.

Önemli olan beklentileri fiyata göre tutmak. Bu şekilde küçük şeylere takılmamak ve tadını çıkartmak diye düşünüyorum. Temiz olsun, yemekler lezzetli olsun, çocuklar eğlensin deyip dinlenmenin tadını çıkartmak. Amaç verdiğiniz paranın karşılığını benzer rakiplerine göre karşılığını size en üst şekilde veren tesisi bulabilmek..

Umarım faydalı olur ve harcadığınız bütçenin karşılığını alabildiğiniz bir tatil ayarlayabilirsiniz

2023 F/P Otel Fırsatları

2023 F/P Otel Fırsatları

2023 F/P Otel Fırsatları

2023 F/P Otel Fırsatları

• Merhaba, bütçe üst sınırınız nedir bilmiyorum ama uhd degil hersey dahil Casa de Playa Hotel var Çeşme’de.
    Geçtiğimiz tatilde tanıştığımız bir aile tesis hakkında az ama özdü yemekleri biz memnun kalmıştık fiyat performans anlamında demişlerdi. Benim kendi deneyimim yok, zaten Ege bölgesinde Uhd konseptinde iyi anlamda Club Marvy var, fiyatları çok yüksek; daha çok oda kahvaltı lüks tesisler var, bir de Balıkesir’de Afytos otelleri var nispeten uygun bütçeli ama kalite anlamında da beklentinin fiyata göre olmasının uygun olacağını düşünüyorum. (Bir Uhd konseptini karşılamaz)
    Paloma Pasha tesisi var ama baktım sizin bayram tarihlerinde minimum 7 gece veriyor. Yine Sunis Efes Royal var özderede ve Didim’e inebilseniz Aquasise baktım ama onlar da minimum 5 gece veriyor, Ege bölgesi, özellikle Bodrum ve üstünde çok iyi bir hizmet bulmak ne yazık ki pek kolay değil, tesislerin genelde fiyatlarını hak ettiğini düşünmüyorum, belki en üstte yazdığım tesisi siz de araştırabilirsiniz

2023 F/P Otel Fırsatları

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.