Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.908
Cevap
329
Favori
644.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı düşünceleri paylaşarak erken rezervasyonda 20-24 Haziran tarihlerinde Arcanus Trendline aldım. Umarım sizin dediğiniz gibi sistemi oturmamış bir otel ile karşılaşmayız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ersinduzgun4141 E kullanıcısına yanıt
    Otelin bu fotograflarını görene kadar ben de alacaktım ama insaat bitse peyzaj falan bitmesi pek kafama yatmadi.

2023 F/P Otel Fırsatları

2023 F/P Otel Fırsatları

Umarım tamamlanmış olur, tamamlanmamış olursa da Arcanus Side’ye kaydırırlar bence, o zaman da avantajlı olur yine sizin adınıza

• legolass55 kullanıcısına yanıt
    Bu fotoğraflara nereden ulaştınız ayrıca ne zaman çekilmiş? Şu anda böyle ise bana yetişmez sanki ama diğer otellerinin olması güzel bir avantaj, hayırlısı artık bekleyip görelim. O sıcak yaz günlerine sağlık ve huzurla erişelim inşallah.

• Merhaba,

Eylül sonu için 5 gece 6 günlük otel arayışındayım, geçen sene Rubi Platinum'da kalmış ve memnun ayrılmıştık. Benzer seviyede bir otel önerebilir misiniz? Ek olarak Almanya üzerinden de rezervasyon yaptırma şansım var, Almanya üzerinden rezervasyon için ek önerileriniz var mı?

• Alkolü düzgün olan otel önerebilir misiniz. En azından yeni rakı olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yabanci bir forumda gördüm, oradakiler de fiyatinin uygun oldugunu ama yetismesinin zor oodugunu tartisiyorlardi. Yanlis hatirlamiyorsam fotograflar 8 subat 2023 tarihli. insallah yetisir de gönlünüzce eglenirsiniz. Dediginiz gibi hayirlisi olsun.

• Villa tipi önünde havuzlu veya özel havuzlu odası olabilir 5 gece 50000 TL ye kadar otel bakıyorum. Tavsiye varmı?

• Burakc54 B kullanıcısına yanıt

Hocam benzer şekilde geçen yıl Rubi'de kalmıştım ancak bu yılki fiyatlardan dolayı maalesef orası mümkün değil. 4 gece için 20-25 civarında yer bakıyorum. Siz bulabildiniz mi? 2 çocuk var, Eylül başı için bakıyorum.

• Merhaba, Mayıs sonunda ilk kez Rubi Platinium'a gideceğiz.

Güzergah olarak şöyle bir rota düşünüyorum, ROTA LİNKİ

1) 3 saat, 222 km sonra Köfteci Yusuf, Saraycık/Bozüyük/Bilecik

2) 2 saat, 170 km sonra Afium Outlet ve Eğlence Merkezi, Afyonkarahisar

3) 2 saat 160 km sonra Opet Demtrak Demireller Isparta Merkez/Isparta

4) 3 saat 210 km sonra Rubi Platinium 

Hem güzergah hem de otelle ilgili önerileriniz olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gebzeinonu -- 9 Mart 2023; 12:38:32 >

• gebzeinonu kullanıcısına yanıt

Bende Haziran başında Antalya Manavgat tarafına gideceğim. Eş dosttan Burdur yolu üzerinden gitme önerisi geldi hep. Isparta yolu gidiş gelişmiş galiba hocam.

Google Maps 1600 km gösteriyor nedense? 800km civarı olması lazım yol. Isparta üstü değil Burdur üstü tavsiye ederim. Duble yol daha derli toplu, Isparta yolu dağlık iniş çıkış çok.

Ben gece 1-2 gibi çıkıyorum İstanbul'dan, Bozüyük'te Sarar Outlet'te 2-3 saat uyuklayıp devam ediyorum. Afyon'da Afium'da sabah kahvaltımı yapıp kahvemi içiyorum, sonra durmaya ihtiyacım olmuyor pek. Sıkılırsam vs bazen duruyorum.

• cmshn kullanıcısına yanıt
    Ortalama kaç bin yakar araç?

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Ortalama 6 litre yaksanız 800km'de 50 litre yakıt yakar benzer fiyatlarda olduğunu düşünürsek iki yakıtın da 1000 TL civarı tutar.

• cmshn kullanıcısına yanıt
    Yakıt fiyatları ucuz kalmış durumda hayret

• Rota tavsiyeniz için teşekkür ederim. @Senior.Planner @cmshn :)

2 yıl önce Isparta'dan gitmiştim, hayal meyal hatırlıyorum yokuşları. Bu sene Burdur'u denemekte fayda var.

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

Antalya'ya gidiyorsanız burdur yolundan gidin bencede rahat edersiniz.

Kullandığım güzergah: Sakarya, Kütahya, Afyon, Isparta, Antalya şeklindeydi ve gayet iyiydi.

• Isparta yolu acele yoksa gayet keyifli, çok güzel manzaralar var ama hemen gideyim diyenlere uymaz. Acemi şoförlerin de Burdur yolunu seçmesinde fayda var.

rubinin yemekleri harika. güzel tercih. bana kalsa her yıl rubiye giderim.

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.