Neden yapsın bunu , oteller ticari kuruluşlardır netice de ... bak dolar/euro yıllardır neredeyse aynı seviyede ama otel fiyatları enflasyon+ katlamalı gidiyor Adam keşke hiç yerli gelmese diye bakardır , Turizm Bakanı 5-6 otel sahibi fiyatlarla ilgili ne düşündüğünü yazdım , bu teklifini sn bakana CİMER den ilet istersen:) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurrsy -- 25 Şubat 2023; 13:44:23 > |
2023 F/P Otel Fırsatları (140. sayfa)

-
-
Neden yapsın derken?
Kimsenin malına çökülsün demiyorum. Devlet teşviki verilebilir. Yabancı ile arada kalan tutarda.. sonuçta hem yerli hem yabancı turistlerin otelde konaklaması hem doğal hem de normal. Sadece şu ara yerli turistin desteklenmesi lazım bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam abi yerli turistin desteklenmesi lazım anladım , CİMERE yaz diyorum ben de Turizm bakanına sor ,yerli truristi niye desteklemiyorsunuz diye , burada yazmak bir işe yaramıyor ki !!
-
Bakan söylemiş zaten:
“Bakan Ersoy, yerli turistin uygun fiyatlı tatil yapması konusundaki soruya ise erken rezervasyon sisteminin daha fazla kullanılmasının yüzde 50 fiyat avantajları sağlayacağını ifade etti.”www.milliyet.com.tr
2028 turizm gelirinde hedef 100 milyar $ - Son Haberler - Milliyethttps://www.milliyet.com.tr/amp/ekonomi/2028-turizm-gelirinde-hedef-100-milyar-6896622
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 25 Şubat 2023; 14:26:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hedefler yabancı turiste göre yapılmış:
“Türkiye’nin sayılardan çok nitelikli turiste odaklanarak, kişi başı gecelik geliri artırma stratejisi ile hareket edeceğine dikkat çeken Bakan Ersoy, “2018’de kişi başı gecelik harcama 67 dolar iken, bunu 2022’de 89 dolara çıkardık. 2023 hedefimiz 95 dolar, 2028 hedefimiz ise 118 dolar” ifadelerini kullandı.”
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bakanın göreve geldiği günden beri en iyi takipçilerinden biriyim , sen de burada en eskilerdensin .
bakan bey işe başladığı gün izlediği politikayla yerli turisti bitirmeye başladı ,bu tabi ki tek başına uyguladığı politika değil,döviz girdisi açısından hükümetin politikasıydı , bunu en iyi bilenlerden birisi de sensindir
bu güne döviz , döviz ,otelciler iyi para kazansın diye geldik de , böyle gidecek mi merak içindeyim
biraz da onun için yazdım
Deprem olayı da işin tuzu biberi ,bir taraftan illa ki ek vergiler getirecektir , diğer taraftan böyle bir büyük deprem Yabancı turisti de olumsuz etkiler , tutup fay hattı inceleyecek halleri yoktur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurrsy -- 25 Şubat 2023; 14:55:17 > -
Yerli konusu değil de orta direk konusu kapandı uhd tesislerde, bundan sonra Türkiye de rejim falan değişmesi lazım ki orta direğe rağbet olsun ki öyle bir durumda konsept de değişir:) Zenginin fakirden ciddi ayristigi devirde sosyal alanlar da oteller de zengin kesimle hınca hınç doluyor, ya devlet memuru çiftiz bir akşam yemeği alkolsüz 3 kişi 1000 liraya dayandı,AVM ye gidiyoruz elimiz kolumuz boş çıkıyoruz vallahi pandemi sonrası minimum giyim kuşam alışverişi yaptım,kimi insanlar ellerine poşetler sığmıyor. Daha emeklileri,asgari ucretliyi konusamiyorum bile. İçeriği ile oynanmış gıdalarla hem fahiş bedel hem sağlıksız beslenir olduk tost peyniri nedir ya millet kaşar sanıyor eritme peynir yer oldu. Kayınbirader Kanada'dan geldi yazın AVM ye uğradık adam neyi alacağını şaşırdı, ben hiçbir ürün denemedim bile, onun adına sevinirken içine dusuruldugum duruma icerlemekten yaslandigimi fark ettim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hızımı alamadım bir daha yazayım da , daha da yazmam
Granada Luxury Belek , bu otel bir ara burada bazı kişilerce sürekli cilalandı
En başta denize yürüyerek gidemezsin , arabayla gideceksin , yemekler ultra 1 .sınıf değildir , temmuz 1 hatalık fiyatına baktım 71 bin lira
b u parayı veren kişi denize bu kadar uzak sıradan bir otele veriyorsa , ya beyni, ya da geliri incelenmeli ,
otel ismini örnek olarak verdim ,bu sınıftaki otellerin alayı böyle , bu otel gideceksen 60 bin liraya inse fırsat oteli mi oluyor abi ,herhalde öyle olmalı
yazık bu ülkenin insanına eskiden orta sınıf kavramı vardı şimdi sadece zengin ve fakir kavramı var ikisinin ortası kalmadı /bitirdiler
-
Hocam fiyatı faiş evet, ben 4 gün felan tatil yapmıştım granada otelde. Şahsen alkolleri ve barları dışında pek beğenmedim. Yemek çeşiti çooook fazla ama lezzet yok. Çalışanlarda güler yüz yok. Şahsen 20 ye butik otele gider kalan 50 yi geze toza yer bitiremem.
Ek olarak başıma gelen olay. Çok pahalı bir güneş gözlüğümü otelin terasında unuttum, bu işle ilgilenen büroya gittim gözlüğümü çalışanın bulduğunu ve kayıp eşya deposunda olduğunu söylediler. Gözlüklw bir fotoğrafımı görmek istediler gösterdim ve bana onlarda bulunmuş halinin fotoğrafını gösterdi. Gözlük benimdi. 1 saat beklettiler ve şefe ulaşamıyoruz yarın gelin dediler. Ertesi gün 12 de öğlen uçağım var yine bekletmeyin diye ricada bulundum. Tabi ki dediler. Ertesi gün gittim kimsenin birşeyden haberi yok 10.30 da taksi gelecek ben 9 dan beri bekledim. En son bulduk tamamdır dediler ama zaman alır siz gidin biz size kargolarız dediler tamam dedim. Sonra kaç kere aradım hayır gözlüğünüz bulunamadı dediler. 200 dolarlık gözlüğümün üstüne kondu koca otel ve isterseniz polise gidebilirsiniz diyip telefonu suratıma kapattılar. Bu kadar para verip leş bir hizmet alıyorsunuz. Sadece barların hizmetleri güzeldi gerisi bomboş tamamen turist dolu bir otel. 70 ona vermektense gidin alaçatıda , bodrumda 20 bine butik otel tutun 50 bini gezerken harca harca bitiremezsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam 70i bugün 3500euroya çevirir 2.dünya ülkelerinde paşa muamelesi alırım 😂
Rubi platinumda 5 gece 33.7 olmuş verilir mi bilmiyorum %26 zamlanmıs daha ilk açıldığı fiyata göre kur patlaması (inşallah olmaz) olmazsa yüksek fiyata tatil yapmış olacağım
Açıldığı yıl 6 gece 2 yetişkin 2 küçük çocuk 2600 tl ye 6 gece kalmıştım. O zaman da geniş yorum yazmıştım foruma. Her gün kilometrelerce yürümeniz gereken bir otel. Otelle havuzlar arası çok uzak. Aşırı kalabalık, havuza girmek için insanların üstüne basılıyor. Yemek için aşevi gibi uzun kuyruklara giriliyor. Animasyon vasat. Denize ancak servisle gidiliyor, ben deniz göremeden tatil bitti. O fiyatlara bedavaymış tabi de böyle 60-70 bin TL ler asla verilmez. (Bahsettiğim otel Granada Luxury Belek'tir)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi Kirman‘dan tuttunuz acaba ve hangi dönemde?
9-15 Ağustos Kirman Arycanda
Özel degilse cocuklu mu acaba? diger türlü tl olarak 100 bini geciyor o dönemde.
-
12.000 civarında özel havuzlu villa öneriniz varmı 2 yetişkin 1 cocuk
-
anladım tesekkürler
Karmir Resort & Spa mı ? TTH Hydros Club mı ? Bu otelleri deneyimleyen var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X