Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.908
Cevap
329
Favori
644.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu sene ilk gidecek sizsiniz galiba deneyimleri ve online karekod linkleri atabilir misiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Madem tatile gidecek pek yok şunu konuşabiliriz neden Antalya hariç turizm bölgelerimizde yıllardır doğru düzgün bi gelişme yok örnek ;Kuşadası,Bodrum,Marmaris
    Devlet o kadar teşviklerler vermesine rağmen bu kadar karlı sektörde yatırımlar neden bu kadar az bu yerlerde otellerin çoğu minimum 20-30 senelik yeni oteller çok çok az şehir alt yapıları rezalet.
    Ülkenin en büyük gelir kapısı turizm fakat koca ülke Antalyanın ağzına bakar pozisyonda.

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Saydığınız yerler ilçe öncelikle.Zaten belli kapasiteleri var.birde bu ilçelerde 12 ay boyunca turizm yapmak çok zor.Ama Antalya koca bir şehir.kis nüfusu bile 2 milyon.ve hava şartları da 12 ay boyunca tatil.yapmaya elverişli.Alani geliş vs.Mesela Kuşadası'nda Eylül 20den sonra hava soğur.Ekimde kolay kolay denize giremezsin.Kis nüfusu 150 bin.el ayak çekilir.Marmaris keza daha da küçük.bu gibi etkenler daha da gelişmelerini engelliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gebzeinonu kullanıcısına yanıt
    Bizde rotamızı bu şekilde yapmayı seviyoruz Antalyaya giderken yalnız dikkatimi çeken birşey var.

Yolda çilek, muz, bal, reçel vs satanları görüyoruz yalnız kime güvenilir kimlerinki gerçek organik bilmemekteyiz.

Yol üstü güvenilir yerler yazılırsa uğramakta fayda var diye düşünüyorum.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Eskiden ne eğlenceliydi burası. Oteller fiyatlar yediğin yiyecekler havada uçuyordu.

Yok burda taze sıkılmış portakal servis ediliyor yok burda paketten yok burda kuru yemişten antep fıstığı var bunda yok vs vs.

Tadı tuzu kalmadı.

• benmisim kullanıcısına yanıt
    Hem finansal gerçekler hem de deprem acısı, öküz oturdu bogrumuze resmen ne yediğimizden tat alabiliyoruz ne de keyifli hayaller kurabiliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

valla kimse de kusura bakmasın ama açık söyliyeceğim.

30.000 e gloria,40 a voyage,40 a güral tekirova alın dediğimde burada bekleyin acele etmeyin dendi.sonra 30-40 a yarı fiyatını hak etmeyen otelleri,50-60 a sueno satılmaya çalışıldı.

bir fırsat olduğunda öncelikle satıcıların değil keşke bu işten kar gütmeyen gerçek kullanıcıların fikirlerine önem verilseydi.

Bugün seturun ilk açtığı fiyatlar çok düşük artışlar yaşamasına rağmen yukarıda bahsettiğim 3 otel %50 den fazla arttı.demek paylaştıklarım f/p miş.

iyi ki ilk mesaja bu sene ilk açılış fiyatlarını yazdım

Buyrun bakın ve azıcık aklını çalıştıran birisi ilk açılış fiyatlarını ve aylar sonra bugünkü fiyatları gördüğünde kimin paylaşımlarının f/p olduğunu, aylar önce bu otelleri normal fiyatının %50 üzerinde satın aldığını anlar.

3 ayda asgari maaş % 50 arttı,kıyma 150 den 300 e çıktı.

ama bazı oteller öyle bir fiyattan pazarlandı ki ,bu kadar enflasyon artışının yaşandığı son 3 ayda %3-5 ya arttı ya da fiyatı düştü.

kirman sidera ; forumda 3-5 kişinin günlerce spamladığı otel; 35.000 tl den açtı aylar önce, şu an 34.000

2023 F/P Otel Fırsatları

Sueno deluxe ; açılış fiyatı 52.500 ; şu an ki fiyatı 52.500

2023 F/P Otel Fırsatları

Rubi sign ; açılış fiyatı 42.300 , şu an ki fiyatı 47.500

2023 F/P Otel Fırsatları

Şimdi benim f/p kaçırmayın dediğim otellere gelelim

gloria verde ; açılış fiyatı 30.700 , şu an 45.000

2023 F/P Otel Fırsatları

Güral tekirova ; açılış 44.000, şu an ; 66.000

2023 F/P Otel Fırsatları

voyage sorgun açılış 43.000, şu an 63.000

2023 F/P Otel Fırsatları

şimdi bu mesaja bakıp halen bana bir otel çalışanı vb diyen varsa elini vicdanına koysun.%50 enflasyon yaşandı bu ülke de son 3 ayda.fiyatı son 3 ayda %50 artmayan tüm oteller açılışta sizden o farkı peşin alan fırsatçı otellerdir.

bundan sonra da ben bir şeye şahsimce fırsat dediğimde en azından bu mesajı dikkate alır herkes umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 12 Mart 2023; 11:9:58 >

• Bu sayfalarda pek konuşulmayan ancak bana göre f/p bir tavsiyem olacak.

Daha önce 10 gece ailecek konaklamış ve çok memnun ayrılmıştık.

Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa

Temmuz ve Ağustos'da 5 gece 35.100 TL ye geliyor. Üstelik bonus kart ile güzel bir kampanya da var.

Denize 2 ayrı cephesi var, biri öğleden sonra dalgalı oluyor ancak diğer taraf bütün gün mükemmel durumda. Üstelik deniz çok temiz...

Tesisin hiçbir eksiği yok, zaten daha önce Sunis tecrübesi olanlar bilir, bu grubun otelleri iyi yönetilir.

Özellikle İstanbul'dan kendi aracı ile gidecek olanlara, yol hemen hemen yarı yarıya kısalacağı için, ciddi bir tercih sebebi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepkurt -- 12 Mart 2023; 11:29:29 >

• https://forum.donanimhaber.com/2023-f-p-otel-firsatlari--153786218-80#154442060

!!!!!!!!!!

3 ayda % 50 den fazla enflasyon farkinin olustugu piyasada insanlara cok guzel bazi oteller pazarlandi.keza 3 ay once 35 olan otelin bugun 50 olmasi gerekirken 34 e dusmus !!!

yukarida arama kutusuna kirman yazmaniz yeterli 3-4 ay once olanlari gormeniz icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 12 Mart 2023; 12:41:3 >
    Yazık vallahi güzel düdükleme döndü , Rubi plat için aldığım tarihler 26.8den 33.7 çıkmış %25 ön fark bilmiyorum bana da tamnikar fırsatmış gibi gelmedi, kur patlaması yaşanmadığı takdir rezervasyon iptali yaparak gerekiyorsa mısırda, Tunus’da tatilimi yapmaktan cekınmeyecegım

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Spamlanan tüm mesajların 1 saat içinde 4-5 like almasını bile görüp yazmamıştım , ancak insanlar çok güzel organize olmuştu o dönem.

Ben dolar 25 27 olur sanmıştım 😅 güzel rehavete getirdiler

• Bir bilgi otelci arkadaşdan aldığım bilgiye göre bi çok yerdeki otellerde depremzedeler konaklıyormuş Mart 15'de açılacak oteller bu sebebten Nisan ayına ertelemiş açılışlarını ve bu sebebten bi çok depremzede Mart 20'ye kadar süre verilmiş otellerden çıkmaları için.

• 4 ay önce Kirmanı 35 e satarken %1 kampanyası yoktu.şu an 34 ve %1 ön ödeme ile de alabiliyorsunuz.4 ay önce ki karı düşünebiliyor musunuz.

Ama pardon bugün erken rezervasyonun son günü..

Bu forumu ve bu baslığı 4-5 senedir takip etmekteyim.
    Her sene kasım aralıkda rezervasyonumu yaptırırım.

Hiç bir sene denk gelmediki bekleyelimde belki ucuzlar diyenler haklı çıksın.
    Bu sene enflasyon zammını ve kur patlaması olacağından millet teredütte kaldı sanırım.

• Delphinin benim 1250 euroya aldığım oteli halen yaklaşık 2000 euroya satması akıl işi değil. Oda ETSden, kendi sitesi daha pahalı.

Turizme En güzel darbeyi turistler vuracak.tl çok değerlendi

geçen sene 20 olan otel oldu 60 bin tl

ama elin turisti ülkesinde 3000 euro maaş alırken oldu 3100.

hiçbir turist 1 senede 2 katı zam almadı ki 2 katı para versin otellere.

bu sene ders olacak bu fiyatlar bizim otellere.

Hak veremiyeceğim size.

Euro olarak avrupada satılan oteller hiç değişmiyor. Hep aynı. Hemde son 5 sene aynı.
    1 haftalık otel 1500-2000 euro arasında.
    Erken alırsan 1300 civarı.

TL olarak ETSde satılanlar bu sene itibari ile kazık niteliğinde. Aşırı pahalı.
    30.000 40.000 50.000 TL

Euroya çevirsen dahada pahalıya geliyor. Otelciler Türk müşteri istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benmisim -- 12 Mart 2023; 13:59:3 >

Hocam merhaba

ben de kirman sideraya rezervasyon yaptırdım. bulunduğum şehirdeki tur firmasından (oldukça uygun bi indirim oranıyla)

Aralık ayında Setur-ETS fiyatı 25.400 tl iken şuan 31.600 tl

siz ilk açıklandığı fiyat ile şuanki fiyatı yazmışsınız ama bi yanlışlık var sanırım.

Bu arada 1-6 Eylül arası konaklama yapacağım.

• seziast S kullanıcısına yanıt

Bu konu başından beri Tüm otelleri 17-22 temmuza yazdım.karşılaştırmak dönemsel olarak fark ettiğinden en ideali budur.

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.