Sonuncu: Türkiye Birinci: Norveç Puanlara bakarsanız Türkiye,Rusya,Belarus birbiriyle nerdeyse aynı.Ondan sonra 55 puanla Yunanistan var. Bu ülkelerin ortak yanları Ingilizce'de en kötü Avrupa ülkeleri olmaları.Daha doğrusu bilerek öğretmemeleri çünkü işlerine gelir.Öyle olunca bilmeyenler mecbur yerel medyadan takip ediyor yani basın süper bi beyin yıkama ve propaganda makinesi oluyor devlet için. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 16 Ekim 2023; 13:59:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 basın özgürlüğü haritası (Türkiye sonuncu)

-
-
Gazetecilik cesur insanların işidir. Boyalı basın kendini nimetten saymasın. Korkak adamın yapacağı meslek değildir.
Bizdeki basının tek işi 7/24 Erdoğan propagandası yapmak. Halk için gazetecilik 20 yıl öncesinde kaldı ,artık bizde basın halk için değil saray için yapılır.
34 puanı iyi almış,hatta oldukça cömert davranmışlar. Birkaç AB üyesi ülkenin 60 altında kalması için kendileri adına utanç verici.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 16 Ekim 2023; 14:12:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupanin kriterleri
Hdpli gazeticler ozgur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaşırdım neden çünkü puan sonuncu olsak bile yüksek. elli iki varken bu puan aşırı yüksek bence tuşlara hatalı basmışlar 12 falan olmalıydı.
-
Yalan bilgi....Mesela Ahabör çok özgür.istediği yalanı pardon yaaa haberi yapabiliyor.
-
Hahah sayfanin adını görünce aklıma geldi +18 video izlemek bile yasak ülkede
Onu geçtim youtube yillarca kapali kaldi neymis icinde Atatürk'e hakaret eden video varmis yahu milyar tane video var birinde bi densiz bi salaklik yapti diye koca site kapatilir mi dunyadan koptuk bi ara
Vikipedi gene kendi istedikleri seyler yazmayinca kapatıldı millet proje odevi icin kaynak bulamaz oldu tuttuk onun icin bile vpn indirdik ios kullananlar parali vpn almak zorunda kaldi vs vs
Twitter zaten malum bi ara ac kapa yapmaktan yalama olmuştu neymiş muhalifler yalan propaganda yapiyormus da bilmem ne
Gazetecilere baksan yuzde 90i yalama kalanlar da baskı altında adamlar hapse gire çıka mücadele etmeye çalışıyor ama kimsenin umru değil bu uğurda ciddi ciddi senelerce yatanlar var seslerini halkin yuzde95i duymuyor
Velhasıl kelam basın internet vs hiçbir türlü özgürlük yok cok cok geriyiz bu konuda
Yahu şimdi aklima geldi bi ara liveua map bile engellenmisti sirf yapilan operasyonlari takip edemesin halk diye
Halki bu kadar hakir gormesini anlayamiyorum bu isleri yapanlarin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
O açma kapama muhabbetleri sayesinde Sosyal medya platformları sonunda Türkiye'de temsilci bulundurmak zorunda kaldı. Üstüne Türk yasalarına tabi oldular çoğu konuda ve vergi vermeye başladılar ! Özel istek gelirse kişinin bilgilerini verme veya mahkeme kararıyla videoyu kaldırma özelliği flan geldi. Size kalsa ağam paşam diyerek pohpohlayarak devam ederdiniz adamalrı heralde !
Dünyada çoğu ülkede bizim gbi terör sıkıntısı veya ayrılıkçı guruplar yok. O yüzden kafaları rahat. Bizde PKK'sı ayrı YPG-PYD'si ayrı aşırı dinci İşid tarzı ayrı FETO tarzı hayrı DHKP-C si aşırı uç solları ayrı her yerden terör sıkıntısı var.
Gazeteciler konusunda. Bizim ülkede önüne gelen ipini koparan ben gazeteciyim diyor ve dokunulmazlığı var sanıyor. Alenen PKK'lı adamı tutukluyorsun bir kesim gazeteciler tutuklanıyor algısı yapmaya başlıyor.
Veya belgesiz bilgisiz delilsiz at yalanı iftirayı nede olsa var inananı haberciliği gırla gidiyor. Böyle habercilik olmaz. Dünyada devletini karalayan ( Devlet diyorum bak hükümet değil. ) gazeteci bulamazsın. Ama bizde dolu. Adamlar alenen FETO propagandasından PKK propagandasına Abdullah Öcalan güzellemesine kadar yaparlar. Ama haklarında işlem yapıldımı koşunnn ülkede adalet yok gazetecilik yok yaygarası koparırlar. Sen git bir Avrupa ülkesinde İŞİD öv bakalı mne oluyor görelim. ABD'de El Kaide güzellemesi yap bakalım görelim neler oluyor ! Veya Usamabin Ladin güzellemesi yap bkaalım ne oluyor görelim ! Ama bizde serbest gibi bu hareketler...
Yaa bu ülkede PKK'nın terör saldırılarını yazamayan gazeteler var şehit haberini verirken bile sanki yolda giderken kalp krizinden ölmüş gibi anlatıyorlar askerlerimiz şehit haberini bile.
-
Arkadasim bos bos ünlem atarak saçmalıyorsun ya ekstra cevap veresim de okuyasım da kaçıyor gözünü seveyim şu yazım tarzı üzerinde biraz çalışquote:
Orijinalden alıntı: 0zkanK.O açma kapama muhabbetleri sayesinde Sosyal medya platformları sonunda Türkiye'de temsilci bulundurmak zorunda kaldı. Üstüne Türk yasalarına tabi oldular çoğu konuda ve vergi vermeye başladılar ! Özel istek gelirse kişinin bilgilerini verme veya mahkeme kararıyla videoyu kaldırma özelliği flan geldi. Size kalsa ağam paşam diyerek pohpohlayarak devam ederdiniz adamalrı heralde !
Dünyada çoğu ülkede bizim gbi terör sıkıntısı veya ayrılıkçı guruplar yok. O yüzden kafaları rahat. Bizde PKK'sı ayrı YPG-PYD'si ayrı aşırı dinci İşid tarzı ayrı FETO tarzı hayrı DHKP-C si aşırı uç solları ayrı her yerden terör sıkıntısı var.
Gazeteciler konusunda. Bizim ülkede önüne gelen ipini koparan ben gazeteciyim diyor ve dokunulmazlığı var sanıyor. Alenen PKK'lı adamı tutukluyorsun bir kesim gazeteciler tutuklanıyor algısı yapmaya başlıyor.
Veya belgesiz bilgisiz delilsiz at yalanı iftirayı nede olsa var inananı haberciliği gırla gidiyor. Böyle habercilik olmaz. Dünyada devletini karalayan ( Devlet diyorum bak hükümet değil. ) gazeteci bulamazsın. Ama bizde dolu. Adamlar alenen FETO propagandasından PKK propagandasına Abdullah Öcalan güzellemesine kadar yaparlar. Ama haklarında işlem yapıldımı koşunnn ülkede adalet yok gazetecilik yok yaygarası koparırlar. Sen git bir Avrupa ülkesinde İŞİD öv bakalı mne oluyor görelim. ABD'de El Kaide güzellemesi yap bakalım görelim neler oluyor ! Veya Usamabin Ladin güzellemesi yap bkaalım ne oluyor görelim ! Ama bizde serbest gibi bu hareketler...
Yaa bu ülkede PKK'nın terör saldırılarını yazamayan gazeteler var şehit haberini verirken bile sanki yolda giderken kalp krizinden ölmüş gibi anlatıyorlar askerlerimiz şehit haberini bile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sırf muhalif olacaksın diye neyi neden savunduğunu bilmiyorsun ondan ünlem atıyorum. O sosyal medya yasakları meyve verdi sonuç olarak.
Bana haksız hukuksuz ceza evinde olan 3 tane gazeteci say desem sayamazsın. Ama ahkam kesmede üstünüze yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 16 Ekim 2023; 20:7:34 > -
Sırf muhalif olacagim diye bir kaygim yok
Sen sirf akpli olacagim diye bir kaygi guduyorsun herkesi de öyle saniyorsun
Yarin akp duzelsin akpli olurum ben sen raad ol
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gene bizim sozde akpli olmayan dilli uye bu konuda da bahaneler ureterek savunmus.
-
Valla dostum aptalca yorumlar analizler bunlar.
- Kaynak Batı kaynağı : Batı'nın şu zamandaki fikirlerini gördük, özgürlükçü değiller, menfaatçiler.
- Norveç dediğin ülkenin nüfusu 6 Milyon kadar bile yok.
6 Milyon diyoruz, İstanbul, tek başına 3 Norveç nüfusundan fazla!!!
Ekrem İmamoğlu, 3 Norveç kadarlık toprakların Belediye Başkanı... ne diyorsunuz.
Bu ülkede olanların yarısı Norveç'te olsa, adamların faşistliğini görürdük. Örnek, Fransa'da, Filistin atkısı takmak yasak, yabancı ise deport deneni. Özgür Fransa tabi! Almanya'da, yahudilerin kötüleyemezsin, harika basın değil mi...
-
sıktı artık bu basın özgürlüğü geyiğiniz. Pkklılar fetöcüler hapiste kalacak. Siz de ağlamaya devam edeceksiniz.
-
5 milyonluk ülkede gazate ögürlüğü olsa ne olur izmir ve konya gibi herkes aynı kafada orda zaten.
Chpliler orda konu siz değilsiniz konu selo ve kavala.
Bence kim en çok abd uşağı şirketi oylaması olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Ekim 2023; 21:54:57 > -
En son işte uğur dundar mehmet ali birand zamanlarında iyiydi bağımsızdı şimdi hepsi hükümete çalışıyor nerdeyse
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aa yakıştıramadım,birinci birinci hem de sondan 1. (!)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Gazetecilik cesur insanların işidir. Boyalı basın kendini nimetten saymasın. Korkak adamın yapacağı meslek değildir.
Bizdeki basının tek işi 7/24 Erdoğan propagandası yapmak. Halk için gazetecilik 20 yıl öncesinde kaldı ,artık bizde basın halk için değil saray için yapılır. 34 puanı iyi almış,hatta oldukça cömert davranmışlar. Birkaç AB üyesi ülkenin 60 altında kalması için kendileri adına utanç verici. |
Avrupanin kriterleri
Hdpli gazeticler ozgur mu |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X