|
Avrupa Birliği’nden Apple’a kötü haber: üçüncü parti uygulama mağazalarına izin verilecek

-
-
Avrupa birliği, Apple in içinden geçmiş bu kararla. -
fake whatsapp uygulamalari bunu begendi
-
Apple'ın en sevmediği olay bu. Adamlar bluetooth ile androide dosya gönderimine izin vermiyor, en azından iPad için böyle. Bir şekilde ortada buluşmaları gerekecek .
-
Aynı mantıkla, Oyun konsollarında da farklı marketlere izin vermek zorunda değiller mi? Xbox a yada playstationda üreticilerin marketine mecburuz
-
Şu usbc de standart olsun artık. Bir ara böyle bir çalışma vardı. Uygulamanın yüklü gelmesi sorun değil bence ama silebilmeliyim istediğim gibi. AB de olmasa vatandaşı sallayan yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AB de olmasa kullanıcıları düşünen firma kalmayacak herhalde.
-
aglamayi birak lutfen. merak etme apple isterse onu da engeller. ben kendim senin ovup bayildigin appstore icin calisiyorum. sana hangi sonuc kacinci sirada listelenecek ben karar veriyorum. ne anlatiyorsun haci! spam mi fraud mu degil mi ben karar veriyorum.
isterse apple bize ayri proje olarak getirir, fake make izin vermeyiz.
-
Elma fanlarına bunun nedenini ve tekelleşmenin ne olduğunu anlatamazsın. İşletim sistemi yaptın diye kullanan herkesin tapusunu alamazsın, Apple'ın artık bunu anlaması gerekiyor.
Medeniyetin gözünü seveyim :D
-
Böyle bir şey olursa İos'un, Android'den pek bir farkı kalmaz.
Sıra oraya da gelecek, kademe kademe...
-
Benim tanıdığım Apple dahil ABD teknoloji firmaları, AB içerisinde bu koşulları yerine getirir ama dünyanın geri kalanına 3. dünya ülkesi olarak davranmaya devam etmeye çalışır...
-
Kapalı kutu,müdahele edilemeyen,cihazlar genelde daha stabil daha efektif oluyordu,artık olmayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilinmeyenses -- 29 Mart 2022; 21:49:58 >
-
Ben telefonuma tabletime saatime Apple TV'me üçüncü parti uygulamalardan asla birşey yüklemem böyle birşeyin olması sıkıntıları getirir.
-
Android cihazların en büyük güvenlik sorunu buydu. İphone lar bu yüzden güvenliydi. Şimdi iphone telefonunuza gelecek bir linke tıklayarak soyulmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her ne kadar androindci olsam da bu karar çok saçma. Adama 3.taraf uygulama yapacaksın diye zorbalık yapmak ne kadar doğru ? Adamın sistemi bu zaten. İsteyen almasın .beğenmryen almasın . Rezil bir karar. Şöyle düşünmek laızm. Android 3.taraf yüklemeyi yapamayacak APK kuramayacak yasak . Demek gibi bir şey bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Android is pretty safe when you follow the rules, but if you try to install private apps rather than purchasing, it's dangerous.
-
Epic Games kazandı. Paragöz Apple'ın hazin sonu
Avrupa birliği, Apple in içinden geçmiş bu kararla.
|
Şu usbc de standart olsun artık. Bir ara böyle bir çalışma vardı. Uygulamanın yüklü gelmesi sorun değil bence ama silebilmeliyim istediğim gibi. AB de olmasa vatandaşı sallayan yok.
|
Aynı mantıkla, Oyun konsollarında da farklı marketlere izin vermek zorunda değiller mi? Xbox a yada playstationda üreticilerin marketine mecburuz
|
Elma fanlarına bunun nedenini ve tekelleşmenin ne olduğunu anlatamazsın. İşletim sistemi yaptın diye kullanan herkesin tapusunu alamazsın, Apple'ın artık bunu anlaması gerekiyor. |
AB de olmasa kullanıcıları düşünen firma kalmayacak herhalde. |
Benzer içerikler
- whatsapp durum sözleri
- instagram uyku modu nedir
- priv isimleri
- instagram reels video indir
- instagram para kazanma aktif etme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X