|
Bildirim
|
KAR YAĞMASINI İSTEYENLER +'LASIN
|
Nallart bu son senemiz mi şimdi ?
Yaşlandın mı ? Yoksa saçındaki aklar Kar tanelerinden hatıralar mı ? Maşuk gözlerin Görmez mi gelmekte olanı ? Fırtınalar eskitti mi ? Kalbinde aşkla yatanı Ya bir soğuk kış günü Foruma demirleyen yüreklerimiz Bir daha !! Bir daha !!! Isınamayacak mı konularınla ? Ya tatil bekleyen çocuk ! Düşünmez misin o heyecanı ? Ya benim emektar gocuk ! Dokunamayacak mıyım bir daha Düşlerle bezeli mevsimin kumaşına? Gidiyorsan da halâ Meseleden bi-idrak Bak orda !! En sevdiğimiz kazak Çünkü sevgi yoksa Üşüyeceksin be nallart... |
BU KIŞ SEZONU SON KEZ OLARAK SİZLERLEYİM BÜYÜK İHTİMALLE ARKADAŞLAR. İNŞALLAH İYİ GEÇEN Bİ KIŞ OLUR. KAR SEVDAM HİÇ BİTMEYECEK AMA SANIYORUM SOSYAL MEDYADA DAHA OLAMAYACAĞIM. GÜZEL 4 5 SENE YAŞADIK KIŞ AYLARI. BAKALIM HAYIRLISI NEYSE O OLSUN. GÜZEL Bİ SEZON OLUR İNŞALLAH.
|
neden son kez hocam
|
Nallart sen de bırakırsan bu hayata dair inancım kalmicak yapma
|
Gitme nallartcım bak askerden yeni geldim alışamadım zaten, ülkede herkeste hepimizde bi mutsuzluk var. Hersene bu zamanlar seni burda görmek, şu konunun yanarak yukarılara çıkması biz kar maşuklarının içini ısıtıyor.
|
Geçen seneki faciadan sonra hâlâ nasıl oluyor da konu açabiliyorsun?
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradaisu. -- 22 Aralık 2018; 15:32:2 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus gl702 -- 23 Şubat 2019; 17:57:37 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 23 Aralık 2018; 6:49:06 > |
|
|
|