Şimdi Ara

2022 Renault Taliant VS 1998 Mercedes w210 e200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taliant alana kadar gider w210 e 200 elegance 98 alırım bin kat daha iyi nal toplatır nal..(çok temiz olmak koşuluyla)

Sizce saygı çerçevesi içerisinde hangisi daha iyi nedenleriyle ben tertemiz olması şartıyla 98 e200 merso diyorum

yorumlar:

• Yıllardır Mercedes takip ediyorum, çok alasım var fakat işin içine gerçekler girince tailant öne geçer.

Mercedes ne kadar bakımlı olursa olsun çeyrek asırlık bir araçtan bahsediyoruz, yaşa bağlı olarak ne zaman ne masraf açacağı belli değil.

Mercedes ne kadar sakin kullanılırsa kullanılsın yakıyor.

Olası bir büyük kaza- pert durumunda yeni aracın rayici bellidir, araç 300 lira ise kasko en kötü 280 verir. Eski araçta ise bakımsızı 100 lira iken çok iyi kondisyonda olanı 300 lira, elindeki araç 200lük olsa 150 alınca sevinirsin.

Yine aynı kasko konusunda eski araca bazı şirketler teklif vermiyor, bazısı uçuk rakamlar çıkarıyor.

Eski aracın ne zaman ne sorun çıkaracağı belli olmaz, yakınlarda kesinlikle iyi bir usta edinmek gerekir, yeni araçta itimat edecek usta bulamazsan 300-500 fazla verip servise gidilir.

Kendi adıma ikinci araç ihtiyacı olursa ve çok yol yapmayacaksam alırım fakat birinci araç olarak kullanmak makul değil. Bugün gazlı veya mazotlu en ekonomik araçlar 1 lira/ 1 km gidiyor sakin kullanımda, bu araçlar çok sakin kullanımda bile gaz ile 2,5 liradan az yakmaz, üstüne bu aracın direksiyonuna geçince hız yapılmasa bile kalkışta, tırmanışta gaza bir dokunasın gelir, 4 lira/ 1km görülür.

İstedigin kadar bakimli arac al. Adam tek tek elektronik parcalari degistirmedi ya hepsi yas gectikce km yaptikca sorun cikariyor.

Neyi biliyorsun bilemem bizim eve kac tane premium 2.el girdi cikti babamin kullanacagi alternatif arac olmasa, tek seferde 5-6 asgari ucret( gecmis yillarda ) odeyecek gucu olmasa o araclar kac hafta sanayide yatardi. Su an kurlar ortada parcalarin hepsi pahali. İscilik pahali. Saglam usta bulmak ayri eziyet.

Her gun ise gidip gelen biri icin 1-2 hafta arabasiz kalmak cok zor. Ha sen dersen konu sahibi Mercedes alsin sanayiye giderse ben goturur getiririm onu bilemem.

• sen arabaya başka arabaları 'nal toplatmak' için mi biniyorsun?

• Maasli calisan icin 2022 Taliant. Arabayi sanayiye biraktiginda baska arabayla ise gidip gelebilecek imkani olanlar icin Mercedes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    + olarak sanayii masraflarini odeme guclugu cekmeyecek bir cüzdan.

Son kuruşuyla kapinin onune eski merso ceken adam duman olur... Feleğin cemberinden geçirirler adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 10 Mart 2022; 15:36:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside değil egea

• Radikal ve Sert R kullanıcısına yanıt

foruma da trolluk yapmaya geliyor tabi

• Yıllardır Mercedes takip ediyorum, çok alasım var fakat işin içine gerçekler girince tailant öne geçer.

Mercedes ne kadar bakımlı olursa olsun çeyrek asırlık bir araçtan bahsediyoruz, yaşa bağlı olarak ne zaman ne masraf açacağı belli değil.

Mercedes ne kadar sakin kullanılırsa kullanılsın yakıyor.

Olası bir büyük kaza- pert durumunda yeni aracın rayici bellidir, araç 300 lira ise kasko en kötü 280 verir. Eski araçta ise bakımsızı 100 lira iken çok iyi kondisyonda olanı 300 lira, elindeki araç 200lük olsa 150 alınca sevinirsin.

Yine aynı kasko konusunda eski araca bazı şirketler teklif vermiyor, bazısı uçuk rakamlar çıkarıyor.

Eski aracın ne zaman ne sorun çıkaracağı belli olmaz, yakınlarda kesinlikle iyi bir usta edinmek gerekir, yeni araçta itimat edecek usta bulamazsan 300-500 fazla verip servise gidilir.

Kendi adıma ikinci araç ihtiyacı olursa ve çok yol yapmayacaksam alırım fakat birinci araç olarak kullanmak makul değil. Bugün gazlı veya mazotlu en ekonomik araçlar 1 lira/ 1 km gidiyor sakin kullanımda, bu araçlar çok sakin kullanımda bile gaz ile 2,5 liradan az yakmaz, üstüne bu aracın direksiyonuna geçince hız yapılmasa bile kalkışta, tırmanışta gaza bir dokunasın gelir, 4 lira/ 1km görülür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seviyeli bu yorumunuz için teşekkürler..

Ya kullanmasak bilemeyeceğiz , çok saçma bı yorum kusura bakma ..

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

Araç bakimliysa parça ömrü olarak son derece sağlam araclar yıllarca kullandım hala kullanıyorum ayrıca sanayide ustasi yeni araçlara göre daha fazla bulunuyor ve daha uygun fiyatlı ..

• Belli bi yastan sonra kasko olmuyor hocam ..

• İstedigin kadar bakimli arac al. Adam tek tek elektronik parcalari degistirmedi ya hepsi yas gectikce km yaptikca sorun cikariyor.

Neyi biliyorsun bilemem bizim eve kac tane premium 2.el girdi cikti babamin kullanacagi alternatif arac olmasa, tek seferde 5-6 asgari ucret( gecmis yillarda ) odeyecek gucu olmasa o araclar kac hafta sanayide yatardi. Su an kurlar ortada parcalarin hepsi pahali. İscilik pahali. Saglam usta bulmak ayri eziyet.

Her gun ise gidip gelen biri icin 1-2 hafta arabasiz kalmak cok zor. Ha sen dersen konu sahibi Mercedes alsin sanayiye giderse ben goturur getiririm onu bilemem.

• Yeni araç her zaman iyidir önünde yıldız bile olsa almam donanım fazla olacak diye

Hatta yan sanayii degistirmek te birsey ifade etmez. Max 1-2 seneye aynı parca gene bozuluyor. Birebir orjinal parcayla degismesi lazim...

Suanki euro kurlariyla da kimse 20 yasinda arabaya orjinal parca filan taktirmaz. En ufak bir sensör bile 400-500eur dan basliyor mb de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 11 Mart 2022; 13:37:21 >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

Oyle oyle. Ucuza kacicam dedigin zaman toplamda daha cok oduyorsun. Zamaninda milletin ozenerek baktigi her donanim Hafizali koltuklar, isitmali koltuklar, kontagi acip kapattiginda asagi yukari otomatik hareket eden direksiyonlar vs hepsi yil gectikce masraf olmaya basliyor. Ne kadar donanim o kadar bela oluyor sana.

Euro eskisi gibi 2-3 olsa eee bunun da keyfi baska dersin ama gerek yok artik.

• Şirkete, araca ve ruhsat sahibinin kaza geçmişine göre değişiyor. Geçen yaz 2015 aracımı sattım, 2003 araba aldım. Mevcut poliçeyi aktarmadı fakat yeni poliçe yapıldı.

• Valla burda komşunun w210 u vardı. Temiz diye aldı. Her gün çiçek gibi bakardı, pırıl pırıl.

Ama bir kere arızalanmaya başladı, arkası çorap söküğü gibi geldi.

En son söve söve sattı. Sonuçta 25 yaşında araba.

Taliant da sürdüm şirketin arabası.

Türkiye şartları için bence ideal bir araç.

Sonuçta piste çıkmıyoruz.

• Her cümlesine katılıyorum ta ki yakıt tüketimine kadar w124 300e kullanıcısı olarak lpg ile yakıt tüketimleri karşılanabilecek seviyelerde.

• Taliant'ı yürütmek çok daha az maliyetli olduğuna katılıyorum ancak;

W210'un hemen her yerindeki malzeme kalitesi, tokluğu, yalıtımı ve konforu Taliant'dan üstündür.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.