|
Bildirim
|
Böyle uydurma bir konu ana konu mu olur
Adamlar elinden gelse dusteri 400k dan satacak |
Başlık değişmeli, DH galerici ve al-satçı ayıklama ana konusu olmalı..
|
Eniştemden duydum geliyormuş.
|
Zaten haberi geldi, kulisi geldi, duyumu geldi her bişey geldi, bir kendisi gelmedi:)
|
|
İstediğiniz kadar bloklayın. Adamın dediği her şey doğru.
Türkiye'de ne zaman vatandaşın hayrına bir şey yapıldığını gördünüz? Otomobil demek dışarıya döviz çıkışı demek. Bu ortamda kim vergi indirimi yapar? |
Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) Başkanı Murat Şahsuvaroğlu otomotivde ÖTV indirimi gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Son dönemde birçok mecradan bize ÖTV indirimi olacak ÖTV indirimi geliyor diye bir enformasyon ulaşıyor. Bu doğru bir enformasyon değil. Özellikle şu anda satışların hareketli olduğu dönemde biz Yetkili Satıcılar zaten ÖTV indiriminin gelmeyeceğini tüketicilerimize günlerdir söylüyoruz. Bu dedikoduları çıkaranların amaçlarını bilemiyorum ama altını çizmek istiyorum ki “ÖTV indirimi” beklemiyoruz. Kaynak:https://otopark.com/2020/06/21/kritik-soru-otomotiv-de-otv-indirimi-gelecek-mi/ Millet bayilerde araç bulamıyor bu drumda ötv iner mi hiç |
Ötv gelecek diye diye 50 bine almadığımız araç oldu 80bin. Şimdi 100bine çıkar ÖTV geldi diye 85e bırakırlar bize,bizde ötv indiriminden yararlandık diye seviniriz artık.
|
mart'ta geleceğini söylüyorlardı, gelmedi. başlarım böyle işe dedim, mart ortası aracımı aldım, o vakitten bu zamana araca 20 bin lira'ya yakın zam geldi. aracı alabiliyorsanız direkt alın, indirim falan hikaye, gelse bile zaten üzerinek oyacaklar en fazla 5 bin lira kar edersiniz. beklemeye değmez.
devlet politikası indirimden ziyade cazip kredi çıkarmak üzerine kurulu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|