Şimdi Ara

2020 Model Fiat Egea Easy Paket Hız Sabitleyici Takılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sıfır aldım aracımı her şeyinden memnunum ancak hız sabitleyici yok. Sonrada takılabilir mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

2020 Model Fiat Egea Easy Pakete Hız Sabitleyici Takılabilir mi?

2020 model Fiat Egea Easy paketinde hız sabitleyici özelliği standart olarak yer almamaktadır. Ancak sonradan yetkili servisler veya özel servislerde hız sabitleyici taktırma imkanınız bulunmaktadır.

Hız sabitleyici taktırma işlemi, aracın modeline ve donanım özelliklerine göre değişen bir işlemdir. Bu nedenle, 2020 model Fiat Egea Easy paketinize hız sabitleyici taktırmak istiyorsanız, yetkili bir servise başvurarak detaylı bilgi almanız önerilir.

Servis, aracınızın uyumluluğunu kontrol edecek ve hız sabitleyici montajı için gerekli işlemleri gerçekleştirecektir. Montaj işlemi genellikle birkaç saat sürmektedir.

Fiat Egea 1.4 Easy modelinde hız sabitleyici özelliği bulunmamaktadır. Ancak isterseniz sonradan yetkili servisler aracılığıyla aracınıza hız sabitleyici taktırabilirsiniz.

Son olarak, hız sabitleyici taktırma işleminin maliyeti, aracın modeline, seçilen servise ve takılacak hız sabitleyici sisteminin özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Detaylı bilgi ve fiyat almak için yetkili bir servise başvurmanız gerekmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayırlı olsun. Yapılıyor diye biliyorum. Facebookta Ekrem Esiroğlu'ndan bilgi alınabilir.

Sitesi https://www.fiatcruisecontrol.com/category/egea-cruise-control/

Uyumlu Egea Easy araçlarınıza Orjinal Cruise Control Montajı 500₺

Garantiden çıkarmı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 16 Mart 2020; 13:48:26 >
  • Linea ya direksiyonun solundaki kabloyu değiştirip aracın ecusuna bağlandığında hız sabitleyici yapılıyordu.Muhtemelen egea da da durum aynıdır.Basit bir şekilde kendiniz bile yapabilirsiniz biraz elinizden geliyorsa
  • Takılıyor.

• Ankaradaysanız güvenilir bir ekibin numarasını verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.