Bildirim
2019 FORD MUSTANG SHELBY GT500
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Şu araç 50-60 bin dolar şaka gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknik özelliklerinde neler var acaba hala bi challenger değil
Hicbir Challenger GT500 etmez. Demon denilen sacmalik bile arabayi hit yapamadi.
Ne konuda etmez hocam performans? Tasarım? Kalite? Prestij?
Prestij
Sevgili Zotacing hiç youtube'da "why mustang drivers have a bad reputation" diye yazdın mı yada bu başlığa sahip bir videoya denk geldin mi?:) Mustang çok satıldığı ülkelerde hep alay konusu olmuştur. Ortadoğu olsun Amerika olsun alay konusu olmuştur. Bu alay daha çok RTR Mustang ile başladı. Spor otomobilde sabit aks çok büyük ayıptır, Mustang sabit aksa sahipti ta ki 6. Jenerasyona kadar. Oysaki 5. Nesil Camaro tam bağımsız süspansiyona sahipti. Ve 5. jenerasyon Camaro alt yapısını sedan gövdede kullandım çok ciddi yol tutuyordu ve lsd mevcuttu. Oysaki Ford hala 5.0 GT'de Lsd'yi opsiyonel sunuyor. Bu kötü namını Lsd olmamasına da borçlu.quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Mesela Chevrolet'nin 5-6 metrelik baz V8 sedanları bile Mustangden daha hızlı kalkıyor, daha iyi viraj dönüyor. Dilersen instagramda takip ettiğim hesaplar var yollarım izlersin nasıl geride kaldığını. Arabistan'da Mustang'e eşek derler kalkış performansından dolayı, Dodge Charger ve Challenger ise inek diye anılır:) Ve bu adamlar çok ciddi modifiyeli değilse Chevrolet'nin yanına yaklaşamaz. Gm'in LS serisi motorlarını da incele derim hem Ford'un motorlarından hem de Hemi'lerden bakım onarım kolaylığı, modifiye ve dayanıklılık konularında daha üstündür.
Tüketici olarak sürekli bu araçları trafikte gören biri olarak ben Mustang'i romantik, Challenger'ı klasik, Camaro'yu ise performans makinesi olarak görüyorum. Pist videolarını da izle derim Camaro çok daha çevik davranır pistte. Mustang ise Shelby eli değince çok ciddi iyileşir ve Camaroya rakip olur, o zaman da Chevrolet tarafında rakip Camaro ZL1 olur o da ciddi bir otomobildir.
Ayrıca Amerikan otomobili yol tutmaz klişesi yıllar yıllar önce biten birşey, yıllardır iyi yol tutuyorlar en azından Chevrolet cephesinde durum böyle.
Mesela şu videodaki ilk yoruma bak:)https://youtu.be/6mW_gzdh6to
Fiyat konusunda haklısın. Bu otomobiller yürütme maliyeti olsun, parça fiyatları olsun, satın alma maliyetleri olsun ucuz otomobiller Ferrari Lambo gibi araçlarla kıyas kabul etmez.
Hepsi fiyatına göre kendi çaplarında iyi otomobiller. Mustang ikonik bir otomobil yıllardır, Challenger ise çift namlulu tüfek gibi duruşuyla bence tasarım harikası, Camaro ise tasarım olarak çirkin ancak iyi iş yapan bir otomobil.
Ayrıca senin bu Chevrolet ile alıp veremediğin ne onu çözemedim :) Chevrolet'in safkan Amerikan'ları iyi otomobillerdir öyle Daewoo olupta Chevrolet amblemi basılmış olan Epica ve Lacetti gibi otomobillere benzemezler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
supercharge lı mı acaba bu model sanki baştaki sesi öyle -
Chevrolet'in Opelden öğrendiği çok şey var ona katılıyorum hatta bizzat Opel platformlarını kullandı yıllarca bunu forumda defalarca dile getirmiştim. Ama keza Chrysler ve Dodge da Daimler sayesinde öğrendi. Hatta Charger ve Challenger Mercedes alt takımlarını kullandılar. Aynı şekilde Ford da Almanya ayağı sayesinde öğrendi.quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Sabit aks ve torsiyon aynı şey değil. Mustang'in arka aksı bildiğimiz pickup aksı sadece watss link ile desteklenmiş ve helezon yay kullanıyor. Son iki nesil Camaro çok ciddi yol tutuyor kullanan biri olarak bunu söylüyorum. Ama Avrupa otomobiline alışmış bir sürücü ilk virajda ruhunu teslim edebilir o ayrı. Amerikan'lar işi daha çok sürücüye bırakıyor ve işin heyecanı bence burda. Ben sürüş ve yol tutuş stillerini beğeniyorum.
Escalade konusunda haklısın. Expedition kullandım ve Gm'in Suv'si Yukon'a göre falan çok daha rijit daha iyi yol tutan bir araç ve monokok şasili, bağımsız süspansiyonlu. Gm'in Suv'ler ise hala merdiven şasiye sahip ama benim tercihim burda Gm'lerden yana olur çünkü konfor Ford'un Suv'lere göre çok çok yukarıda. Madem Escalade ve Expedition dedik şimdi gelelim Caprice ve Crown Victoria kıyasına. Mesela Ford'un Crown Victoria modeli 2011 yılına kadar sabit akslı ve merdiven şasili olarak üretildi oysa Caprice 20 yıldır tam bağımsız ve monokok şasi kullanıyordu ve çok daha güçlü motora sahipti ve aynı fiyata satılıyorlardı. Yani Chevrolet ve Ford öyle farklı bakış açıları olan markalar değiller:)
Chevrolet ve Ford aynı saygınlığa sahip ve aynı kalitede otomobil üreten markalar. Bunu Gm'in birçok aracını ve Ford'un birçok aracını kullanmış ve içinde seyahat etmiş biri olarak söylüyorum. Kalite ve prestij konusunda ikisi de aynı seviyede markalar... Burda katılmıyorum ancak yorumuna beğeni veriyorum, iyi akşamlar dilerim:)
-
Yakın dönemdeki bütün Mustang shelby'ler supercharger'a sahip.quote:
Orijinalden alıntı: Cryin
supercharge lı mı acaba bu model sanki baştaki sesi öyle
Emin misinquote:
Orijinalden alıntı: sarkihalindekal
Yakın dönemdeki bütün Mustang shelby'ler supercharger'a sahip.
Alıntıları Göster -
şu başlık altında sıraladığınız tüm araçlar mustang e rakip piyasaya çıkarılan araçlar. sırf bu yüzden saygı duyulması gereken bir araç.
En azından bilgim dahilinde olan bu. Ama konudaki sözü geçen model supercharger'a sahip o kesin.quote:
Orijinalden alıntı: Cryin
Emin misin
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hyundai kona yorum
- arabanın altından su akıyor
- turbo intercooler yağ kaçağı
- baskı balata biterse ne olur
- renault motoru olan mercedes modelleri
- peugeot 308 fiyat listesi
- dünyada en çok satılan elektrikli arabalar
- renault austral bagaj hacmi
- nio türkiye"ye gelecek mi
- mercedes vision v fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X