Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara’da bir gece konakladığımız Koza süit otelden çok memnun kaldık. En belirgin özelliği temizliği. Kahvaltısı güzel. Oda güzel. Teşekkürler coşku bey.

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Ankara’da bir gece konakladığımız Koza süit otelden çok memnun kaldık. En belirgin özelliği temizliği. Kahvaltısı güzel. Oda güzel. Teşekkürler coşku bey.

Memnuniyetiniz ve olumlu - olumsuz geri dönüşleriniz bizler için önemli.
    Biz teşekkür ederiz,
    Sevgiyle kalın.

• Ankara’dan İstanbul’a giderken Bolu’daki Gölcük milli parkına uğramadan geçmeyin. Ana yola yakın sayılır. Asfaltı düzgün. Tırmanışa geçmeden hemen önce sağ tarafta köfteci İsmail’den köfte yiyebilirsiniz. Hem fiyatı uygun hem de çok lezzetli. Çok küçük bir mekan, dert etmeyin sakın :))

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    rezervasyon yaptırdım artık hocam olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimontales

rezervasyon yaptırdım artık hocam olsun
    iyi tatiller hocam 300 metre yürümek sorun olmaz. akşamları oralar canlı zaten. sunsetin aqua parkı çık güzel hayırlı olsun. hangi tarihler için rezervasyon yaptınız hocam.
  • Zeynep otelden bu gün çıkıyoruz. Bir sıkıntı yaşamadık.
    Teşekkürler Coşku bey.
    Granada okurcalara gitmek üzere yola çıkıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 9 Temmuz 2019; 14:41:48 >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Okurcalar yorumunuzu bekliyoruz birbkac gün içinde :) 3 aile gidicez, kendimi yaktigim yetmedi, kitleleride peşinden surukledim. iki husus konusunda bilgi rica edicem sizden mümkünse, 1.si yeme içme kalitesi, 2.si yandaki minik kumlu alandaki durum? 2 yaşına girecek bir kızım var oradan girebilir denize diye dusunuoyrum :( teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatilsepeti diğer yerlere göre daha ucuz. Neden böyle. Güvenebilir miyiz? Bodrum da 15 temmuz giriş 5 gün bir otel arıyorum. 2 yetişkin, 1 Çocuk. Çocuk havuzu ve plaj önemli.
  • Herkes sahile denize kaciyor madem bende kultur turizmi yapan kapadokyayi gormek isteyenleri suan calistigim magara otele davet ediyorum,tatil planini bu taraflara yapcak kisilere yardimci olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

Starlight Resort Hotel'in yeme-içme kalitesi, temizliği hakkında yorum yapacak forumdaş var mıdır?

Ayrıca otele 2-3 yaşındaki çocuklar ile birlikte gideceğiz. Otel 2-3 yaş çocuklar için uygun mudur (Etkinlik, oyun, animasyon vs.)?
    Hocam 3 defa gittim yeme içme kalitesi ve temizliği harika, çocuklar için tek sıkıntısı bence deniz.
  • Armonia otel SPA tavsiye eder misiniz? Yakınlarda giden var mı?

Bu arada bende bir tavsiye vereyim. Crystal flora ve Crystal tat beach e gittim geçen senelerde. 2 otelden de çok memnun kaldım. Çocuklu aileler için ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

Hocam 3 defa gittim yeme içme kalitesi ve temizliği harika, çocuklar için tek sıkıntısı bence deniz.

Alıntıları Göster
    Hocam otelin denizi dalgalı mı?
  • hamemo kullanıcısına yanıt
    Hocam denizi genelde dalgalı ama total olarak değerlendirirsek gerçekten başarılı bir tesis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

Hocam denizi genelde dalgalı ama total olarak değerlendirirsek gerçekten başarılı bir tesis.
    Anladım hocam. Cevabınız için teşekkür ederim.
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    16-20 eylül
  • cLk kullanıcısına yanıt
    bende 23 nisanda ordaydım ve hafif kar yağmıştı inanılmaz bir ortam var. yedigöller, abant vb tüm diğer yapılardan daha güzel bir yer. kesinlikle gidilmesi tavsiye edilir.
  • Bu seneki turist sayısını gören hükümet hemen bir kanun taslağı hazırlamış

Buna göre otelin kar/zararına bakılmaksızın yeni bir vergi getirilecek ( oda satışı üzerinden).Toplanan para sayıştayın denetiminden muaf olarak Kültür Turizm Bakanlığınca Türkiye'nin yurt dışı tanıtımında harcanacakmış

Turizm bakanını bilmem ama otel sahipleri isyanları oynuyorlar .

Bizi ilgilendiren kısmı ise bu ek vergi maliyetlere yansır . Eğer bu tasarı kanunlaşırsa seneye ,bu seneki fiyatları bile arar oluruz

Tabi gelecek yıllar ,bu seneki gibi verimli geçmez ise otelcilerin bir kısmı iflas bayrağını çekerler
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.