Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle doğru bir yazı.Kuşadasında gitmiştim beache.Ne kadar sevimsiz,ne kadar kasıntı bir yerdi.Bir şey istersin yüzüne bakmazlar.3 kuruşluk şeye 10kuruş isterler.Denize girilen merdivenler pas tutmuş onu bile yapmamışlar.Girerken içeri didik didik ararlar bir şey sokulmasın diye.Garsonlarda bir hava.Hayır garsondaki havayı hiç anlamam.Yahu salak benim param var oraya geliyorum.Senin paran olsa sen benim olduğum yerde yatarsın ben sana hizmet ederim oysaki.Havan kime.O yüzden tövbe ettim bir daha gidersem böyle yerlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir vaka : Bodrum Gümbetteki bir otelde kavga cinayetle sonuçlanıyor .
    Kent TV
    Kavga Küfür Etme Yüzünden Çıkmış!..
    https://www.kenttv.net/kavga-kufur-etme-yuzunden-cikmis

özetle olay şu: bir karı koca ,bir de sevglisiyle gelen genç var
    Gencin kafası çakır keyif küfürlü konuşuyor ,karı koca ikaz ediyor ,iş kavgaya varıyor , evli olan adam dayak yiyor ,karısı da dayak yiyor
    gururuna yediremeyip silahını getirip (otele silahla gelmiş bu da ayrı bir mevzu ) vuruyor

Buna benzer bir olay ben de yaşadım .Sonucu cinayetle bitmedi ama Bir rus ve yanındaki kadın diskoda çok feci şekilde dayak yediler .

Olay Belekte 5 yıldızlı lüks bir otelin diskosunda geçti 3-4 siyah giyimli kişi ve yanında pavyon kadınıyla diskoya gelip 2-3 dakika sonra kavga çıkardılar

Bunları şunun için anlatıyorum .Otel yönetimleri (hepsi mi bilmiyorum) bu tür olaylara müdahale etmiyor .İşin doğrusu tırsıp banane diyor

Benim yaşadığım olayda ,la bu yaşımızda dövecek değiller herhalde diye aralaştırmaya çalıştım ama bir faydası olmadı ,sonra saatlerce bekledim olayı jandarmaya yansıtacaklar mı diye maalesef o da olmadı ,sadece otel doktorunu çağırıp dayak yiyenleri müşahede altına aldılar .Bu da döt korkusundan .Ertesi gün diskodaki güvenlik gençle konuştum niye kaçtın müdahale etmedin diye.Dediği abi canımızı sokakta bulmadık

Bodrumdaki olayda da ,küfür olayı olduğunda otel yönetimi müdahale etmesi gerekirdi .1 .derece sorumludur .Cinayet işleyen kişinin ailesinin bir ferdi olsam otel yönetimini mahkemeye veririm
    Neticede oteline geliyorum ,beni koruyamayacaksan ne ş..me otelcilik yapıyorsun

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Lanet olsun bu düsene ben 5 bini zor çıkarıyorul millet 25 bin avroyu bir konser biletine veriyor mafya mı olalım ne yapalım ya

• karabil07 K kullanıcısına yanıt
    İyi güzel diyon da kardeş 9400 lira 5 gece için istiyolar çocukları yazınca ben 7500 zor çıkarıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Larkin34

Zeynep otele gidenlerden birisi yeme icme alkol ve temizlik konusunda bi yorum yapabilir mi?

2 sezon once Club Mega Saray'a gidip kalmistik. Hic begenmemistik. Simdi club mega saray, zeyneo otelden pahali gözüküyor acaba karsilastirma anlaminda zeynep otel ordab kötüyse hic gidilmez
    güncel
  • ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    O dönem Zeynep Otel'ine gidenler en azindan dinleme fırsatı bulurlar

• https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=138974308

• quote:

Orijinalden alıntı: Sportivo

Bodrum'da 10. evlilik yıl dönümü için önerecebileceğiniz güzel deniz manzarası olan, kalite olarak pişman etmeyecek, çiftler için uygun, gecelik 2.000'e kadar önerileriniz olur mu?

Kendim Baia Bodrum ve Swissotel Resort Bodrum arasında gidip geliyorum. Bu otelleri deneyimleyen var mı?
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/126128933 bir inceleyin isterseniz, vakti zamanında yazmıştım.
  • 2019 yılında Gelibolu KÖMÜR LİMANI'nda kamp kuran oldu mu ? olduysa tavsiyelerini bekliyorum.

Ayrıca Saroz Körfezi civarında bu limana benzer keşfedilmemiş, kamp yapılacak yer tavsiyelerine de açığım
  • Ne zamandır arayış içerisindeyim bütçeme göre f/p bir yer bulamadım.

p.m ile dönüş yapabilirseniz sevinirim.

4 gece 5 gün
    2 yetişkin, tek oda
    bütçe aralığı: 2k - 2,5k
  • Ayvalık sarımsaklı taraflarında uygun bi yer önerebilecek var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 19-22 Eylül arası herşey dahil önerebileceğiniz fethiye, bodrum, kuşadası civarlarında yerler var mı?
  • varvara61 V kullanıcısına yanıt
    Bizimkilerin yazlığa yakın yeni açılan Musho Otel var, fiyatını hizmetini bilmiyorum ama yeri de denizi de güzeldir. Uygun fiyat arıyorsanız Cunda Eğitim Oteli var, oraya da bakabilirsiniz. Odaları temiz, kahvaltı veriyorlar açık büfe. Geceliği 100TL idi sanırım
  • 19 AĞUSTOS 31 AĞUSTOS ARASI 5 GÜNLÜK TATİL ,ÖRNEK 20 AĞUSTOS GİRİŞ 25 AĞUSTOS ÇIKIŞ
    İKİ KİŞİLİK , HERŞEY DAHİL
    MAX BÜTÇE 2000 TL , PM BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimontales

Arkadaşlar crystal otellerin hangisini önerirsiniz
    biz balayı için Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa ya balayı için gitmiştik. bize mükemmel bir süit oda vermişlerdi. manzarası çok güzeldi ama standart odalar otelin mimarisinden dolayı sahile inmek için 2 asansör kullanıyorlarmış bundan bir kişi şakayet ediyordu ama rahatsız edici miydi ne kadar rahatsız ediciydi bilmiyorum. otelin mimarisi mükemmel akşam yemeklerinin yendiği yer yüksekte mükemmel manzarası var eğer keneralara otura bilirsen manzara çok tatmin eder. canlı müziklerin yapıldığı yer de öyle ama canlı müzik olduğundan ve akşam olduğundan oradan o saatlerde manzarayı izleyemiyorsun. Düğünden dolayı 15 ekim de gitmiştim ve o alanlar biraz serin oluyordu birşeyler giymek gerekiyordu ama sizin tarihinize göre serin olmaya bilir. odanın lambalarından birtanesi çalışmıyordu ilk günlerde resepsiyonu aradım teknik ekip yönlendireceğiz dediler gelmedi sonra tekrar aradım ama o ekip hiç gelmedi.hiç gelmedi. aqua park çok büyük değildi yanındaki yine crystale ait Crystal Sunset Luxury Resort'un devasa aqua parkı vardı ama orası da sahile uzaktı oradan sahile araçla götürüyorlar dı. ama bir kişi Crystal Sunrise da kalan misafirler Sunset'in aqua parkını kullanabiliyormuş demişti son günlerde söylendiği için deneme fırsatımız olmadı. ama bana Sunrise'ın kendi aqua parkı da yeterli gelmişti açıkçası. yemek kalitesi ve lezzeti yemeklerde et genelde hindi ve tavuk ağırlıklıydı. ama her akşam bir özel et yemeği çıkıyordu(biftek,döner,türk gecesinde adana) hatırladıklarım ve haftada bir gün Türk gecesi oluyordu. adana çiğ köfte vs. vardı. bir öğlen yemeğinde de döner vardı. son günlere doğru hep aynı şeyeleri yemeye başlamıştım ama yemekler lezzetliydi. 7 gece konaklamaya 1 gece alacart ücretsiz veriyorlar biz meksika Alacarte da Fajita yemiştik. ve beğenmiştik. benim gittiğim dönemde çok büyük çoğunlukla alman turist vardı ve sezon kapandığından emekli almanlar dı çok büyük çoğunlukla. almanları da pek sevmedim açıkçası en azından bazılarını. alkol kalitesi olarak emin değilim öyle büyük markalar yoktu galiba. daha çok yerli markalardı sanırım. benim gittiğim deönemeden büyük ihtimalle disco su canlı değil di. ama amaç eğlenmek se eğleniliyordu yanlış hatırlamıyorsam disko ya 2 ye kadar açıktı bire kadar ücretsiz içecek vardı yada 3 te kapanıyordu 2 ye kadar ücretsiz içecek vardı. gene olarak çok memnun kalmıştık.
    16.10.2017-23.10.2017 arası 7 gece kalmıştık. jolly tour dan o zaman 1.600 liraya almıştık o zaman için de çok uygundu fiyat niye böyle uygun diye çok şüpheye düşmüştük. (not : Jolly telefondan rezervasyon yaptırınca crystal otellerine ekstra %7 indirim yapıyordu. diğer otellerede yapıyorlar galiba ama oranlar değişe biliyor sanırım.) ama bizi üzmedi ve mutlu bir şekilde ayrılmıştık. şimdiki fiyatlar epey yüksek. çok fazla da otel tatili deneyimim olmadığından kıyas yapamıyorum. elimden geldiğince tüm bilgileri yazdım başka sorunuz olursa yanıtlarım. ben bu sene hemen yanında ki barut hemera otelini tercih ettim iyi tatiller.

• Merhabalar

marmaris,bodrum(gümbet),kemer
    her şey dahil

5 gece 6 gun
    İki arkadaş gidiyoruz amaç eğlence daha çok.
    Kişi başı bütçe max 1500

Fiyat teklifi yapacak firma yetkilisi p.m den bana ulasabilir mi ?
  • bu sene otel olayını askıya aldık ve fethiye tarafında evde kalmayı düşünüyoruz.

9 aylık bebeğimiz var, fethiye çevresinde denizi en temiz koy,sahil neresidir ?

daha önce fethiye'de kalmıştık bikaç koya,ölüdenize vs gitmiştik ama bilmediğimiz daha güzel denizi olan nereler var acaba, bilgisi tecrübesi olan yardımcı olursa sevinirim.

mesela bizim en sevdiğimiz yerler marmaristeki sedir adası,kaş'taki hidayetin koyu vb. buraların denizi çok temizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 8 Temmuz 2019; 16:14:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larkin34

güncel

Alıntıları Göster
    Şu anda Zeynep otel havuz başından yazıyorum. Sadece şunu yazsam yeterli orta seviye 5* otel. Çok extrem şeyler beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız...

• Bu sezon Sueno Golf Belek'te kalan var mi arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.