Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yirthan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tesekkurler hocam. Dikkate alacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starlight Resort Hotel'in yeme-içme kalitesi, temizliği hakkında yorum yapacak forumdaş var mıdır?

Ayrıca otele 2-3 yaşındaki çocuklar ile birlikte gideceğiz. Otel 2-3 yaş çocuklar için uygun mudur (Etkinlik, oyun, animasyon vs.)?
  • Haziran ayı başında kalmıştım.Merak ettiğiniz konusunda yardımcı olmaya çalışırım.@riquelme76

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhnezo -- 8 Temmuz 2019; 16:50:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhnezo

Haziran ayı başında kalmıştım.Merak ettiğiniz konusunda yardımcı olmaya çalışırım.@riquelme76
    Hocam otelde yiyecek ve içki kalitesi nasıl?

Birde 2-3 yaşındaki çocuklar için etkinlik vs. var mı?
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    Help Beach

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkürler uzun yazınız için. Sunsate denizi güzel dediler aquaparkı da iyiymiş ama denizinin bu kadar uzak olduğunu bilmiyordum arabayla falan gidiliyor yazmışssınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimontales

hocam teşekkürler uzun yazınız için. Sunsate denizi güzel dediler aquaparkı da iyiymiş ama denizinin bu kadar uzak olduğunu bilmiyordum arabayla falan gidiliyor yazmışssınız
    yan yanalar zaten sunset biraz içerde kalıyor. bu yüzden traktör gibi bir aletle getirip götürüyorlar sunsetin bildiğim kadarıyla direk plajı yok sunrise ın plajını kullanıyorlar tam hatırlamıyorum ama sanki hayal meyal bir sahil barı olduğunu hatırlıyorum (kesin emin değilim). ikiside crystal oteli plaj sorunu olacağını zannetmiyorum. fotoğraf üzerinde oynama yaptım sana tam olarak açıklayacaktır. google earth den kendin de bakabilirsin ama otel isimleri yanlış yazıyor bilgin olsun.
    2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 8 Temmuz 2019; 18:25:55 >

• Kankitoşlarımla Yunanistan'a gitmeyi düşünüyoruz..

Nerde kalınır en önemlisi? Bu konuda bilgi sahibi, tecrübeli arkadaşlar varsa eğer yardımcı olurlar çok müteşekkir olurum.
  • Merhaba

Eşim ben, ve 9 Aylık kızımızla bu sene bir tatil yapmak istiyoruz işyerimde izni Ağustos sonu yada Eylül başı gibi izin alacağım 7-10 gün arası ilk defa bir Tam paket otel tatiline cıkacağız denize sıfır bölge f/p otel önerirmisiniz max bütçe 2500 tl miz.
  • Var hocam

• hamemo kullanıcısına yanıt
    Orta seviyede içki içerim. Bira Efes ve şişe .tekila olmeca vardi.Klasik bilinen viski markaları. Margarita yi çok beğendim. Bir sürü kırmızı et,tavuk ve balık .Ayrıca sueno meydanı çok iyiydi. Meyve çeşit çeşit ve boldu.

• Güzel bir indirimle Zeynep Otelden rezervasyon yapmış bulunmaktayım.
    Coşkun Beye samimi ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.
  • Yurtdışına çıkış harcına zam geliyor. 15 TL'den 50 TL'ye çıkacakmış.
  • Zeynep Otelden rezervasyonumuzu yaptırdık. Coşku Beye teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 8 Temmuz 2019; 19:42:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhnezo

Orta seviyede içki içerim. Bira Efes ve şişe .tekila olmeca vardi.Klasik bilinen viski markaları. Margarita yi çok beğendim. Bir sürü kırmızı et,tavuk ve balık .Ayrıca sueno meydanı çok iyiydi. Meyve çeşit çeşit ve boldu.
    Cevap için teşekkür ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Help Beach
    Yorumları okuyunca neden bu smile i kullandiginizi anladım. İki şezlong bir şemsiye 75 liraymis :)

Ama denizi güzel, degerlendirecez artik

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    Denizi çok güzel, çocuk varsa çok mutlu olabilir. Şezlong şemsiye olayını bilmiyordum, yemek fiyatları ödeniyor diye biliyordum, arayıp öğrenin mutlaka. Ben gidemedim siz gidin :( bu sezonnl sonunda inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

yan yanalar zaten sunset biraz içerde kalıyor. bu yüzden traktör gibi bir aletle getirip götürüyorlar sunsetin bildiğim kadarıyla direk plajı yok sunrise ın plajını kullanıyorlar tam hatırlamıyorum ama sanki hayal meyal bir sahil barı olduğunu hatırlıyorum (kesin emin değilim). ikiside crystal oteli plaj sorunu olacağını zannetmiyorum. fotoğraf üzerinde oynama yaptım sana tam olarak açıklayacaktır. google earth den kendin de bakabilirsin ama otel isimleri yanlış yazıyor bilgin olsun.

Alıntıları Göster
    hocam dğn oteli aradım sorudm plaja 250 metre mesafe varmış traktörün ramorkuyla götürüyorlar saba 9 akşam 6 arası taşıma var ben misal 6dan sonra gece plaja gitmek istesem yürümem lazım bu kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: dimontales

hocam dğn oteli aradım sorudm plaja 250 metre mesafe varmış traktörün ramorkuyla götürüyorlar saba 9 akşam 6 arası taşıma var ben misal 6dan sonra gece plaja gitmek istesem yürümem lazım bu kötü

Alıntıları Göster
    250 metre mesafe çok fazla değil hocam bence onlar mesafeyi biraz azaltmış google earth den 600 metre gözüküyor. crystal sunrise'ı neden düşünmüyorsun. hemen plaj da.
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.