Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bildiğim kadarıyla coşku.Yani en azından ben öyle hitap ediyorumBot olayına gelince değil emin olabilirsiniz.Diverso çok yardımsever biri.Gerçekten güzel indirimler yapıyor.Hatta benim rezervasyon yaptığım ama diversonun satmadığı bir oteli ben iptal edeyim sizin otelden alayım dememe rağmen Sizinde aldığınız otel güzel hiç riske girmeyin diye vazgeçirdi beni.İstese iptal et benden al derdi.Sonuçta para kazanacak.O yüzden dürüst bir arkadaşımız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Okurcalar yorumunuzu bekliyoruz birbkac gün içinde :) 3 aile gidicez, kendimi yaktigim yetmedi, kitleleride peşinden surukledim. iki husus konusunda bilgi rica edicem sizden mümkünse, 1.si yeme içme kalitesi, 2.si yandaki minik kumlu alandaki durum? 2 yaşına girecek bir kızım var oradan girebilir denize diye dusunuoyrum :( teşekkürler
    Şu an Granada Okurcalardayım. Öğlen yemeğinde Zeynep Otele göre fazlasıyla kalabalık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 9 Temmuz 2019; 13:51:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Herkes sahile denize kaciyor madem bende kultur turizmi yapan kapadokyayi gormek isteyenleri suan calistigim magara otele davet ediyorum,tatil planini bu taraflara yapcak kisilere yardimci olurum
    hocam benım de aklımdan kapadokya ya gıtmek gecıyordu tavsıyerınız nelerdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanonur

hocam benım de aklımdan kapadokya ya gıtmek gecıyordu tavsıyerınız nelerdır?

Alıntıları Göster
    Butcenize bagli olarak balona binmenizi ,red veya green tur,atv turlarina katilmanizi,sarap mahzenlerinden tadim yapmanizi onerebilirim bolgede ,otel icin ise butcenize gore oldukca fazla alternatif bulunabilir bolgede

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium87

Bu mesaj silindi.
    Coşku bey ismi Zeynep hotel rezervasyon işimizi indirimli olarak halletti. Bende oteldeki setur elemanlarından çok memnun kaldım resepsiyonla hiç muhattap olmadım.
    Şimdi Ets turdan almış olduğum Granada luxury okurcalardayım. Burada da ets elemanları yardımcı oldular ama başları çok kalabalık yeterince ilgilenemediler...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Butcenize bagli olarak balona binmenizi ,red veya green tur,atv turlarina katilmanizi,sarap mahzenlerinden tadim yapmanizi onerebilirim bolgede ,otel icin ise butcenize gore oldukca fazla alternatif bulunabilir bolgede

Alıntıları Göster
    ben bira ara Kapadokya düşünüyordum ama Kapadokya'nın çok pahalı olduğunu öğrendim. Araştırmalarım sonucunda Antalya tatilinin Kapadokya'ya göre daha ucuz olduğunu öğrendim. ama asıl bilen birine sormak lazım aşağı yukarı Kapadokya tatilinin maliyeti nedir. söylediğiniz etkinliklerin ücretleri ne kadardır. mesela ben sıcak hava bolunun kişi başı 500 lira gibi rakamlar olduğunu duyunca oldukça şaşırdım. bilen biri olduğunuz için size sorayım fiyatlar gerçekten böylemi ve bu fiyatların bu kadar yüksek olma sebebini söyleyebilir misiniz acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

ben bira ara Kapadokya düşünüyordum ama Kapadokya'nın çok pahalı olduğunu öğrendim. Araştırmalarım sonucunda Antalya tatilinin Kapadokya'ya göre daha ucuz olduğunu öğrendim. ama asıl bilen birine sormak lazım aşağı yukarı Kapadokya tatilinin maliyeti nedir. söylediğiniz etkinliklerin ücretleri ne kadardır. mesela ben sıcak hava bolunun kişi başı 500 lira gibi rakamlar olduğunu duyunca oldukça şaşırdım. bilen biri olduğunuz için size sorayım fiyatlar gerçekten böylemi ve bu fiyatların bu kadar yüksek olma sebebini söyleyebilir misiniz acaba.

Alıntıları Göster
    Balon fiyatlari 130-140euro civarinda.Bolgenin doluluguna gore Turklere 500-600e kadar dusup verebiliyorlar maksat sepet dolsun ki ucsun 8-14-24kisilik sepetler var,cunku belli doluluk olmadan ucamiyor balon.Bolgede buyuk cogunluk butik cave hotel,cave hoteller bir kac istisnasi haric maksimum 10-15 odali kucuk isletmeler oluyor, o yuzden fiyatlarda yuksek olmak zorunda kaliyor antalyaya nazaran.

• 22 ağustos giriş 25 ağustos çıkış iki kişi , herşey dahil marmara yada ege bölgesi max bütçe 2000tl
    tekliflerinizi bekliyorum.
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Zeynep Otel sakinlik açısından 10 numaraydı, hele ki golf binası. Butik otel gibi tatil yaptık valla. Ama akşam eğlenceleri yandaki Regnum'un lazer ve dans şovlarının yanında Altınoluk emekliler derneği gibi kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 9 Temmuz 2019; 15:24:16 >
  • Biraz son dakika olacak ama 12 Temmuz giriş 14 temmuz çıkış olacak şekilde 2 gece gece kuzey ege civarında eşimle birlikte otel arıyorum. Önerisi ve teklifi olan varsa dinlemeye hazırım.

• Sueno beach side düşünen eden varsa bu sene çok kötü. yemekler kötü , tatlılar kötü , çerez desen doldurmuşlar leblebiyi ve mısırı çerez diye veriyorlar. Bu kapsamda ki otel de çerez içeriğinde ne Antep fıstığı ne badem ne fındık var belki birkaç fındık görebilirsiniz . Waffle var diyorlar üstüne sadece sos döküyorlar waffle alakası yok . Alkollü veya alkolsüz kokteyl yapmayı bilmiyorlar meyve suyu doldurup veriyor . Temizliğe gelirsek çok temiz de değil bu sene . Otel eski zaten biz geçen sene beğendik diye tekrar geldik ama bu sene berbat ötesi bir hizmet var

• Coşkun Bey'den bende otel rezervasyonu sagladim. Sagolsun baya bi indirim sağladı ve yardimci oldu. Teşekkürler

• Vermeyin otellere tonla para, yazıktır arkadaşlar. Gidin bi aparta . Hem insanımız hem esnafımız hemde siz kazanın .

Daha önce de yazdım burada. bu fiyatlara gidilmez arkadaşlar.

Aribnbde bulunan apartları tavsiye ederim arkadaşlar. .Bir bakın . Geçen yıl formda ki bi arkadaş sayesinde gittik. şimdilik yeni üyeliğe 179 tl indirim oluyor. Ben geçen yıl airbnb de bulunan Olimpos- çırallı apartlarında , 920 tl ye 6 gün kahvaltı dahil tatil yaptık . istediğimiz yerde de yemek yedik içtik. çokta uyguna geldi. Formda konusu vardıLİNK : https://forum.donanimhaber.com/airbnb-seyahat-konaklama-yeni-uyelige-194-tl-indirim--133907899

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 9 Temmuz 2019; 16:26:31 >

• evvela kullanıcısına yanıt
    Her tür tatilin bir müşterisi var. Herkes aynısını yapamaz. Sizin dediğiniz türde tatili de çok yapıyorum. Ama alkol alan birisi için bu tür tatil pek uyguna gelmiyor. Oda kahvaltı alelade bir tesis en az 100 TL. Güncel fiyatlarla en ucuz içki olan bira bile herhangi bir mekanda 25 TL. Günde en az 4 tane rahat içersiniz, etti 100 TL. Ortalama bir öğle-akşam yemeği 50 TL. Etli, ızgaralı rakılı, balıklı bir şeyler yiyeyim dersen 200 TL.ye dayanır. Çayını, kahvesini, plajını, şezlongunu falan saymıyorum bile. Bir bakıyorsun günlük en az 300 TL.den aşağı çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 9 Temmuz 2019; 16:40:32 >
  • evvela kullanıcısına yanıt
    Esnafı düşünen itfaiyenin hortumunu

• Ağustos sonunda 1 haftalık bir tatil planımız var. Toplamda 2 kişiyiz. Her şey dahil bulunabilir mi sizce ? Ege, Antalya farketmiyor. Bütçem 2500-3000₺ civarı. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 9 Temmuz 2019; 17:8:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temmuz sonu-Ağustos başı için 5 gecelik 2 kişi max 4bine her şey dahil otel arıyorum, tavsiyesi olan var mı?
    Yer farketmez, havuzu küçük olmasın, yemekleri iyi olsun yeterli.
  • Bozcaada gibi bi yerde gunluk apart 350 tlden asagi yer yok. 350 yazin kenara.. Oglen yemegi 100 tl.. Sezlong 2 tane 70 tl. Aksma meyhaneye gidip bi raki iceyim desen 400 tl de onu yaz. 900 küsür tl cikti cebimizden. Daha hicbisi yapmadık. Sadece bu ufak seylere 900 tl odedik. 6 gece x 900 5400 tl. Aparta 5400 tl verdin. Sadece kaldin. Oglen yedin. Aksam raki ictin yemek yedin. Aralarda 2 bira filan iceyim desen günlük 1000 tl gelir. 7600 tl sueno golf oteli var. Yeme icme havuz deniz sezlong dondurma aktivite ara ogunler aklina gelebilecek hersey dahil. Aparta niye gideyim? Bi kisi mantıkli bisi yazsin. Gecen sene Bozcaadada hersey dahil otelden fazla para harcadim. 2 kahve icelim diyosun. 30 tl giriyor. Denizde acıkıyorsun ara ogun bisi yiyim diyorsun 100 tl.

Adam esnaf kazansin diyor. Valla ben esnaftan nefret ediyorum. Ozellikle tatil bolgelerinde.

• Ağustos sonu (17 giriş 24 çıkış) için Zeynep Otelde fiyat alabilir miyim acaba ?

@Diverso

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.