Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akon

Arkadaşlar Ayın 3ünde Pegasos Resort Otele rezervasyonumuz var. Fakat şöyle bir sıkıntımız var. Uçak ayın 2sinde Antalya'da olacak akşam 10da. Eşim ve kızım ile gidiyoruz. Gece nasıl bir yol izlememi önerirsiniz. Havaalanında 1 gece geçirmek sıkıntı olur mu acaba.
    Otel İncekum'da . Alanyaya daha yakın sanırım.
    Bence direk otelinize gidin lobi de bekleyin mesela söyle düşünün yabancı turist bazen gece 2-3 gibi otele giriş yaptigida olabiliyor dolayısıyla bir günu boşa gitmiş olabiliyor yada çıkışta uçağı gece geç saatlerde olabiliyor odadan saat 12 de çıkış yapıyor ama transferi gelinceye kadar lobi de bekliyor bence gidin otel lobisinin bekleyin bence eğer normal otel ise problem olmamali gorusundeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabil07 -- 30 Haziran 2019; 12:51:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karabil07 K kullanıcısına yanıt
    saat 10 da ,hava alanından incekuma nasıl gidileceğini de söyleseydin bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabil07

Bence direk otelinize gidin lobi de bekleyin mesela söyle düşünün yabancı turist bazen gece 2-3 gibi otele giriş yaptigida olabiliyor dolayısıyla bir günu boşa gitmiş olabiliyor yada çıkışta uçağı gece geç saatlerde olabiliyor odadan saat 12 de çıkış yapıyor ama transferi gelinceye kadar lobi de bekliyor bence gidin otel lobisinin bekleyin bence eğer normal otel ise problem olmamali gorusundeyim

Alıntıları Göster
    Otele sordum lobide bekleyebilir miyiz. Hiçbir imkandan yararlanmasakta olur yeter ki lobide oturalım dedim ama kabul etmediler malesef :(. Ama eminim yabancı müşteri olsam seve seve kabul ederlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurrsy

saat 10 da ,hava alanından incekuma nasıl gidileceğini de söyleseydin bari
    Aynen aslında en büyük sıkıntı da ulaşım. Nereden nasıl Alanya otobüsüne bineceğim. Otogara mı gitmem lazım önce yoksa direk havaalanı yolundan geçiyor mu acaba. En sonunda sanırım hava alanında sabahlayıp sabah bir şekilde ulaşım işine bakacağım. İskenderun'dan uçak olayı hep sıkıntı. Hele ki Hatay hava alanından alırsam 2-3 katı fiyat çıkıyordu. Mecbur kampanyaya denk gelince bir gece öncesini aldık hızlı bir karar ile çok düşünmeden :(
  • quote:

Otele sordum lobide bekleyebilir miyiz. Hiçbir imkandan yararlanmasakta olur yeter ki lobide oturalım dedim ama kabul etmediler malesef :(. Ama eminim yabancı müşteri olsam seve seve kabul ederlerdi.

Alıntıları Göster
    Ajantenizi arayın oteli değil durumu makul bir dil ile anlatın bence transfer ile çözün olayı ve benden size tavsiye ekonomik olsun diye bu durumlara girmeyin sonra daha fazlasını odersiniz

• 28 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında balayı için otel arayışındayım. Mevsim itibariyle Antalya uygun olur diye düşünüyorum. Alkol, deniz kum havuz onemli değil bizim için yüzme bilmiyoruz. Limak Limra 5 gece için 2500 TL diyor. Sizce değer mi yada başka tavsiyelerinize açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

28 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında balayı için otel arayışındayım. Mevsim itibariyle Antalya uygun olur diye düşünüyorum. Alkol, deniz kum havuz onemli değil bizim için yüzme bilmiyoruz. Limak Limra 5 gece için 2500 TL diyor. Sizce değer mi yada başka tavsiyelerinize açığım.
    Crystal Sunrise Queen Luxury Resort bu otele bakabilirsiniz bence balayı için uygun bir otel

• akon kullanıcısına yanıt
    Yabancıları hayli hayli yardımcı olunuyor,ne yazık ki yine kendi ülkende 3 sınıf insan muamelesi yapılmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • simply_freedom kullanıcısına yanıt
    Hocam dogrudur monuyu gorunce o sekilde yorumladim. Belki lobby barda konsept dahilindedir. Johnny Walker ve Jameson varsa içilecek birsey vardir demektir.

• Otel anlatirken bir de adını yazsaniz süper olacak.

• quote:

Alıntıları Göster
    Bugüne kadar gittigim tüm otellerde lobide sabahlayan turistler gördüm. Sormaniza gerek yok. Gidip direk lobide sabahlayabilirsiniz bence. (Sorunca olmaz derler)

• akon kullanıcısına yanıt
    Transfer şirketleri var. O saatte ancak onlar olur.

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    2012 yılında bende aynı tarihlerde 23ekim_30ekim arası lirada balayı yapmıştım.Çok memnun kalmıştık. Jakuzili suit oda vermişlerdi bize. Almadan verip vermeyeceklerini sorun. Konsepti değiştşrmedilerse benim ismimi bile verebilirsiniz tanıdığım çok memnun kalmıştı şimdi bize tavsiye etti diye. Enver bey vardır bu balayı çiftleri ile ilgilenen. Hala orada çalışıyor biliyorum. Otelin kendisini arayıp sorun. Birde para sıkıntısı yoksa voyage belkide öneririm. İş arkadaşım balayına gitmişti anlara anlata bitiremez hala.

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi otel burası Zeynep mi

• Kim diyorsa Türkiyeye 2016 öncesi gibi turist geliyor diye yanılıyordur.
    Televizyonda gösterilen bu yıl yabancı turist sayısında rekor kırdık haberleri palavradan ibaret.
    Yabancı turist olarak şunda patlama yaşanıyor doğru arap ve iranlı turist bunlar rekor derecede arttı fakat ingiliz,hollandalı,alman gelmiyor artık.

Yau bodrumda gezmeye çıkıyorsun heryer araplara yönelik nargile cafe olmuş resmen beachler bile nargile beach club olmuş arapça şarkılar çalıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar Ayın 3ünde Pegasos Resort Otele rezervasyonumuz var. Fakat şöyle bir sıkıntımız var. Uçak ayın 2sinde Antalya'da olacak akşam 10da. Eşim ve kızım ile gidiyoruz. Gece nasıl bir yol izlememi önerirsiniz. Havaalanında 1 gece geçirmek sıkıntı olur mu acaba.
    Otel İncekum'da . Alanyaya daha yakın sanırım.
    Bir arkadaş da yazmış gerçi.. Hiç lobide ya da havalimanında perişan olmaya gerek yok. Sonuçta eşiniz ve çocuğunuzla gitmişsiniz. Uygun fiyatlı ufak bir otel bulup geceyi orada geçirin. Vereceğiniz rakam bir oda için 100-150 lirayı geçmez. En azından rahat rahat uyuyup, ertesi sabah kendi otelinize geçersiniz. Otel lobisinde ya da havaalanında bekleseniz emin olun yorgunluktan ve uykusuzluktan bitap düşeceksiniz.

• flintstones F kullanıcısına yanıt
    Bağlı mesajlara bakarsanız Menü fotoğrafında Zeynep yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.