Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar otelci olarak fiyatların neden arttığını söyleyeyim.

- Doların durumu en büyük etken olması. Çoğu otelci doların tepe yaptığı seviyede fiyatlarını ona göre ayarladı. Çünkü fiyatın tepe olduğu nokta tam da fiyatların yayınlanacağı dönemdi. Önünü göremediği için oradan almak durumunda kaldı.
    - Yiyecek ve alkolsüz içeceğin yanı sıra alkollü içeceklerin fiyatları ciddi derecede arttı. Yiyecek ve içecekte toptan alımlarda bile geçen seneye göre %40-45 civarı artış var. Alım maliyetleri ciddi artmış durumda.
    - Asgari ücretin artışı personel maliyetini de yükseltti.
    - Asgari ücretin artmasıyla birlikte asgari ücret skalasının biraz üzerinde çalışan personelinde otomatik olarak maaşlarını üst seviyeye çıkardı ve maliyetini arttırdı.
    -Devletin bazı teşvik ve vergileri bu sene kesmesi.
    -Elektrik,Gaz(LNG vs) kalemleri arttı.

Bu liste uzar gider en ince detayına indiğinizde. Yani otelci gerçekten kaliteli hizmet vermek ve otelinin devamlılığını sağlamak istiyorsa %60 geçen senenin üzerine koymak zorunda. Yoksa ne yediğiniz yemek sağlıklıdır ne de içtiğiniz içecek.

Her sene 2 kişi gittiğim yurtdışı tatili (ortalama 5-6 gün) 6 bin 7 binlerden bu sene bi hesap yaptım 15 binlere çıkmış uçaktır oteldir euro yükselmesi vs. Vazgeçtim tabi

Şu an için ucuza tatil bulabilir miyim diyorsanız tavsiyem web yerine acentaların Call Center tabir ettiğimiz telefonlarını aramanızı ve otellerin kendi web sitelerini kontrol etmenizi tavsiye edebilirim. Bazen çok uygun fiyata bulabilirsiniz hiç ummadığınız şekilde son dakika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 29 Haziran 2019; 16:3:10 >

• Bugün bende Çoşkun bey tavsiyesi ile Susesi Luxury Resorte rezervasyon yaptım. Diğer bütün acentaları araştırdım kendisi diğer acentalara göre tam 1.590 tl indirimli fiyat vererek nerdeyse ulaşım ücretimizin bedavaya gelmesini sağladı. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derya.simsek

Bugün bende Çoşkun bey tavsiyesi ile Susesi Luxury Resorte rezervasyon yaptım. Diğer bütün acentaları araştırdım kendisi diğer acentalara göre tam 1.590 tl indirimli fiyat vererek nerdeyse ulaşım ücretimizin bedavaya gelmesini sağladı. Teşekkür ederim.
    Derya Bey merhaba.
    Tatilinizi birlikte planlamak keyifti.
    Her zaman desteğe hazırız.
    Sevgiyle kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simply_freedom

Alkol kullanan biri olarak ben cevaplayım. Zeynep otel’de @Diverso num tavsiyesi ile konakladım. Otelin yiyecek içecek kalitesi oldukca tatmin edici. Otelin denizi kum ve sığ. Kesinlikle kemer otelleri ile kıyaslanmaz. Otelde genel olarak Red Label, Jameson gibi viski markalarını servis ediyorlar. Sadece 1 barda premium viskiyi servis ediyorlar ama benim için Red Label gayet tatmin edici olduğu için sorun teşkil etmedi. Golf tarafının odaları gayet büyük adeta evimin salonu gibiydi. Tesis gayet temiz. Personel cana yakın. Kısaca bu senenin fiyat perfomans oteli budur. Tekrardan çoşku beye teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Zeynep Otelin şezlong sayıları nasıl? Erkenden kapma olayı burada da varmı? Deniz tarafında, ''az şezlong var ve hep dolu oluyor'' diye bir yorum okumuştum.Ayrıca ''Red Label'' gibi içeceklere ücret ödediniz mi? Öğlenleri Snack yemekleri tatmin edicimi?

• quote:

Alkol kullanan biri olarak ben cevaplayım. Zeynep otel’de @Diverso num tavsiyesi ile konakladım. Otelin yiyecek içecek kalitesi oldukca tatmin edici. Otelin denizi kum ve sığ. Kesinlikle kemer otelleri ile kıyaslanmaz. Otelde genel olarak Red Label, Jameson gibi viski markalarını servis ediyorlar. Sadece 1 barda premium viskiyi servis ediyorlar ama benim için Red Label gayet tatmin edici olduğu için sorun teşkil etmedi. Golf tarafının odaları gayet büyük adeta evimin salonu gibiydi. Tesis gayet temiz. Personel cana yakın. Kısaca bu senenin fiyat perfomans oteli budur. Tekrardan çoşku beye teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Memnun kalmanıza çok sevindik.
    Her zaman vurguladığımız üzere tam bir fiyat performans tesisi bu sene.
    Diğer tatillerinizi de fiyat avantajı sağlayarak birlikte planlamaktan keyif duyarız.
    Sevgiyle kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

biz şimdi herşey dahil diye bu otelde konakladığımızda, alkol'e ekstra para mı ödeyeceğiz?
    Ben anlamadım bu işi.

Alıntıları Göster
    İlk baştaki içecekler herşey dahil ama sonlarda yazan içeçeklerden içeceğim derseniz ücretli...

• jacktheblack J kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinizin çoğuna katılmıyorum ..

Uzun uzun yazmaya da gerek yok .Bu sene çok pahalı olmasının ana sebebi yurt dışı talebin çok fazla olmasından kaynaklanıyor

Tabi ki döviz kuru ,maliyetlerin artışı falan önemli ama asıl sebep bu .

Bunun adına da fırsatçılık deniliyor ..Kaldı ki otelciyseniz bilirsiniz yurt dışındaki , yerliye göre daha ucuza kalıyor otellerde

Günlük kişi başı 700-800 tl alan oteller bile çakma alkollü içki veriyorlar .Sudem rakı ,bi duble, yeniçeri vs

Memleketin ekonomisi neredeyse turizm gelirlerine bağlanacak .Hiç fabrika açıldığını falan duyanınız var mı uzun süredir

Onun için yerli turist kimsenin umurunda değil .. Hatta vatandaşın kredi kartıyla borca girerek tüketim yapması bile istenmiyor

not: hiç bir otelin web sitesinden online oda almayın ,tıpa tıp aynı siteyi yapabiliyorlar ..illa ki önce oteli arayıp teyit ettirin yazan fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurrsy -- 29 Haziran 2019; 17:53:41 >

• 1 Ocak 2011 kullanıcısına yanıt
    Otelde yeteri kadar şezlong var sahilde en azından ben böyle bir durumla karşılaşmadım. Red label için herhangi bir ödeme yapmadım konsepte dahildi Otelin snackleri fazlasıyla yeterli. Havuzun orada snack bar var aklınıza gelen herşeyi bulabilirsiniz.şunu söyliyim snack o kadar yeterliydiki öğle yemeği için ana restorana hiç gitmedim.

• quote:

Otelde yeteri kadar şezlong var sahilde en azından ben böyle bir durumla karşılaşmadım. Red label için herhangi bir ödeme yapmadım konsepte dahildi Otelin snackleri fazlasıyla yeterli. Havuzun orada snack bar var aklınıza gelen herşeyi bulabilirsiniz.şunu söyliyim snack o kadar yeterliydiki öğle yemeği için ana restorana hiç gitmedim.
    Değerli cevabınız için teşekkürler, Snack'ta o zaman pide, pizza vs bulabiliyoruz demekki. Sahilde, şezlong yakınlarında içecek alabileceğimiz yerlerde sanırım mevcuttur.
  • demirci54 kullanıcısına yanıt
    Konunun kirlenmemesi için özelden cevap verdim.

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de 2 cocukla gitmeyi düşünüyorum indirim nasıl yapılıyor bende merak ediyorum

• Phaselis rose hakkında bilgisi olan var mı 2 çocuk ile önerir misiniz

• Arkadaşlar Ayın 3ünde Pegasos Resort Otele rezervasyonumuz var. Fakat şöyle bir sıkıntımız var. Uçak ayın 2sinde Antalya'da olacak akşam 10da. Eşim ve kızım ile gidiyoruz. Gece nasıl bir yol izlememi önerirsiniz. Havaalanında 1 gece geçirmek sıkıntı olur mu acaba.
    Otel İncekum'da . Alanyaya daha yakın sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akon -- 29 Haziran 2019; 21:32:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akon

Arkadaşlar Ayın 3ünde Pegasos Resort Otele rezervasyonumuz var. Fakat şöyle bir sıkıntımız var. Uçak ayın 2sinde Antalya'da olacak akşam 10da. Eşim ve kızım ile gidiyoruz. Gece nasıl bir yol izlememi önerirsiniz. Havaalanında 1 gece geçirmek sıkıntı olur mu acaba.
    Otel İncekum'da . Alanyaya daha yakın sanırım.
    Akşam Alanya ya geçin havalimanından bence. Alanya da ucuz yollu bir yerde konaklayın sabahta erken saatte otelde olursunuz gününüz kaybolmaz.Havalimanında konaklama tatil öncesi gereksiz bir yorgunluk olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerbb İ kullanıcısına yanıt
    Anladım sizde haklısınız ama hiç bilmiyorum oraları saat 10dan sonra gece Alanya'ya otobüs bulabilir miyim acaba ?
  • Yazıktır arkadaşlar vermeyin o kadar paraları büyük otellere. Fiyatları maalesef geçen seneye göre 3 katına çıkardılar.

Kaç kez yazdım burada . Gidin bir pansiyona, aparta . Hem küçük işletmeci kazansın . Hemde çevredeki esnaf kazansın . Hem de cebiniz kazansın.

Gidilmez bu fiyatlarla arkadaşlar,
    Airbnb ye de bir bakın arkadaşlar . şimdilik yeni referanslı üyeliğe 179 tl indirim oluyor. Geçen sene 235 rl indirim yaptırmıştık. airbnb deki bulunan Olimpos apartlarında kaldım . 920 tl ye 6 gün kahvaltı dahil tatil yaptık . istediğimiz yerde de yemek yedik içtik. çokta uyguna geldi.

Formda konusu vardı . bir bakın isterseniz ...https://forum.donanimhaber.com/airbnb-seyahat-konaklama-apart-ev-otel-gezi-bilgilendirme--138825351

• simply_freedom kullanıcısına yanıt
    Zeynep hotel de minibar ücretsiz mi? Günlük yenileniyor mu? Minibarın içinde neler var? Teşekkürler.

• ROLLING STONES kullanıcısına yanıt
    Minibar ücretsiz soft içecek su bira soda hepsi mevcut. Her gün yenilenmekte.

• simply_freedom kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bende 5 gece rezervasyon yaptıracağım. Umarım memnun kalırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diverso

Derya Bey merhaba.
    Tatilinizi birlikte planlamak keyifti.
    Her zaman desteğe hazırız.
    Sevgiyle kalın.

Alıntıları Göster
    innvista otel belek hakkında bilginiz var mı, paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.