Şimdi Ara

2018 ŞUBAT AYI MARKA MODEL BAZINDA SATIŞ ADETLERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
5
Favori
9.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazir yazmisken ilk 3'e girecek markalari da sayar misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snrdmrbs -- 4 Mart 2018; 12:56:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçmi kurumsal bir şirkette çalışan yok. Üst ve sirketin durumuna göre orta düzey manager ların hepsi ya passat istiyor yada audi. Bunlarin bence 100 de 20 si belki normal vatandaş alımıdır

• babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Konusundan okuduğum kadarıyla Tavan sararmaları,direksiyon titremesi,pedal titremesi,kaputta oynama ,koltukların arka kısmındaki birleşim yerlerinde ayrılma,frende sesler

Bunlar zaman zaman belli üretimlerde çıkıp sonrasında kayboldu.

Bunların hepsi bütün arabalarda yok,bazısında hiçbiri yok,servis sorunları çözüyor ama aracı aldıktan sonra bakım zamanına kadar kimse servise gitmeyi istemez tabi

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi bi üyenin provokasyondan bahsetmesi trajikomik.

Ölçüler üzerinden yorum yapmayın lafı daha trajikomik.

Fakat forumun cılkının çıktığı doğrudur.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Demek ki bundan sonra dışardan bakıp segment belirleyeceğiz

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Öyleymiş hocam, ayrıca bilen de yorum yapıyormuş bilmeyen de

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Yani diyorsun ki Seat'i kisisel listemde Seat yoktur herkesin listesi değişir ama Seat kimsenin listesinde yine yoktur😊

Seat'in yeri konumu umrumda degil bu arada.

• 5008 ve insignia şaşırttı ikiside beklediğimden çok satmış. Mondeo üzdü dağ gibi modele yazık oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 4 Mart 2018; 14:59:4 >
  • Nissan Pulsarı koymamissiniz, 13 tane satmış

• Yav arkadaş kim alıyor bu passatları filoları kenara bırakırsak millet kafayı yemiş sanırım.

Çekilen kredilerle ilgili de paylaşım yapabilir miyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desici09 -- 4 Mart 2018; 15:34:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendine vandal

Nissan Pulsarı koymamissiniz, 13 tane satmış

Koydum
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Yer cekimi yoktur demeye baslayacagim zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: gkon

Allah aşkına kurban olayım Super B demekten, yazmaktan vazgeçsin artık insanlar. Arabanın model adı Superb, İngilizcede "Muhteşem" anlamına geliyor. Arabanın arkasında da böyle yazıyor. Bu kadar mı zor çıldıracağım artık babam bile böyle diyor.

Porsche napsin millet "Porşe" yerine "Porş" diye diye markayı çıldırttılar ismin okunuşu tane tane telaffuz eden video çekip YouTube'a koydu adamlar.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Orası apayrı bir hikaye. Virüs gibi yayılıyor bu telaffuzlar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Kendisini daha iyilerine layik gorenler durumdan tabii ki sikayet edenler. Neden bir dunya para verip passata biniyoruz, o paraya mercedes e serisine binmemiz lazim. Koca ulkede bir ayda 47bin arac satilmis, cok yuksekmis gibi yorum yapiliyor. Zaten cok dusuk rakamlar. Cogunlugu sirket. Ocak ayinda 36bin vergi odedim. Sifir arac alsam daha az vergi odeyecektim. Bayiileri dolastim bu fiyatlara alinmaz dedim ve vazgectim sonuc olarak daha fazla vergi odedim. Bir de buyuk sirketleri dusunun? Alip satarak, vergi kacirarak ehonomi coh iyi diyenlerin hayal bile edemeyecegi kadar zengin oluyorlar.

Ama asgari ucretle calisan, hayati ev is olan, okumamis, gezmemis, gormemis arabasi bile olmayan birine sorsan cok sukur ehonomi coh iyi der gecer.

Evet arabam yok asgari ücret bile almıyorum 30 yaşını geçmişim ama millet ağlıyor ben ölmem lâzım o zaman ama ben gerçeklere bakıyorum daha da vergi alsınlar bugün şöyle bir gezdim sağı solu bir sokağa giriyorum kaldırım var ama yok kaç kere zikzak çizdim durdum tam kaldırıma bindim diyorum tak yine bir araba kısacası biz amelsiziz kimse bana ağlamasın hem de işsiz biri iken ben ağlamıyorsam ha şirketler alıyor muhabbetlerini fr geçin bu mercedes leri şirketler alıyor dimi here görürsem söylerim.. Para yok diyen adam da para var geçelim artık bunları.. Vergi ödüyor muşuz ödesin millet hiç acımam araçları bedava yapsak birini sokağa birini is yeri önüne parkeder bu millet çünkü amelsiziz mercedes e serisi almak için yaşayan tüketim manyağı bir ülke bu ülke gelişecek haaa almanya da golf 12000 euro sıfırı ama adamın sokağında 2000 kasa golf var işte aramızdaki fark bu millete her şey müstehak vergiyi kaldırsak yemin ediyorum range rover den geçilmez piyasa..

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    2000 model golf falan yok almanyada.

Almanya ile turkiye nufus olarak birbirine yakin. Ama arac satislarinda almanya tr nin 3.5 kati kadar fazla.

Tr de yilda 1 milyon satarken almanyada 3.5 milyon satiyor. Ama almanyada 2000golf, tr de herkeste sifir araba var oyle mi?

• 1.6 dizeli olmayan tucson iyi gidiyor, önümüzdeki aylarda dizeli geliyor söylentileri var. Eğer gelirse qashqai satışı düşer, Tucson daha çok satar gibi görünüyor. 3008 zaten full dizel satıyor, bakalım bu segment baya ateşli...

• Megane ile clio silmiş süpürmüş resmen. Clionun kasası eskimesine rağmen hala güzel görünüyor ve iyi satıyor. reno tasarımda çok yol katetti. 1.5 dci etkiside büyük tabi
  • Bu listeden anladigim satislarin cogunun filo oldugu. Vatandasin artik arac alamadigi.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

2000 model golf falan yok almanyada.

Almanya ile turkiye nufus olarak birbirine yakin. Ama arac satislarinda almanya tr nin 3.5 kati kadar fazla.

Tr de yilda 1 milyon satarken almanyada 3.5 milyon satiyor. Ama almanyada 2000golf, tr de herkeste sifir araba var oyle mi?

Belki görmemişsindir eski mesajlarıma bak geçenlerde biri sw audi almış gezmeye çıkacağım diyordu ve aracın resimlerini paylaşmış otoparkta 2000 model ya da 2001 2002 tam bilmiyorum ama yeni kasalardan değil belli bir golf vardı ve dahası aç şu google street view i almanya sokaklarını bir dolaş bakalım bütün araçlar sıfır mıymis neymiş bir gör orada fiyatlar ucuz olabilir ama bizim gibi görmemiş değiller..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 4 Mart 2018; 21:56:30 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.