Şimdi Ara

2018 renault megane 4 joy garip arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2018 model sıfır aldığımız aracımızda garip bir sorun oluştu ustalarda çözemedi araç yolda giderken bazen ilk çalıştırmada arıza ışığı yanıyor ve yokuş kalkışı kontrol ettirin, esp yi kontrol ettirin,abs yi kontrol ettirin vb diğer uyarıları da veriyor, kendiliğinden cam buğu çözücüyü açıyor, hız göstergesi sapıtıyor (birden yolda giderken hız sıfırlanıyor) araçta ekran takılı alındığında servis tarafından takıldı, kendiliğinden ekran kapanıyor başına böyle bi olay gelen oldumu sizce neden yapar ?

Edit: Yorumlardada bahsedildiği üzere sorun aküdeymiş değiştirince düzeldi.
    Edit2: Akü değişince bir ay sonra tekrar yaptı arızayı servise götürüp ekran değişimi yapıldı sanırım canbus soketinde arıza varmış başına gelen olursa diye yazıyorum ekranınız varsa önce ekranı kontrol ettirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan297 -- 29 Temmuz 2023; 10:56:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Aküyü kontrol edin, reno grubunda böyle saçma sapan şeyler genelde aküden oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhen

Aküyü kontrol edin, reno grubunda böyle saçma sapan şeyler genelde aküden oluyor

Ettirdik hocam 400 amper olması gerekirken 291 e düşmüş kesin ondandır da demedi usta boşuna değiştirip masraf ettirmek istemem dedi araç daha 30 bin km de fazlada kullanmadık sıkıntısını çözüp satmayı düşünüyoruz

• Fiyat nedir bu halde pm atabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

Fiyat nedir bu halde pm atabilirsin

İlgilendiğiniz için saolun önce neden böyle bi sorun olduğunu çözüp sonra satmayı düşünüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: cumadanpazara

Bu mesaj silindi.
    Haftaiçi yeni bi akü taktıracağız hocam umarım çözülür.

• Sonradan takılan apqratlardan biri veya mevcut donanımlardan birinin şase baplantı kablosu gevşemiş.
    Clio 4 te başıma geldi. Arka park sensörü şase kablosu gevşemiş. Bulana kadar sökmediğim yer kalmamıştı.
    Sinyal veriyorum silecek çalışıyor. 4lüyü açıyorum selektör yapıyor. Sileceği çalıştırıyorum silecekle senkronize bir şekilde sol sinyal yanıyordu :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86F0316EC

Sonradan takılan apqratlardan biri veya mevcut donanımlardan birinin şase baplantı kablosu gevşemiş.
    Clio 4 te başıma geldi. Arka park sensörü şase kablosu gevşemiş. Bulana kadar sökmediğim yer kalmamıştı.
    Sinyal veriyorum silecek çalışıyor. 4lüyü açıyorum selektör yapıyor. Sileceği çalıştırıyorum silecekle senkronize bir şekilde sol sinyal yanıyordu :D
    Sizinki bizimkindende garipmiş hocam :D

• Taktirdiginiz ekranın canbus soketi bozuk.
    Facebook gruplarında dolasirsaniz göreceksiniz.
    Orijinal teyp varsa sokup onu takın sorun gider. Canbus değişecek.
    Akü eskiyse onu da değiştirin

• oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Elbette bilen vardır bazı sorunlar bilen kişiyi bulana kadar devam ediyor ne yazikki yolda kalmasada can sıkıcı olup herkese sormakta fayda var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Taktirdiginiz ekranın canbus soketi bozuk.
    Facebook gruplarında dolasirsaniz göreceksiniz.
    Orijinal teyp varsa sokup onu takın sorun gider. Canbus değişecek.
    Akü eskiyse onu da değiştirin
    Oda aklıma geldi de söküp takma işini bilmediğimizden ustaya yaptırcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Elbette bilen vardır bazı sorunlar bilen kişiyi bulana kadar devam ediyor ne yazikki yolda kalmasada can sıkıcı olup herkese sormakta fayda var
    Renaultun kendi servisindeki usta bile sebebini bulamadı balatalardandır dedi onu değiştik düzelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan297 -- 5 Mart 2023; 19:57:6 >
  • Akü kaynaklı benzer sorunlar yaşamıştım megane 4 araçta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.