< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 20 Haziran 2018; 13:13:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 20 Haziran 2018; 13:13:53 > |
Hocam hala neden inat ediyorsunuz? Bencesi sencesi yok bunun ortada bir gercek var. Lg bunun ust model oldugunu kendisi soyluyor, Oledlerde en alt segment B’ddn basliyor W’ye kadar gidiyor. Size 20 defa anlattim, bir suru bilgi paylastim. B7 daha iyi falan degil tum oledler AYNİ paneli kullaniyor. C7’nin ses sistemi biraz daha iyi o kadar. 2018 modellerden de bu durumu anlayabilirsiniz, B8 artik diger modellerden daha kotu bir islemci kullaniyor en alt seri oldugu icin. Hayir B7’niz var diye boyle yaptiginizi dusunmeye basladim artik...Uzulmeyin aradaki tek fark ses ve kozmetik...
|
Hayir bende e7 var troll. Ulan her konuda rezil ettim seni rezil adam. Ses sistemi farkli degil dedin farki gosterdim, fiyati ayni dedin oyle olmadigini gosterdim. Ezbere konusan sensin, benim soylediklerimin hepsinin kaynagi var. Soyledigin dofru olan tek bir sey yok, ucuz yalanci seni.
Sen aglasan da zirlasan da c7 b7’nin bir ust modeli. Arada az fark var dogru ama var. Burada cahilliginle milleti zehirleme, hadi uza artik. İnsanda azicik utanma olur ya. |
Sen Amazon satıyor demedin mi yalan makinesi?Burada sana Türkçe dersi mi verelim bir de? İki farklı satıcı olduktan sonra satılan yer hiçbir şey ifade etmez. Hayır konumuz fiyat bile değil zaten, diğer konuda diyeceğin bir şey kalmadığı için böyle safsatalarla geliyorsun karşıma. Benim "morardığım" tek bir nokta bile yok, her şey ortada, yazdığın her yalanın doğrusunu kaynakları ile gösterdim. Şimdi de kuyruğunu kıstırıp gidiyorsun işte.
![]() Koçum diyor bide kıroya bak. ![]() Senin gibi cahilleri Mevlana tek bir cümleyle çok güzel anlatmış, bu da gidiş hediyen olsun. "Bir delil ile 40 alimi yendim . Ama 40 delil ile bir cahili yenemedim !" |
TR den alan ilk kişisiniz hocam forumda
![]() |
Oha C6 yı alıp C8 mi verdiler
![]() Dostum Dünya nın en şanslı TV müşterisi olabilirsin şuan şok oldum. ![]() |
Keşke C8 alsaydınız almış iken. Hayırlı olsun. 2 haftadır c8 i burak kardeşimiz sayesinde kullanıyorum gayetde memnunum diyebilirim. Hafta sonuda bursa teknosa ve mediamarkt da biraz samsung Qled lerini inceledim en az 3cm kasa var. Neden böyle diye sorduğumda arkadan led aydınlatmalı olduğundan ancak böyle sığdırabilmişler. Teknosadaki samsung satış temsilcisiymiş lg 55c8 aldım diyince yüzüme bile bakmadı namussuz. Mediamarkttaki arkadaşta daha önce lg satış temsilcisiymiş şuanda samsung satış temsilcisi olarak görev yaptığını söyledi ve çok yardımcı oldu biraz konuştuk ve test ettik cihazları. İnş ekran yanması olmaz diye dua ediverdi
![]() ![]() ![]() |
Tasarım, ses ve görüntü eşsiz.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 23 Mart 2018; 1:49:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 23 Mart 2018; 1:53:47 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 23 Mart 2018; 2:10:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 23 Mart 2018; 2:44:56 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helsinki -- 23 Mart 2018; 7:30:07 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |