< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 21 Mart 2023; 21:43:36 > |
SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ

-
-
eline emeğine sağlık... -
Rica ederim, iyi seyirler.quote:
Orijinalden alıntı: DbA
eline emeğine sağlık... -
eline sağlık
listedeki lifetime kanalı SD kalitede görünüyor, benzer problemi yaşayan var mı? -
uydu kanal listesine iptv linkerini ekleyemezsiniz. -
Merhaba. Listeyi yüklüyorum ama aradan zaman geçtiğinde silinen lüzümsüz kanallar yeniden ekleniyor ve liste bozuluyor bunu nasıl engelleriz? Tv 49xf8596 AERO güncellemesi yapıldı. -
Kanal Listenizin, otomatik güncellemeler ile bozulmaması icin. Kanal Ayarı> Digital Kurulum> Teknik Ayarlar> Oto. Servis Güncelle> KAPALI yapiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 20 Mart 2022; 13:52:0 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kanal Listenizin, otomatik güncellemeler ile bozulmaması icin. Kanal Ayarı> Digital Kurulum> Teknik Ayarlar> Oto. Servis Güncelle> KAPALI yapiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 18 Ekim 2020; 20:42:39 >
Teşekkürler deyeyeim bu şekilde. -
selam arkadaşlar, yaklaşık 1 hafta önce sony 49xf8577 modelini satın aldım, servis 3 gün önce kurulumu yaptı, sorunsuz şekilde kullanıyordum. genellikle laptopu hdmi ile bağlayıp oradan dizi izliyoruz. dün izlerken ekranda görüntüde sorun oluştu, hdmi dan kaynaklı olduğunu düşünüp kabloyu laptoptan söküp tekrar taktım. tv de ekran gitti giriş kaynakları vs hiçbirşey çalışmadı, tv yi ancak prizden çekip kapatabildim. açtığımda sorun düzeldi fakat kanal listesinde sorun oluştu, hiçbir şekilde tv yayınları gözükmüyor
yukardaki kanal listesini indiridim, ayarlar -kanal ayarı- dijital kurulum a giriyorum ekran siyah şekilde kalıyor, sonra önceki ekrana geri dönüyor. ne yapmam gerekir sizce? -
fabrika ayarlarına dönmeni tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Loggerheads
selam arkadaşlar, yaklaşık 1 hafta önce sony 49xf8577 modelini satın aldım, servis 3 gün önce kurulumu yaptı, sorunsuz şekilde kullanıyordum. genellikle laptopu hdmi ile bağlayıp oradan dizi izliyoruz. dün izlerken ekranda görüntüde sorun oluştu, hdmi dan kaynaklı olduğunu düşünüp kabloyu laptoptan söküp tekrar taktım. tv de ekran gitti giriş kaynakları vs hiçbirşey çalışmadı, tv yi ancak prizden çekip kapatabildim. açtığımda sorun düzeldi fakat kanal listesinde sorun oluştu, hiçbir şekilde tv yayınları gözükmüyor
yukardaki kanal listesini indiridim, ayarlar -kanal ayarı- dijital kurulum a giriyorum ekran siyah şekilde kalıyor, sonra önceki ekrana geri dönüyor. ne yapmam gerekir sizce?
olmazsa servis çağırırsın.
-
sorunu hallettim arkadaslar, baska bi kisa uydu kablosuyla denedim,sorunsuz calisti kanallar. tv yi cevirirken kablo icten gitti sanirim. tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dosyayı tv ye aktardıktan sonra sinyal yok ikazı verip hiçbir kanalı göstermiyor.. Bir hata mı yaptım veya eksik birşey mi yaptım..
Selamlar.. Teşekkür ederim liste için.
Bazı kanallar kendiğinden silinmekte.. Buna çözüm nedir? -
sinyal alınmayan, frekans değişen kanallar silinir.quote:
Orijinalden alıntı: baycall
Selamlar.. Teşekkür ederim liste için.
Bazı kanallar kendiğinden silinmekte.. Buna çözüm nedir? -
Hocam listenizi attım tvye.o andan beri tv de sinyal yok. ne yapğmam lazım. fabrika ayarlarına dahi döndüm ama nafile. -
Emeğine sağlık kardeşim,gayet yararlı bir konu. -
Hocam listenizi tv ye atıyorum. Sinyal yok diyor. Ne yapmam lazım. Listenizi silince sinyal geliyor. Ama kanalların bazılarını listemde göremiyorum.
Uydu ayarlarından kendi Disieg ayarını yapman gerekebilir.quote:
Orijinalden alıntı: player75
Hocam listenizi tv ye atıyorum. Sinyal yok diyor. Ne yapmam lazım. Listenizi silince sinyal geliyor. Ama kanalların bazılarını listemde göremiyorum.
Ben disieg kullanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 18 Ekim 2020; 20:48:10 >
Kusura bakma bir dahakine senin zevkine göre düzenler kanalları.Ulan teşekkür edeceğine gelmişin birde pişkin pişkin kendi zevkine göre mi diyor.
|
Kanalları çıkmayan ya da trt kanalları çıkmayan arkadaşlar için önceki sayfalarda DiSEqC ayarı yapın denilmiş ama nasıl yapılacağını soranlar, yapamadığını belirtenler olmuş. Bende de başta kanallar gelmemişti Aşağıda vereceğim linkteki "DiSEqC Control (DiSEqC Kontrolü) seçeneğini A olarak belirleyip onaylayın." kısmını yaptıktan sonra ekranda zaten sinyal geldi ve tüm kanalları göstermeye başladı. Umarım benim gibi yapamayan birisine bir faydamız dokunur. Listeyi yapan paylaşan arkadaşa da çok teşekkürler.
https://www.sony.com.tr/electronics/support/articles/00115269 |
Hocam selamlar, çözebildim. Maalesef fabrika ayarına dönmek gerekiyor. Benim merkezi sistem uydu yayını, eğer sizin de öyle ise yapmanız gerekenler aşağıda:
Bu arada aldığınız liste sizin uydu sistemi ile uyumlu değilse maalesef kanallar çekmemeye başlıyor. İlk başta çıkıyor sonra kayboluyor. Ben aşağıda yer alan adımları yapıp sonra o liste üzerinden düzenleme yaptım. Kurulum sırasında girmediyseniz, ayarlar>kanallar & girişler>kanallar>kanal ayarı>otomatik ayar adımlarına gidin. Sonrasında genel uydu da ayarla yı seçin. Uydu anten ayarları için: DiSEqC i seçin, hem main hem sub tuner için hayır ı seçin, uydu anteni LNB si bağlı için 1 i seçin. Ön ayarlar kullanılarak tarama yapılsın mı kısmında hayır ı seçin, lnb ayarlarınızı değiştirin dendiğinde sonrakini seçin, gelen ekranda Tarama tipini Ağ tarama olarak seçin, transponder frekansını 12380, sembol hızını 27500 yapın. Polarizasyon dikey ve sağ olacak. Bunları seçtiğinizde sinyal kalitesi ve seviyesi çubuklarının arttığını göteceksiniz. Sonrakini seçerek aramayı başlatın. |
Akit gibi boş beleş kanallar var tele 1 yok neye göre düzenledin zevkine göremi?
|
İlk mesajdaki kanal listesi güncellenmiştir. sıfırdan oluşturdum. Sizlerden gelen istek üzerine. Bien sport haber tivibu spor Krt tv Tele 1 kanalları ekledim. iyi seyirler. |
Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır X90J televizyona sahibim. Forumda ben gibi bu sıkıntıyı yaşayanları gördüm. Bir haftadır araştırıyorum bu kanal çekmeme sorununu ve nihayet kendi adıma çözebildim. Forumda da bu bilgileri bulamadığım için yardımcı olmak amacıyla nasıl çözdüğümü sizlerle paylaşıyorum. Öncelikle ilk kurulum için servis geldiğinde "ileri, ileri.." diye hızlı hızlı basarak kanal taramasını yaptı ve TV'yi kurdu. İlk başta kanalların bir kısmı çekiyordu, diğer kısmı ve özellikle TRT grubu çekmiyordu. Biraz araştırdım, bu ana başlıktaki hazır kanal listesini buldum ve TV'ye kurdum. Bu sefer de hazır kanalları kurduğum gün kanallar çekiyor, TRT'ler çekmiyor, yarın ki gün hiçbiri çekmiyordu. Aynı şekilde bir iki kez daha tekrar kurdum hazır kanal listelerini ve yine sonraki gün kanallar çekmedi. Oto. güncelleme ayarı da kapalı bu arada onu da belirteyim. Lafı fazla uzatmadan, merkezi sistemli uydu kurulumu ile tek antenli uydu kurulumu farklı şekilde yapılıyormuş, bunu öğrendim. Sony'nin yardım sayfasında da var fakat eski yazılım fotoğraflarıyla anlatmışlar, biraz zor anlaşılıyor. Yine de oradan yapmaya çalışabilirsiniz. Oturduğum apartmanda MERKEZİ SİSTEM(çok antenli kurulum) var, kurulumu ona göre yaptım. Kendi bulduğum çözüm şu şekilde; Ben başından beri TV'yi Fabrika Ayarlarına döndürmeden bu işi çözebilmeye çalıştım fakat ne yazık ki olmuyor. Anten kurulumu sayfasını görebilmek için bütün kanalları sıfırlamak gerekiyor, yapıyorum ancak sonraki gün yine bulduğu kanallar çekmiyor. Bu yüzden Fabrika ayarlarına çevirmek şart ve çevirip yeniden kurduğumda bu sorun çözüldü ve artık kanallar çekiyor. Yapılacak adımları tam olarak isim isim hatırlamıyorum fakat dikkat edilmesi gereken noktalar aklımda; Fabrika Ayarlarına döndükten sonra çoklu anten kurulumunu seçeceğiz. LNB sayısını soruyor, uygun olanı seçip ileri devam edeceğiz. Uydu seçme ekranında 1. LNBdeki Turksat42e'nin ayarlarını değiştir dediğimizde, TAM TARAMA yazan yeri, AĞ TARAMASI olarak değiştireceğiz. Alttaki yazan frekans bilgileri eski frekanslarmış. Google yazınca geçerli Turksat frekansları yazıyor, onları uygun yerlere doldurduktan sonra soldaki sinyal çubuklarına sinyal gelmesi gerekiyor. Bu şekilde ileri diyerek kurulumu yaptırınca sorun bende çözülmüş oldu. Tarama tamamlandıktan sonra bilmeyenler için yine Sony yardım sayfasında "Sony Channel Editor" adlı uygulamayı PC'nize kurarsanız kanallarınızı PC üzerinden kolayca düzenleyip TV'nize aktarabilirsiniz. YouTube'da yapılacakları en yakın anlatan videonun linkini bırakıyorum. ![]() #sonyledtv #sonysmarttv #sonybraviatv
Sevgili arkadaşlar bir servis ücreti 50 ila 100 liradır. 1 lira dahi olsa kanalımıza bağışlarınız için İBAN Numaram ; TR 83 0001 0012 6677 8946 3550 01
sony bravia tv kanal arama
sony tv kanal arama nasıl yapılır
sony smart tv kanal arama
sony smart tv uydu ayarlama
sony tv kanal ekleme
sony televizyon kanal ekleme
sony bravia kanal ekleme
sony bravia kanal ekleme nasıl yapılır
sony tv kanal ayarlama
sony tv kanal listesi
sony tv kanal arama nasıl yapılır
sony tv kanal listesi düzenleme programı
sony tv kanal arama
sony android tv kanal ekleme
sony android tv manuel kanal ekleme
sony android tv uydu kanal ekleme
sony bravia tv kanal ekleme
sony bravia tv tek kanal ekleme
sony bravia tv manuel kanal ekleme
sony bravia kanal listesi düzenleme
sony bravia tv kanal listesi düzenleme
sony android tv kanal listesi düzenleme
sony tv de kanal ekleme
sony tv kanal listesi düzenleme
sony bravia kanal listesi düzenleme programı
sony tv uydu kanal listesi düzenleme
sony tv kanal listesi editörü
sony tv kanal geçiş hızı ayarlama
sony tv kanal listesi indir
sony bravia kanal listesi indir
sony tv kanal listesi 2019 indir
sony android tv kanal listesi indir
sony tv kanal listesi 2020 indir
sony led tv kanal listesi indir
sony led tv kanal ekleme
sony tv lerde kanal ekleme
sony tv manuel kanal ekleme
sony smart tv manuel kanal ekleme
sony bravia kanal arama nasıl yapılır
sony tv kanal listesi silme
sony smart tv kanal ekleme
sony 4k tv kanal ekleme
sony tv uydu kanal ekleme
sony tv kanal listesi usb
sony tv usb den kanal listesi yükleme
sony tv yeni kanal ekleme
sony tv ye kanal ekleme
sony tv kanal listesi yükleme
sony bravia kanal listesi 2019
sony android tv kanal listesi 2019
sony android tv kanal listesi 2019 indir
sony android tv kanal listesi 2020
sony tv hazır kanal listesi 2019
sony tv hazır kanal listesi 2020
sony bravia hazır kanal listesi 2019
sony tv kanal listesi 2019
sony tv kanal ayarlama nasıl yapılır https://www.youtube.com/watch?v=CbYBx1UzqHE&ab_channel=ElimdenHer%C5%9FeyGelirUmarım yardımcı olabilmişimdir.. |
Benzer içerikler
- philips tv ekran gidip gelmesi çözüm
- grundig tv en iyi görüntü ayarları
- onvo tv alınır mı
- lg sihirli kumanda imleç çalışmıyor
- lg tv wifi açılmıyor
- fiyat performans televizyon
- a101 telefon
- samsung 2023 tv
- en küçük televizyon
- lg 2023 tv
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X