Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
209.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, ekim ayında ayırt etmeyi düşünüyorum. Yani ilk erken rezervasyonu döneminde. Bakalım fiyatlara ondan sonra karar veririz, birde bu Sueno oteline kalite olarak hangi oteller var?

6 gece 5000 TL civarı? Alternatiflere bakarım dedinizya ondan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    Okurken güldüm :)

Yazdıklarınıza katılıyorum yalnız üst kısımda belirtmiş olduğunuz yazı tam bizim Türk profiline uygun. Bu kadar para verdim sonuna kadar giderim zihniyet :)

Ruslardada var ama onların yapısında bozukluk var ;).

• benmisim kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 sinif otel var Belek Bolgesinde.

1. Sinif Maxx Royal , Regnum Carya

2. Sinif Titanic Deluxe , Calista , Sueno , Rixos Premium , Adam & Eve , Cornelia , Selectum , Gloria grubu , Voyage Belek (atlamisim )

3. Sinif Ic Hotels Santai , Crystal Waterplanet , Megasaray , Limak

Simdi oncelikle bu 3 sinifin Turkiye ortalamasinin cok ustunde bir hersey dahil konsepti sunduklarini belirtmrk lazim. Ondan sonra da butcenize gore bu listeden secebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 29 Ağustos 2018; 10:9:20 >
    Bunun birde kemer versiyonu güzel olurdu

Eyvallah Reis. Ekim ayinda yine burdayim bu mesajini UPlerim

Yazdiginiz 3 grup otellerede gittim ama water planet 3. Sirada olmayi haketmiyor aquasi disinda para verilecek otel degil ve sueno bir tik kalmis bence 1. Siraya yukselmesine , tamam maxx gibi her odasi suit degil ama onlarda citayi yukseltmis voyage belekte yabana atilmamali bu arada.

Calista 1. Sınıfın en yakınında bence.

Ayrıca voyage belek var atlamıisınız. :)

3. Grubu bilmem ama 2. Grupta saydığınız otellerin hepsi çok iyi. Bu sene adam eve bozdu diyorlar. 2. Kez giden bir arkadaşım da beğenmediğini söyledi eskiye göre.

• Sevgili arkadaşlar

@extraordinaryman45 adlı arkadaşımızın hotelleri baz alaraktan değerlendirmesi kişisel görüşüdür.Herhangi bir acentalar derneğinin ya da bir otorite şirketinin derecelendirmesi değildir.Bunu neden yazıyorum.Bazı mesajlar görüyorum şu şu sırayı haketmiyordu.vs bu da unutulmuş gibi unutmayalım ki bu fikirlerde kişisel fikirlerimizdir konunun başka boyut TAŞINMAMASI adına yazıyorum.Anlayışınız için teşekkür ederim.
    @extraordinaryman45 mesajlarınızı deneyimlerinizi zevkle takip ettiğim bir kaç üyeden birisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Calista 1. Sınıfın en yakınında bence.

Ayrıca voyage belek var atlamıisınız. :)

3. Grubu bilmem ama 2. Grupta saydığınız otellerin hepsi çok iyi. Bu sene adam eve bozdu diyorlar. 2. Kez giden bir arkadaşım da beğenmediğini söyledi eskiye göre.
    Merhabalar

ekim ayı için günlük 250/275tl kişi başı ultra herşey dahil (suenoGOLF) gibi benzeri
    hotel bulunabilir mi ?
    hayal midir? gerçek olabilir mi?
  • Evet gunun yorgunluguyla Voyage Belek'i atlamisim haksizlik etmeyelim :) Bugun uygun bir anda mesaji editleyip birkac otel daha ekleyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

alkolsüz ultra herşey dahil bir otel var mıdır acaba?

muhafazakar otel istemiyoruz.. mesela bu sueno otellerin alkolsüz fiyatı var mıdır? havuz-aqupark vs olmasa da olur, uyduruk olsa da olur..

lakin denizi güzel, odası konforlu tertemiz halı zeminli, şekil banyolu ve yemekleri tatlıları kaliteli bir otel...

yani kullandığın kadarını ödeyeceğin bir sistem..

şimdi müşteri var, müşteri var...

kimisi ödediği ücreti dibine kadar çıkarıyor...ver alkolü çeşit çeşit.. aman çerezinden geri kalma..hanım koş, koş gözlemeler çıkıyor...oğlum git 2 kup daha algida doldurt gel..bir de supangle üstü kap..her öğünden sonra kumda türk kahvemi içerim..su niyetine..hanım bir daha aliim mi?...al şu havluları ver yenisini..housekeeping bornoz ver, ayak havlularına kadar değiştir..doldur hanım doldur, et döner çıkmış..kumpiri iki tane al ooolumm.. minibar litrelik kola bi yudum çektim, bıraktım, asidi kaçmış, değiştir..meyve tabağıydı, aquasıydı hiçbir şeyden geri kalma...

bir de içinde benim de bulunduğum diğer tip var.. güzel bir deniz, kumsal yürüyüşü, güzel bir et yemeği, tatlı belki bir bardak da çay...dondurmada sıra mı var...amaaann yemesem de olur..patisserie mi? akşam yemekte alırız zaten..aqua mı? walla bebelerin peşinde bot kapacam diye uğraşamam.. gözleme mi? maşallah abla daki hırsa bak, üç tane istiyor, zaten gözlemeci de yavaş, hiç bekleyemem.. viski, şarap hiç anlamam,.. kendini barmene bırak, uyduruk kokteyl falan.. abi kalsın, sen bana soğuk bir meşrubat ver, ya da su ver su... housekeeping abla, bu havlular temiz..bunları da bir kere kurulandık, balkonda havalandırırım, israfa gerek yok.. minibar da dolu duruyor..

bütün bu açıklamalar ışığında; otele yemek ve iyi bir oda dışında fazla bir masrafı olamayan bir müşterinin, otelin neredeyse suyunu sıkıp çıkaran diğer tip müşteriye göre daha ucuz kalması gerekmez mi??

herşey dahilden beklentim, evet cebimden ekstra hiçbir şey için para çıkmaması.. gece susarsam ücret ödemeyeyim..yemek her zaman bulunabilsin, oda lüks olsun, deniz keyfi yapılabilsin..

var mı böyle bir yer??? muhafazakar otel istemiyoruz dediğim gibi..

not: denizi iyiden kastım, mesela bodrum'da ortakent'te bir otel var sanırım ama ciddi lağım kokuları geldiğinden bahsedilmiş.. didim'de 3 no'lu yapraklı koyda bir otel var, oranın da denizi güzel, belki biraz serin..alanya incekum'da iyi bir otel varsa fazla eskimemiş, oranın da denizi güzeldir ama şu an 30 derece su sıcaklığı vardır o ayrı.. kuşadası'nda davutlar tarafına yakın palm wings'in önündeki deniz yine öğlene kadar güzel, kum, derin değil..hatta aracınla dilek yarımadası koylarına şımarma hakkın var..ama dediğim gibi otele o kadar para ödeyince araçla dışarıya yolculuk iyice şımarma oluyor.. güney çeşme denizi çok güzel ama herhalde oralardaki oteller için arabayı satmak gerekir...
    Hocam merhaba,
    Eğer kendinize göre bir otel bulursanız bilgi verebilir misiniz?
    Bende sizle aynı özelliklerde bir yer arıyorum bu aralar.

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Evet gunun yorgunluguyla Voyage Belek'i atlamisim haksizlik etmeyelim :) Bugun uygun bir anda mesaji editleyip birkac otel daha ekleyecegim.
    sueno ya benzer nitelikte hem fiyat hem performans anlamında hotel bekliyoruz
    rezervasyona bakıyorum hep bosluklar 4 gece seçiyorum 5 gece olmalı diyor bu 5 geceyi cengiz bey ile aşıcaz sanırım
  • By_C@BB@R kullanıcısına yanıt
    uhd otel almışım.. misal sueno.. öbür eleman yüzde yüz hiçbir şeyden geri kalmıyor, yiyor,içiyor,çimiyor,öpüyor, animasyonunu,show'unu son saniyesine kadar emiyor,gömüyor vs..

biz ne yapıyoruz, biraz deniz,kalabalık değilse ve temizse biraz havuz,fast food sokağından bir yemek, bir ayran..

öbür eleman çıkış günü bile akşam 6'ya kadar takılmanın peşinde..biz ise.. yol gözümüzde büyümüş, zaten sıcak..sabah kahvaltıdan sonra -ne diyorsun hanım, çıkalım mı yola iyice bunalmadan..

yukarıda bir arkadaş yazmış.. sömüren müşterinin sponsoru durumundayız..

oda kahvaltı konsepti olanlar, butik otel, apart, dağın başında falan...

bulursam haber veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

uhd otel almışım.. misal sueno.. öbür eleman yüzde yüz hiçbir şeyden geri kalmıyor, yiyor,içiyor,çimiyor,öpüyor, animasyonunu,show'unu son saniyesine kadar emiyor,gömüyor vs..

biz ne yapıyoruz, biraz deniz,kalabalık değilse ve temizse biraz havuz,fast food sokağından bir yemek, bir ayran..

öbür eleman çıkış günü bile akşam 6'ya kadar takılmanın peşinde..biz ise.. yol gözümüzde büyümüş, zaten sıcak..sabah kahvaltıdan sonra -ne diyorsun hanım, çıkalım mı yola iyice bunalmadan..

yukarıda bir arkadaş yazmış.. sömüren müşterinin sponsoru durumundayız..

oda kahvaltı konsepti olanlar, butik otel, apart, dağın başında falan...

bulursam haber veririm.
    sueno deluxe süperdi

10 gün kalmıştım tadı hala damağımda

XO konyakları iyi yuvarlamıştım, aynı konyak dubaide hotelde 350 lira servis başı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Merhabalar

ekim ayı için günlük 250/275tl kişi başı ultra herşey dahil (suenoGOLF) gibi benzeri
    hotel bulunabilir mi ?
    hayal midir? gerçek olabilir mi?

Alıntıları Göster
    bizim ülke bedava hakikaten

275 liraya, dubai'de 5 yıldız hotelde ancak öğlen atışmalık paketi alabiliyorsunuz
  • turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    5 kez tatil yaptım hepsine 14-15 arası giriş yapıp 12 gecmeden çıktım. Kimseye 1-2 saat için dil dökmeye karşılığında otelden olumsuz cevap gelirse de otele gömmeye gerek yok hepsinin çalışma şekli belli. Araçla veya toplu taşımayla otele varış çıkış saatini konaklayacak kişi ayarlamak zorunda..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkünse acil cevap vermenizi rica ediyorum. Bu hafta sonu için Vogue Bodrum'dan yer ayarlama durumum var. Eşimle gideceğiz. Memmun kalır mıyız sizce? Daha önce Sueno'da, Rixos'ta falan kaldım kıyas açısından.
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Otele erken girip geç çıkmak için bırak dil dökmeyi olay çıkaranlar bile var otel müdürünün numarasını bulmalar tripadvisora kötü yorum yazarım tehditleri falan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

bizim ülke bedava hakikaten

275 liraya, dubai'de 5 yıldız hotelde ancak öğlen atışmalık paketi alabiliyorsunuz

Alıntıları Göster
    Genelleme bazında yaparsak hocam tayland phukette 4yıldızlı hotel 85tl ye günlük 2kişi kahvaltı dahil kalınabiliyor hakikatende bedava değil mi?

Hotel linki atabilirim selamlar

• Her zaman derim her kişinin tatil anlayışı tatilden beklentileri farklıdır.kimisi sakin tatil ister kimisi hareketli tatil ister.

Kimi arkadaşımızın geliri iyidir ya da tatil bütçesi iyidir dediğiniz gibi 250tl ye atıştırmalık yer kimisi imkanları kısıtlıdır.uygun yer arar

Kendimi örnek verirsem durumu çok iyi bir aileye sahip değilim anne baba emekli kendi halimde eşimle çalışıyoruz.iyi bir tatil iyi bir hotel istiyorum şu ekstra denmesin bana vs ama bir yandan da bütçem yeterli ama anne babamıza hadi biz tatile gidiyoruz diyip onları arkamızda bırakmak istemediğimizden kendimize ayırdıgımız kişisel bütçemiz 2 iken 1çocuk.. bunu bölüyoruz 4kişi 1çocuk tatile çıkıyoruz. Dedim ya herkesin tatil düşünceleri farklıdır.saygı duyuyorum. Kimisi eşiyle tatile çıkar mutlu olur kimisi eşi ve ailesinide alır çok çok mutlu olur.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.