Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.850
Cevap
127
Favori
207.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VLX

    Merhaba Arkadaşlar,

    22-25 Ağustos tarihleri arasında DoubleTree by Hilton Antalya Kemer otelinde konakladım. Erken rezervasyon döneminde 3 gece 2 yetişkin iptal sigortası dahilinde 1761 TL'ye satın almıştım.

    İlk gün sabah 10 civarı otele vardım. Güzel bir karşılama merasiminden sonra saat 11 civarı odamıza yerleştik. Otel ufak olduğu için 20 dakika içerisinde gezip her yeri keşfettik. Uzun uzun şu vardı bu vardı diye yazmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Kahvaltıda eksik bir şey göremedim. Akşam yemeğinde eksik bir şey göremedim. Öğle yemeği konsepti başlı başına harika bir olay. 11.30 ila 16.00 saatleri arası her türlü yiyeceği bulma imkanınız mevcut. Et severler için muazzam bir yer. Sıra bekleme derdi diye bir şey söz konusu değil. Çalışanlar saygılı tecrübeli işinin ehli kişiler. Oda temizliğinde iyiydi. Havuza hiç girmedim yorum yapamayacağım. Denizi ufak taşlık rahatsız etmiyor ama 5 metreden sonra derinleşiyor. Balıklar ile birlikte yüzüyorsunuz ve arada size ufak öpücükler kondura biliyorlar. İçecekler kaliteli ve kokteyler başarılı B52 denemişliğim bile var :) ( yaklaşık 20-25 adet Lynchburg Lemonade içmişimdir ) Midem hassas olduğu halde 3 gece 4 gün boyunca hiçbir mide sorunu yaşamadım. Gitmeyi düşünenler ve aklında soru işareti olanlar varsa yardımcı olabilirim. Seneye fiyatlar uygun olursa tekrar gitmeyi düşünüyorum.

    Ha bu arada Hilton'a bu yıl patlaması muhtemel diyen arkadaşlara selam olsun. Harbiden patladı! benim açımdan mükemmel bir bayram tatili oldu.!! Erken rezervasyonda almayıp gelmeyenler için üzülüyorum. Selamlar.
    Harika fiyat hocam kaç ay önce satın aldınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

    Hocam 28 eylul giris 4 ekim cikis yapmistik. Hava konusunda hic sikinti yasamadik. Hizmetler yaz sezonundaki gibi devam ediyordu. Havuz ve deniz konusunda sikinti yasayacaginizi dusunmuyorum. Deluxe tarafindaki kapali havuz cok buyuk. Sizi kotu havalarda da mutlu edecektir. Cocugumuz dogacak olmasa ekimin ilk haftasi ben de gitmeyi dusunebilirdim. Kisibasi 293 tl/gece fiyati var golf otelin. Odalarin eski olmasi konusunda haklisiniz ama konfor acisindan hic sikinti yasamazsiniz. Bu konuyu ozellikle otel yonetimine sormustum tadilat yapacak misiniz diye. Turistler golf otelinde retro tasarimi cok seviyorlar. O yuzden tadilattan ziyade odalarda iyilestirmeler yapacagiz dediler. Deluxe ile Golf tarafinin en buyuk farki oda tasarimi. Bir de minibar icerigi. Normalde Golf tarafinda litrelik urunler bulunuyor kola fanta sprite soda su ve kutu bira. Deluxe tarafinda icecekler kutu olarak bulunuyor. Ice tea sut ve atistirmaliklar ekleniyor. Bu sene biz golfte kalirken kutu icecekler vardi minibarda. Odanin konforu sizin odada gecireceginiz zamanla direkt olarak baglantili aslinda. Biz agirlikli olarak odanin disinda geciriyoruz zamanimizi. Kahvaltiyi golf tarafinda aliyoruz daha sessiz sakin oldugu icin. Sonrasinda da direk olarak deluxe tarafina geciyoruz. Deniz havuz aquapark derken aksam oluyor zaten. Aksam yemek oncesi gun batiminda ya golf tarafi gol kiyisinda ya da deluxe tarafi pastane teras barinda biraz zaman geciriyoruz. Sonrasi yemek ve aksam showlari oluyor zaten. Siz aile buyuklerinizin de bu tatilde eslik edeceklerini belirtmissiniz. Golf tarafi sessiz sakinligiyle beklentileri karsilayacaktir. Deniz kiyisi derseniz de buyukce bir iskelede Turk kahvelerinizi yudumlayabilirsiniz. Aile buyukleri konusunda sunu atlamamakta fayda var. Tesis gercekten cok buyuk. Yaklasik 1000 donum arsa uzerine insa edilmis. Yurume konusunu bu noktada atlamamak gerekir.



    Gelelim golf mu deluxe mu sorusunun yanitina. Biz ilk konaklamamizi balayimiz dolayisiyla deluxe tarafinda yaptik. Sonraki 3 konaklamamizi ise golf tarafinda. Aradaki fiyat farkiyla 1 gece fazla konakliyoruz.



    Golf tarafinda konaklayacaksaniz ust kat ortalarda gol manzarali odalari tercih etmenizi oneririm. Upgrade konusunda yardimci oluyorlar. Kara manzarali oda alip gol manzara ucretsiz upgrade talep edebilirsiniz.
    Bu mesajın ekran görüntüsünü aldım.çok yararlı yerinde bilgiler harikasınız bilgilendirme için teşekkür ederim. Son bir sorum olucak

    24eylül giriş 29eylül

    01ekim 06ekim için

    İki tarih arasında fiyat farkı mevcut buna istinaden hava değişimi çok farkeder mi?

    Derece sıcaklık vs havuz deniz?

    Yardımlarınız için teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Iklim meselesi tamamen sans isi hocam. Ama arada yaz kis kadar buyuk bir fark olacagini sanmiyorum. Ben olsam Ekim basini tercih ederdim.



    Alkol tuketen biriyseniz ickileri isterken markasini ozellikle belirtmenizi tavsiye ederim. Tercihi barmenlere birakirsaniz ucuz olanlarina kacabiliyorlar. En guzel kokteylleri giris katinda ve -1 katinda bulunan barlarda hazirlarlar.



    Pastane kisminda profiterol yemenizi tavsiye ederim tazeyken. Aksam yemeginde tatlilari da bufeden cok pastane kismindan almayi tercih ettik. Ana restaurantta ozel bir isteginiz olursa imkan dahilindeyse yardimci olabiliyorlar. Ogle yemeklerini Sueno meydaninda alabilirsiniz. Buraya da mumkun mertebe saat 14.00 civarinda gitmenizi tavsiye ederim. Kismen sakin olur yemekler de tazeligini korur.



    Imkaniniz olursa otel etrafindaki bisiklet turuna katilmanizi oneririm. Agaclarin arasinda cok guzel vakit geciriliyor.



    Otele erken giris yapip gec cikmanizi oneririm. Dolu dolu 4 gece 5 gun tatil yapabilirsiniz. Resepsiyon bu konuda yardimci oluyor. Tum gun tesisin tum olanaklarini kullanabiliyorsunuz. Deluxe tarafinda vip odasi tarzinda bir yer var gec cikislar icin. Misafir iliskilerine sorup orayi kullanabilirsiniz. Kilitli kasalar var ancak erkek tarafinda duslarin hemen dibinde ilk giriste gozukmuyor. O yuzden biz esyalarimizi bir yerde saklamistik. Gerek yokmus.



    Daha detay sorunuz olursa cevaplayabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • VLX kullanıcısına yanıt
    Daha önce Nirvana Lagoon'da kalmistiniz diye hatırlıyorum, bu sefer Hilton da mutlu etmiş sizi. Bebek olduğu için bu sene gidenedik ama seneye muhtmel 22

    aylik bebegimizle yapacagiz bu iki otelde konaklamayı 3 er gece. Erken rezervasyon da ne fiyatla çıkar acaba Eylül başı için fiyat ? Tahmin edebiliyor musunuz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VLX kullanıcısına yanıt
    Bende guniessin siyah birasına hasta oldum içmeye doyamadım oda çok doyurucu bir biraydi ne yesem şiştim sonra , kesinlikle fp olarak bu sene Hilton on numaraydi. Arkadaşlar burada yer bulamayınca rubi ye gitmek zorunda kaldılar mukayese edince vay be dedim hele bir arkadaş alkoclar adakule Kuşadası'nda kaldi oteldeyken ailecek hastanelik oldular

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul yönünden Antalya giderken, Afyon veya biraz daha ilerisi olabilir, konaklamak için tavsiyeniz varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. IC Green Palace Hoteldeki tatilimize bugün itibariyle başlamış bulunuyoruz. İlk gün için kısa bir değerlendirme yapayım istedim. Ets turdan rezervasyon yaparken yıldönümümüz olduğu notunu düşmüştüm. Kara manzaralı standart odamız villa romaya upgrade edildi. Villanın kendine ait havuzu saunası hamamı ve jakuzisi mevcut. Öğle yemeğine yetişemedik ancak snack restoran gayet yeterliydi. Keza akşam yemeğini de başarılı buldum. Personel ziyadesiyle güler yüzlü ve ilgili. Henüz denize girmedik. Özetle şu ana kadar otel seçimimden gayet memnun kaldım. Bu arada rezervasyonu 20 kasımda 2300 TLye yaptırmıştık 5 gece için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paşaköysemih

    Bu mesaj silindi.
    bizde yarın giriş yapacağız bu otele kısmetse. 5 gece . inşallah iyi bir tatil geçiririz eşim ve 3 çocuğumla:)))
  • @serkanertekin Kasım ayı içerisinde almıştım hocam.

    @emindoner09 Keşke tahmin edebilsek :) Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim. İnsanlarımız çok müsrif. 2 kişi 5 tabak yiyecek alıp 3 tabağını yemeden bırakıp gidiyorlar. Bunu yapanların çoğu Türk. Sırf bu müsrif kişiler yüzünden 2019 tatilini daha pahalıya almak zorunda kalacağız yada hiç alamayacağız. Bir kaç kez uyarma girişiminde bulunacaktım eşim müdahale etti karışma diye. Böyle insan müsfettelerine gıcık oluyorum. Aramızda yoktur umarım böyle terbiyesiz ve ahlaksızlar..

    @ssmm Hocam İrlanda birasıymış 1 kadeh içtim. B52 yapıyorlardı dedim 1 kadehte bana yap bakalım, fena değildi. Ben çok memnun kaldım her yönden. Seneye paramız yeterde alabiliriz inşallah.

    Selamlar.




  • Merhabalar, bu sene Kaya Side otelini tercih ettik ve memnun kaldık. Gelecek sene temmuz sonu ağustos başı biraz daha fazla para verip Suenoya Deluxe veya Golfa gitmek istiyoruz yalnız fiyat konusunda hiç bir fikrimiz yok.



    Kaya Sideyi Ocak ayında (en uzuz dönemde) Etsturdan 3300e almıştık 6 gece 7 gün.

    Suenoyu 6 gece 7 gün erken rezervasyondan mesela ekim ayında 5000 TLye alabilirmiyiz?

    2 yetişkin 2 çocuk, çocukların yaşı 4 ve 7.



    Suenodan çok erkenden rezervasyonunu yapan arkadaşlar kaçtan almıştınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benmisim kullanıcısına yanıt
    Hocam

    Mayis sonu ve ekim basi fiyatlari gecelik kisibasi 280 tl / gece kisi basi fiyatiydi bu sene. O donemde 5000 tl'ler biraz zor bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Mayıs başı Ekim ayı düşük sezon evet ama temmuz ayı 2 katı olmaz diye düşünüyorum.







    280 X 6 gece X 2 yetişkin= 3360 TL



    Temmuz ayıda 1700 TL fazla olsun yani gecelik adam başı 420 TLye denk geliyor. Zaten bundan fazlası ise gitmem, az para değil.







    Kaya Sidede bu sene 3350 Tlye istediğimizi aldık, tamam 1700 tlyi ekstradan vereceğizde Suenoya karşılığnda ne alacağız? Bu defa çok büyük ümitlerle gidip hüsrana uğramayalım :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benmisim kullanıcısına yanıt
    Valla hocam alkol kullaniyor musunuz?

    Bu sorunun yanitina gore benim de yorumum degisecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Valla hocam, ortama göre :)



    En son tatilimde bir haftanin icinde bira icmedim, 2 tequila, yarim bardak rakı, 1 whiskey. Başka yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alkolsüz ultra herşey dahil bir otel var mıdır acaba?

    muhafazakar otel istemiyoruz.. mesela bu sueno otellerin alkolsüz fiyatı var mıdır? havuz-aqupark vs olmasa da olur, uyduruk olsa da olur..

    lakin denizi güzel, odası konforlu tertemiz halı zeminli, şekil banyolu ve yemekleri tatlıları kaliteli bir otel...

    yani kullandığın kadarını ödeyeceğin bir sistem..

    şimdi müşteri var, müşteri var...

    kimisi ödediği ücreti dibine kadar çıkarıyor...ver alkolü çeşit çeşit.. aman çerezinden geri kalma..hanım koş, koş gözlemeler çıkıyor...oğlum git 2 kup daha algida doldurt gel..bir de supangle üstü kap..her öğünden sonra kumda türk kahvemi içerim..su niyetine..hanım bir daha aliim mi?...al şu havluları ver yenisini..housekeeping bornoz ver, ayak havlularına kadar değiştir..doldur hanım doldur, et döner çıkmış..kumpiri iki tane al ooolumm.. minibar litrelik kola bi yudum çektim, bıraktım, asidi kaçmış, değiştir..meyve tabağıydı, aquasıydı hiçbir şeyden geri kalma...

    bir de içinde benim de bulunduğum diğer tip var.. güzel bir deniz, kumsal yürüyüşü, güzel bir et yemeği, tatlı belki bir bardak da çay...dondurmada sıra mı var...amaaann yemesem de olur..patisserie mi? akşam yemekte alırız zaten..aqua mı? walla bebelerin peşinde bot kapacam diye uğraşamam.. gözleme mi? maşallah abla daki hırsa bak, üç tane istiyor, zaten gözlemeci de yavaş, hiç bekleyemem.. viski, şarap hiç anlamam,.. kendini barmene bırak, uyduruk kokteyl falan.. abi kalsın, sen bana soğuk bir meşrubat ver, ya da su ver su... housekeeping abla, bu havlular temiz..bunları da bir kere kurulandık, balkonda havalandırırım, israfa gerek yok.. minibar da dolu duruyor..

    bütün bu açıklamalar ışığında; otele yemek ve iyi bir oda dışında fazla bir masrafı olamayan bir müşterinin, otelin neredeyse suyunu sıkıp çıkaran diğer tip müşteriye göre daha ucuz kalması gerekmez mi??

    herşey dahilden beklentim, evet cebimden ekstra hiçbir şey için para çıkmaması.. gece susarsam ücret ödemeyeyim..yemek her zaman bulunabilsin, oda lüks olsun, deniz keyfi yapılabilsin..


    var mı böyle bir yer??? muhafazakar otel istemiyoruz dediğim gibi..


    not: denizi iyiden kastım, mesela bodrum'da ortakent'te bir otel var sanırım ama ciddi lağım kokuları geldiğinden bahsedilmiş.. didim'de 3 no'lu yapraklı koyda bir otel var, oranın da denizi güzel, belki biraz serin..alanya incekum'da iyi bir otel varsa fazla eskimemiş, oranın da denizi güzeldir ama şu an 30 derece su sıcaklığı vardır o ayrı.. kuşadası'nda davutlar tarafına yakın palm wings'in önündeki deniz yine öğlene kadar güzel, kum, derin değil..hatta aracınla dilek yarımadası koylarına şımarma hakkın var..ama dediğim gibi otele o kadar para ödeyince araçla dışarıya yolculuk iyice şımarma oluyor.. güney çeşme denizi çok güzel ama herhalde oralardaki oteller için arabayı satmak gerekir...




  • turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel yazmışsın fakat bademi,tuzlu fıstığı yok diye isyan edip otel müdürünün numarasını alan yorumlar okudu bu gözler burda.Düşün çıta nerde

    Cocos the club bodrum otel lağım kokusu meşhur olan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 28 Ağustos 2018; 17:23:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seviyorum bu sayfayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    Sizin istediğiniz gibi bir otel olsa ben de başka otele bakmam doğrusu. UHD otele gidiyorum, çoğunlukla öğlen çıkan ıvır zıvırı bile yemiyorum. İlk kısımda yazdığınız müşterinin masrafına resmen sponsor oluyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 28 Ağustos 2018; 18:7:22 >
  • hsnyvz H kullanıcısına yanıt
    Garden kale termal otel afyon. Ancak kesinlikle otelin kendisinden alın. Ets den 70-80 lira daha ucuz.

    Tam antalya afyon sapağında.

    Çocuk ile yol zor olduğundan bu yoku 2 ye bölüyorum ve 2 senedir gidiş ve gelişte bu otelde kaldım. Fiyatına göre ideal bi otel.

    Ama akşam yemeğini almayın dışarıda yiyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benmisim kullanıcısına yanıt
    Valla hocam acikcasi alkol aliyorsaniz , buyuk bir havuz asansorle cikilan aquapark beklentilerinizde on siradaysa Sueno sizi memnun eder. Alkol almayan biri olsam muhtemelen alternatifleri degerlendirirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.