Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Didim'de Orion veya Tuntas a bakabilirsiniz. Butceyi biraz yukseltebilirseniz Palm Wings ya da Venosa olabilir.
    Teşekkürler. Aurum Moon Resort var. Fiyatı nispeten Palm Wings'e göre daha uygun. Onu tercih edebilirim. Ayrıca bu otelde konaklayan olduysa deneyimlerini öğrenmek isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fethiyedeym mugla da hersey dahil gece kişi başı 400 civarı nere var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Teşekkürler. Aurum Moon Resort var. Fiyatı nispeten Palm Wings'e göre daha uygun. Onu tercih edebilirim. Ayrıca bu otelde konaklayan olduysa deneyimlerini öğrenmek isterim.

Alıntıları Göster
    arkadaşım orada şu an.

tesis on numara dedi.

ama hizmet ve işletme sıfır mış.

yemeklerini sormadım.

• İyi bayramlar

21eylül sonrası kişi başı 250tl civarlarında (antalya kemer,Belek) Deluxe herşey dahil sistemiyle çalışan sizlerinde konakladığı bir hotel bulabilirmiyiz.

Bilmiyorum çok şeymi istedim ama eşim ben çocuğum birde yaşlı anne babayı bırakmak istemedik. Ondan dolayı ister istemez bütçem düştü.sueno hayalimiz şuan için Deluxe u o fiyatlara bulmam zor belki golf u bir ihtimal diyorum.

Tatilimin bir kısmını banka puanı ile alacağım..

Yardımlarınızı bekliyorum.

1sueno Deluxe

2sueno golf

3granada diye bir hotel gördüm ama denize 1.7km uzak.

Yeme içmede sıkıntı yaşamıyım istiyorum yok bu saatte bunlar ücretli. Vs gibi

Crystal vs gördüm nasıldır?

Yurtdışı hotel konusuna hakimim ama yurtiçi hotel fiyatlarını en uygun nereden takip ederiz?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
    Edit:yazım yanlışlığı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sorrento kullanıcısına yanıt
    Aurum otelleri Ani Tur a ait bildigim kadariyla. O yuzden Didim standartlarinin ustundedir. Tesis eskiden kampti, tadilat ve yeni bir bina eklentisiyle son haline ulasti. Denizi ve konumu guzeldir. Ancak Bodrum ve Kusadasi performansi beklememek gerekir.

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Sueno golf dediğiniz fiyatlara bulunabilir mi hocam acaba? Bir de açık ısıtmalı havuz bulunuyor mu deluxte?

Sueno delux e gecen sene gittim on numara otel sartlari zorlamanizi tavsiye ederim , eger olmuyorsa golf e gidin ayni şartlardan yararlanirsiniz hic endişe etmeyin bi yatmaya gidersiniz golfe , sanirim diger dediginiz otelde granada belek oda iyi oteldir biraz kalabalik ama eger denize sifir olsaydi iki kati fiyat olacagi kesin olan bir oteldir ama erken 1. rezervasyonda 1500 lira vereceginiz bir otele suanda 3500 lira vermek benim zoruma giderde yinede keyif sizin .

• Acik isitmali varmi bilmiyorum ben gorememistim ama kapali isitmali var delux te

• Açık ısıtmalı havuz yok sueno’da. İnfinity room diye geçen havuzlu odaların da havuzları ısıtmalı değil.

Açık ısıtmalı havuz voyage belek’te var. Biz nisan ayında araştırmıştık o yüzden biliyorum. Titanic lara’da da var ısıtmalı ama sorun mutlaka, nisanda ısıtmalı değil demişlerdi. Bir otel daha vardı ama hatırlamıyorum.

Nisan 26’da tek ısıtmayı kullanan otel voyage belek’ti.

Granada bu sene çok övüldü ama geçen sene açılışından itibaren arap oteli resmen. Bu sene övülme sebebi erken rezervasyonda gerçekten çok uygun fiyatla açtılar. O fiyata araplara rağmen tercih etmedim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 22 Ağustos 2018; 13:42:24 >
    Hocam tripadv'dan yabanci yorumlari okuyabilirsiniz. Olabildigince objektif oluyorlar. Granada denize uzak bir tesis. Bu durumu goz ardi etmeyin derim. Size tavsiyem su olur. Mumkunse gittiginiz donemde bayi toplantisi / kongre vs olacak mi simdiden kontrol edin. Biz Sueno'ya eylul sonu ekim basi gittigimizde bir bayi toplantisi organizasyonu vardi. Otel cok kalabalikti ama sansimiza genc bir ekip kadin erkek orani esit olarak ordaydi. Belek tesislerinde Turkiye standartlarinin ustunde hizmet alirsiniz.

Edit. Az once Ets'den Belek'teki tesislerin fiyatlarina baktim da. Hocam siz hic dusunmeyin Sueno Golf'e gidin. Performans / Fiyat orani en yuksek tesis olacaktir. Pisman olmayacaksiniz.

• fettah kullanıcısına yanıt
    Deluxe'un kapali havuzu oldukca buyuk. Ayrica acik havaya acilan kismi da mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Sueno golf dediğiniz fiyatlara bulunabilir mi hocam acaba? Bir de açık ısıtmalı havuz bulunuyor mu deluxte?
    İnanın bende sizler gibi buradaki deneyimli arkadaşlarımızın ağzından çıkıcak sözlere bakıyorum.pek bir bilgim yok..malesef

Eylül ortası ekim başı antalya Belek nasıl olur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

İnanın bende sizler gibi buradaki deneyimli arkadaşlarımızın ağzından çıkıcak sözlere bakıyorum.pek bir bilgim yok..malesef

Eylül ortası ekim başı antalya Belek nasıl olur acaba

Alıntıları Göster
    Eylül ortası iyi olurda; fiyatlarda paralel olarak iyi olur...
    Mantıksız olmayan kabul edilebilir düzeyde fiyatları ekim başından önce bulabileceğini sanmam...
  • Eylül için baya bir araştırdım tek f/p amara dolce vita gözüküyor. O da 23 eylülden sonra.Güral sueno gb oteller 7-8 kağıt halen..

• quote:

Orijinalden alıntı: fettah

Sueno delux e gecen sene gittim on numara otel sartlari zorlamanizi tavsiye ederim , eger olmuyorsa golf e gidin ayni şartlardan yararlanirsiniz hic endişe etmeyin bi yatmaya gidersiniz golfe , sanirim diger dediginiz otelde granada belek oda iyi oteldir biraz kalabalik ama eger denize sifir olsaydi iki kati fiyat olacagi kesin olan bir oteldir ama erken 1. rezervasyonda 1500 lira vereceginiz bir otele suanda 3500 lira vermek benim zoruma giderde yinede keyif sizin .
    Değerli düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum açıkcası bende çok Deluxe a gitmek istiyorum.evet golf benim için iyi bir alternatif ama golf ün odaları içinde çok eski vs gibi bir yorumlar okudum.anne baba ile kötü bir deneyim yaşamak istemiyorum tamam hotel’i satında almıyacagız ama içimdeki endişeyi anlarsınız...1erken rezervasyon derken ?granada için mi demiştiniz?

Sueno Deluxe 440tl dediğim tarihlerde kişi başı

Sueno golf ise 357tl

Bu saatten sonra bir kampanya olur mu bu eylül ekim için

Birde sueno golf un alternatifi ne var ? Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Hocam tripadv'dan yabanci yorumlari okuyabilirsiniz. Olabildigince objektif oluyorlar. Granada denize uzak bir tesis. Bu durumu goz ardi etmeyin derim. Size tavsiyem su olur. Mumkunse gittiginiz donemde bayi toplantisi / kongre vs olacak mi simdiden kontrol edin. Biz Sueno'ya eylul sonu ekim basi gittigimizde bir bayi toplantisi organizasyonu vardi. Otel cok kalabalikti ama sansimiza genc bir ekip kadin erkek orani esit olarak ordaydi. Belek tesislerinde Turkiye standartlarinin ustunde hizmet alirsiniz.

Edit. Az once Ets'den Belek'teki tesislerin fiyatlarina baktim da. Hocam siz hic dusunmeyin Sueno Golf'e gidin. Performans / Fiyat orani en yuksek tesis olacaktir. Pisman olmayacaksiniz.
    Yorumlara baktım hocam hep okuyorum. Anne baba gelicek birde kızım var diye ders çalışır gibi bakıyorum Hemde :) hocam gittiğiniz dönemde su ya da havuz nasıldı yardımcı olurmusunuz? Yani şuan ki yemek durumunu göz önüne alırsak eylül ekim başı gibi aynı hizmet var degilmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Eylül için baya bir araştırdım tek f/p amara dolce vita gözüküyor. O da 23 eylülden sonra.Güral sueno gb oteller 7-8 kağıt halen..
    Amara Dolce Vita dediniz merak ettim fiyatlar nasıl daha önceden bu hotel’e gittiniz mi?fp dediğiniz için sordum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Kendim gitmedim ancak birkaç sayfa önce giden arkadaş vardı çok memnunum demişti. Benim araştırmamdada memnun olmayan yok.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    amara crystal ile aynı grup değil miydi

• Bilemiyorum

Ama birde belek side vs ciddi dalgalı bu sene.

Kemer denizi çok ideal. Benim şahsen tatil önceliklerimden birisi deniz olduğundan eylül wyına kemer harici otel düşünmem..

Misal şu an amara ile güral arasında 1500 fark var ama eylül 23 ten sonra fark 3500 tl civarına çıkıyor. Amaranın bu indirimli fiyatı bütçesi yetenler için sanırım en iyi f/p oteli.

Tabi bunu otele gitmeden araştırmam sonucu yazıyorum.

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.