Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Afyon da mola için 1 gece kalabileceğimiz otel tavsiyesi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    kale termal de kaldim son 2 sene..160 filandi gecen sene en son

bu sene 2 kisi 260 liraydi sanirim..
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Bakayım hocam saolasın

• Merhabalar 25 Ağustos 1 Eylül 2 yetişkin 2cocuk yer alıyorum çocukların ücretsiz olduğu 4000 5000 aralığı tavsiye edeceğiniz otel varmı

ETS Bodrum park resort

Belek adora resort tavsiye ediyor giden varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: riderman

jestiniyap uygulamasın da ets tur hediye çekleri satılıyot.

her çeşit çek mevcut 500 tl - 5000 tl aralıgı.

babalar günü indirimi %17 var.

5000 tl lik çek 4150 tl ye geliyor.

1 yıl kullanım hakkı var.

tek dezavantajı kredş kartına taksit olayı yok.

degerlendirmek isteyene süper fırsat bence.
    3000 TL Hediye kart aldım. 2490 TL ödedim. Umarım sorun çıkmaz. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tughuman

3000 TL Hediye kart aldım. 2490 TL ödedim. Umarım sorun çıkmaz. Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    şimdi den iyi tatiller.

sorun çıkmaz.

bende tesadüfen gördüm.

burada paylaşayım dedim.

herkese iyi tatiller.

• Bodrum park resort için ETS de 6-11 ağustosta 2 yetişkin 2 çocuk (3 yaş altı) 4875 tl fiyat çıkıyor.
    Otel hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını rica edebilir miyim?
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Akrones otel en iyisi.Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riderman

şimdi den iyi tatiller.

sorun çıkmaz.

bende tesadüfen gördüm.

burada paylaşayım dedim.

herkese iyi tatiller.

Alıntıları Göster
    indirim kartının kullanım süresi ne kadar?
  • dela D kullanıcısına yanıt
    1 yıl yazıyor sitede.

• Bu sene Güral Tekirova’da konaklayan var mı? Özellikle haziran başından itibaren gelen yorumlar ürkütücü. Eylül ayına 2.880 TL ödedim 5 geceye fakat olumsuz yorumlar devam ederse farkını verip başka yere gidebilirim.

• VLX kullanıcısına yanıt
    Hocam selam, tatiliniz nasıldı? Bı yorum alsak Nirvana Lagoon Beach hakkında

• Daha önce Jiva Beach Resortte konaklayan var mı?

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Geçen seneki konu sahibi de çok eleştirmişti oteli. Olumsuz yorumlar artıyor bayram tatilinde yapılan tatillerde, yoğunluk kaynaklı sanırım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winterice

Daha önce Jiva Beach Resortte konaklayan var mı?
    2 sene önce ailece konakladık ve çok memnun kalmıştık...

Forumdan; geçtiğimiz sene giden ve memnun kalan üyelerde mevcut, mesajınızı görürlerse onlarda cevap yazarlar sanırım...

Merak ettiğiniz bir husus varsa yardımcı olmaya çalışırım...
  • Yemek kalitesi ve denizi nasıl acaba? Okuduğum yorumlarda denizin dalgalı ve çakıllı olduğu yazıyordu. Bir de sivrisinek sorunu var mı? Bu tarz yorumlara da denk geldim. Küçük bir bebeğimiz var. Teşekkürler @zvzv

Not : belki benim gibi merak eden vardır diye özelden değil burdan yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: winterice

Yemek kalitesi ve denizi nasıl acaba? Okuduğum yorumlarda denizin dalgalı ve çakıllı olduğu yazıyordu. Bir de sivrisinek sorunu var mı? Bu tarz yorumlara da denk geldim. Küçük bir bebeğimiz var. Teşekkürler @zvzv

Not : belki benim gibi merak eden vardır diye özelden değil burdan yazdım.
    Kendi kaldığım sene için değerlendirme yaparsam;

Gıda kalitesi olarak; Premium tesislerdeki gıda kalitesine çok yakın, yani bu seviyede bir tesiste gıda olarak bu kaliteyi bulmak zor, bu anlamda lezzet, hijyen ve çeşitlilik olarak benden tam not almıştı. Tesisin en başarılı olduğu noktalardan birisi gıda.
    Oda ve genel tesis kalitesini değerlendirmek gerekirse; Temizlik sorunsuz tatmin edici, biz en ekonomik oda tipi olan çatı katı odalarında kalmıştık, eğer odada çok fazla vakit geçirmiyorsanız gayet yeterli, fakat daha iyi bir oda isterseniz balkonu kendi havuzuna açılan havuzlu odalar var, odanızdan çıkmadan havuza girebilirsiniz. Tesis butik tarzda diyebilirim yani büyük bir alanı ve devasa tek bloktan oluşan bir yapıda değil... Personel olarak ise şimdiye kadar kaldığım oteller arasında benden en iyi notu almıştır. Havuzlar yeterli sayıda... Animasyonlar mevcut fakat beni çok enterese eden bir aktivite yoktu. 24 saat açık olan ve ürünleri gerçekten çok başarılı olan vakit geçirmesi çok keyifli bir pastahanesi mevcut, orayı çok sevmiş ve en çok orada vakit geçirmiştik. Tesisin içinde küçük bir gölet var, balıklar ve ördekler mevcut, isterseniz besleyebiliyorsunuz. Sivrisinek mevzusuna gelirsek, bizim kaldığımız dönemde bir tek sineğe bile denk gelmedik, muhtemelen yumurtlama dönemeinde ilaçlaması gerektiği gibi başarılı şekilde yapılmıştı. Tesis küçük olduğundan 3 günden fazla kalacaksanız, bir gün çevredeki çok güzel koyları ve adaları gezen tekne turlarına katılmanızı öneririm, gerçekten çok zevkli ve eğlenceli oluyor...En son olarak deniz mevzusuna gelirsek; vasat bir denizi var... birinci önceliğiniz deniz ise burayı önermem. Denizin dibi kadife gibi yumuşak kum, plaja tesisin hemen önünden geçen küçük bir yolu (4-5 metrelik) geçerek ulaşıyorsunuz, deniz genelde öğlen 11 e kadar durgun oluyor, sonrasında orta seviyede dalgalıi ve dibi kum olduğundan bulanık oluyor... Plajı kumla karışık çakıldı fakat tesis geçen sene kendine ait olan kısma ince kum getirmiş diye okumuştum. Sonuç olarak burası butik bir tesis, ve ödenen ücret seviyesine görede bir bir voyage kalitesi beklenmemeli, yukarıdada değindiğim gibi, birinci önceliğiniz deniz kalitesi değilse ödediğiniz miktar karşılığında memnun ayrılacağınız f/p oranı iyi bir tesistir.

Kuzenim gloria da yonetici..Bu sene durum cok vahim diyor.Tum izinler nerdeyse iptalmis.Bu kadar kalabalik gormedim antalyayi diyordu..

Malum milletin 1 lirasi bizim ulkeye girince 5.5 lira oluyor..Adamlar asgari maasla burada en luks otelde 1 hafta tatil yapacak..

Bu yuzden neresi olursa olsun bu sene tatil ozellikle yaz aylarinda pek memnun edici olmayacak gibi duruyor..Keske eylul 15 ten sonra alsaydim diyorum..Bende hilton sueno ve dresort grand azur a gidecegim.

Gural yorumlarina baktimda odalar ufak vs diyenler olmus.Belki de kotuleme amacli yazilardir bunlar..Yoksa odalari gayet buyuk.

Hilton kemer icin 1 tane 4 yildiz yorum yok.Cok ilginc geliyor bu durum.O kadar da ufak otel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 18 Haziran 2018; 13:26:23 >
  • windwind W kullanıcısına yanıt
    Kasim ayinda ets den aldim , her sene ben böyle yapiyorum ama bazi arkadaslar cok zenginsin diyor malesef.

Sizden biraz daha fazla yararlanabiliyorum sanirim firsatlardan , 2019 icin birbirimizi uyaralim ozaman iyi bir firsat daha yakalayalim, bu arada yorumlaribiza baktim düşündüğünüz arac hakkinda yardimci olabilirim tecrübe acisindan.

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.