Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • durun bizim konu kaynamasın ya ucuza tatil bulmuş arkadaş nasıl bulduğunu söylerse hep beraber öğrencez. Oruçsa uyudu filan sanırım
    quote:

Orijinalden alıntı: bahasss

Bugün tesadüfen TUİ MAGİC LİFE JACARANDA OTELDE 29 haziran giriş 02 temmuz çıkış 3 gece kampanya vardı 3 gece 1498 TL ye aldım bence çok uyguna geldi o tarihlerde. 1 yada 2 gecede başka bir otelden yer ayarlıycam bu sene tatili bitiririm inş. Daha önce giden varmı otel nasıldır
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Geçen sene eylülde 2503’e 18-23 eylül sueno, bu sene sizin aldığınız tarih ben alırken yer kalmadığı için 16-21 eylül güral aldım 2880 TL’ye. Muhtemelen benzer fırsatları takip ediyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

Orta direk ailelerin öyle güneye 1 hafta gideyim ultra herşey dahil tatil yapayım devri artık bitti arkadaşlar. Belki ileride tekrar eski haline gelir.
    Maalesef öyle. Eskiden herşey dahil tatil anlayışı bu kadar yaygın değildi. Özellikle genç nesil tatil yapmaya, gezip tozmaya daha meraklı. Annelerimiz babalarımız tatil falan bilmezdi :) Dolayısıyla oteller artık yaz boyu full kapasite çalışacak ve müşteri kaygısı olmayacak. Fiyat artışları da bunun göstergesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: windwind

merhaba,
    öncelikle güzel bir tatil dilerim.
    10-15 eylül arası güralda en ucuz fiyat 8832 tl 2 kişi. Siz ne zaman aldınız ve de hangi siteyi kullandınız. 6000 tl gibi ciddi bi fark var.

Alıntıları Göster
    Aynen ben de merak ediyorum:) Önümüzdeki sene Güral'a gitmeyi düşünüyorum ama 5 gecesinin bu kadar uygun olması şahaneymiş.
  • windwind W kullanıcısına yanıt
    Hocam oteli ararsanız aynı tarihte 3 gün için aynı fiyatı veriyolar çok az bir oda kalmış sanırım

Hocam ben tatil sepetinden aldım jolly de de vardı aksiyon oda yazıyor geceliği 249 a geliyordu otelden de ditek satış yapıyolar 29.06-02-07 3 gece için

• bahasss kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ederim geri döndüğün için. Öğrenmek istediğim şu senin tatil aralığın oydu da o tarihte aratıncamı fiyat çıktı. yada bi yerde kampanya yada banner filan mı görüp tıkladında o fiyatlara ulaştın onu öğrenmek istedim.

mesela ets de son dakika fırsatları diye bi yer varmış oraya tıklayınca anlık indirimler görülüyor. sen tesadüf mü buldun yoksa farklı bi aratmamı yapmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtszbdvi

Merhaba,

Kurban bayramında 5 arkadaş tatile gitmeyi düşünüyoruz. Bodrum Gümbet'te tavsiye edebileceğiniz otel var mı? Antalyada olabilir.
    5 kişi yazlık kiralayın çok daha uyguna gelir.
  • bahtszbdvi kullanıcısına yanıt
    Hepiniz erkek iseniz pansiyon bakın oteller almaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Devlet sırrı sanırsın.

Ben normalde 26 haziran 30 haziran arası 4 gece arıyodum dün tesadüfen side diye arattım baktım 249 TL yazıyor girdim tüm sezon fiyatlarına baktım 3 gecede olduğunu gördüm öyle tesadüfen denk getirdim otelde aynı şekilde o 3 gün için o fiyattan satıyor. 4 gece olmuyor fiyat 3584 TL oluyor.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    yazlıklara hangi siteden bakabilirim? güvenilir bir site var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtszbdvi

yazlıklara hangi siteden bakabilirim? güvenilir bir site var mı?
    sahibinden.com en çok ilanı bulabileceğin sitedir.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ycl34

Voyage türkbükü dibine kadar tavsiye ederim,2 gün önce oradaydım,parasını sonuna kadar hak ediyor.
    Dediğim gibi 2 aile ve bir çocuk gitmeyi düşünüyoruz,çocuklu aileler içinde tavsiye eder misiniz?
  • Şansa bak bayramda yağmurlu gösteriyor ege bölgesini 🤔

• Arkadaşlar 2000 TL civarında 4 gece kalınacak, herşey dahil, içki içmiyoruz herşey dahil bunu içermese de olur.
    Tatil bölgesi çok fark etmez, buna göre önerebileceğiniz nereler var?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zvzv

Yazdıklarınıza katılıyorum...

Yalnız bir hususun altını çizmek isterim...

Haziran ayındayız ve sezon çoktan açılmış durumda...

Tatil Rezervasyonu için bu vakte kaldıysanız fiyatlar haliyle şişmiş olacaktır...
    Bu fiyatların mantıklı olduğu anlamına gelmiyor tabiki, zaten yüksek olan fiyatlar orta gelir sahibi insanlar için ulaşılması çok zor ve mantıksız seviyelere çıkıyor...

Kendimden örnek verirsem; Bu sene Agustos sonu Eylül başı için; Spice Hotel Belek ten; 6 gün 5 gece 2 kişilik tatil rezervasyonu Aralık ayında (sene değişmeden) direk otelin kendisinden yaptırdım. Fiyat 2.200 TL idi, bugün aynı tarih aralığına baktığımda neredeyse 3 e katlamış; 5.900 TL fiyat çıkmakta. Şu vakte kalsaydım; fiyat benim için mantıksız seviyeye yükseldiğinden 5 geceliğine 5.900 TL vermezdim...

Tatil yapmak; erken rezervasyonla bile olsa orta seviye gelir sahibi insanlar için her yıl giderek daha zor hale gelmekte... Faizlerin salıverilmesiyle yüksek enflastyonist bir ekonomiye girdiğimizide hesaba katarsak seneye erken rezervasyonda bile fiyatlar muhtemelen şu anki güncel fiyatların pek altına düşmez....
    26 - 31 Ağustosta kısmetse ordayım. Görüşmek dileğiyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganmit

26 - 31 Ağustosta kısmetse ordayım. Görüşmek dileğiyle :)

Alıntıları Göster
    Hocam benim tarihler; 28 ağustos - 2 Eylül aralığı..
    anladığım kadarıyla; siz benden 2 gün önce girip 2 gün önce çıkıyorsunuz, yinede 4 günlük periyod aynı zamana denk gelmekte, kısmet olursa görüşelim... özelden numaramı gönderirim...
  • Merhaba arkadaşlar,

Yıllık izin tarihi netleşir netleşmez otel arayışlarına girdim, kız arkadaşımla birlikte 1500 TL civarlarında orta sınıf bir tatil istiyoruz amaç belli deniz, kum, güneş :)

Tavsiyeleriniz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.