Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Otel çok kalabalık otopark yetersiz kalmış dışarda yol kenarlarında araçlar. Bayram da gelenlerin hala gitmediği uzatmaya devam ettikleri zamanlarmış şuan. Buna rağmen hiçbir yerde aksama problem yok, yemekler çok güzel, her konuda çeşit çok fazla. Et yemekleri daha fazla.

Barları çok iyi biraları meşrubatları kutu ve şişe olarak alabiliyorsunuz. Barlarda menüler var bilmediğiniz tatmak istediğiniz herşeyi seçebiliyorsunuz.

İlk gün odamızda küçük bir örümcek vardı, foto ile müşteri ilişkilerine yolladık ikiletmeden odayı değiştirip deniz manzaralı yaptılar.

İki aile olarak geldik, 2 saat erken geldiğimiz için ana bina içerisinde triplex verelim hemen geçebilirsiniz dediler. Triplex te 3 ayrı minibar tv banyo wc salon vs yanında mini havuz ve büyük jakuzi vardı. Ama hem iki aile oluşumuz hemde çocukların küçük olması sebebiyle reddettik. (Bu arada ets den triplexin fiyatına baktığımda 15.060TL gösteriyordu.)

Günün her saati her dakikası yiyebileceğiniz şeyler var kesinlikle mideniz boş kalmıyor :)

Mini club 4 yaştan sonrasına tüm gün ilgilenmek için alabiliyor ve sürekli aktiviteler yapıyorlar.

Aklımda kalanlar bunlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Club Hotel Karaburun'a giden var mı?
  • Mrb arkadaşlar. Haftaya Kıbrıs'a gitmek istiyorum.. Ama halen memurlar dan Yurtdışı çıkışı için izin belgesi istiyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mx0131

Mrb arkadaşlar. Haftaya Kıbrıs'a gitmek istiyorum.. Ama halen memurlar dan Yurtdışı çıkışı için izin belgesi istiyorlar mı?
    Yok değerli dostum o kaldırıldı artık. İstediğiniz gibi seyahat edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar.

https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g678226-d5786213-Reviews-Nirvana_Lagoon_Villas_Suites_Spa-Beldibi_Kemer_Turkish_Mediterranean_Coast.html

3 gece 4 gün dolu dolu geçen tatilimi bitirdim geri döndüm. Otelden ayrılmak istemedik eşimle. İlk defa bu kadar lüks bir otelde konakladık. Sabah saat 08.00'de otele ulaştım. Kahvaltı yaptıktan sonra odamız hazırdı hemen yerleştik. oda hergün temizleniyordu ve minibar hergün doluyordu. Otel çok geniş bir alan üzerine kurulu olduğu için kalabalık olup olmadığı pek fark edilmiyor. Her taraf yemyeşil ve sessiz sakin. Personeller ilgili alakalı. Yemekler ve özellikle tatlılar gayet başarılıydı. Eşimin doğum günü olması sebebiyle A la carte restaurant bedava olarak kullandık. Steakhouse restaurant gayet başarılıydı. Gece gösteriden sonra canlı müzik olayı da ayrıca güzeldi. Seneye fiyatı uygun olursa Haziran ve Eylül sonu tekrar gelmeyi düşünüyorum.

Selamlar.

• VLX kullanıcısına yanıt
    Gecelik kaç TL mal oldu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Gecelik 500 gibi bir rakamdi yalnis hatirlamiyorsam

• Kurban bayramı için bodrum da otel bakıyorum fakat en dandik herşeydahil otel minimum gecelik 400₺'den başlıyor neden böyle sizce?

• radko kullanıcısına yanıt
    3 gece 4 gün 2 yetişkin 1500 TL. Aralık ayında almnıştım. Gecelik kişi başı 250 TL civarı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLX -- 21 Haziran 2018; 9:34:18 >
  • Soruya gel...

Haziran sonuna Temmuz başına gelmişiz sezonun tam ortası hemen her tesisin temmuz-ağustos ve eylül ortasına kadar olan periyot için aylar öncesinden ücretinin ödenerek rezerve edilmiş olduğu bir zaman.... sonra sen sor; neden en uyduruk herşey dahil yer bile kişibaşı 400 tl nin altında değil diye.... hem de bodrumda vede bayram zamanı için sor bu soruyu...

Peki yiğenim ne bekliyodun, ya ne olcaydı...?

Bodrum, gayet ortalama ve tatminkar herşey dahil bir tesis... Geçtiğimiz Aralık ayında; Eylül başı (bayramın hemen sonrası) için erken rez. ile ödediğim ücret kişi başı 133 tl (yarısını ödedim, yarısınıda tesise giriş yaparken ödeyeceğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zvzv -- 21 Haziran 2018; 9:59:37 >

• Arkadaşlar, Temmuz sonu 2 gecelik Ölüdeniz'de önerebilceğiniz uygun otel/pansiyon var mı? Eşim ve 2 yaşında çocuğumla gideceğim.

Temmuz sonu Marmaris'te 6 gecelik tatil planladım, Ankara'dan oraya giderken de 2 gece Ölüdeniz'e gideyim dedim. Hem temiz, hem uygun oda kahvaltı veya yarım pansiyon önerebileceğiniz yer var mı?

Belcehan diye bir otel var, 2 gecesi yarım pansiyon 750 TL civarı. İyi gibi geldi fiyat.
  • vectrac kullanıcısına yanıt
    Monta Verde hotel var ovacık bölgesinde aracınız varsa ölüdeniz 5 dk. Geçen hafta konakladık ailecek temel ihtiyaçlarınızı giderecek herşey bölgede var ve yarım pansiyon 180 200 civari anlasabilirsiniz. Barkın bey ile görüşün oteli arayıp. Ayrıca deniz olarak ölüdeniz yerine help beach öneririm fethiye merkezde güzel bi yer

• zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Senin dünyadan haberin yok,daha yeni geldim Kuşadası'ndan 5 yıldızlı aquaparklı arlantique holiday clup otel,rezervasyonumu ramazan bayramından 2 hafta öncesi yaptırdım gecelik 240₺.

Geçen senede ramazan bayramından 1 ay önce rezervasyonumu yaptırmıştım bodrumda 5yıldızlı ultra herşeydahil la blanche resort otele gecelik 253₺'den

Uyanda balığa gidelim 🎣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 21 Haziran 2018; 12:35:4 >
    zvzvz Z kullanıcısına yanıt
    10 ay sonrasına rezervasyon yapabilecek adam ya öğretmendir, ya devlet memurudur, ya da bunlara benzer bir mesleği vardır. Herkes öyle 8-10 ay öncesinden rez. yapabilecek durumda işlerde çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 21 Haziran 2018; 11:59:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

10 ay sonrasına rezervasyon yapabilecek adam ya öğretmendir, ya devlet memurudur, ya da bunlara benzer bir mesleği vardır. Herkes öyle 8-10 ay öncesinden rez. yapabilecek durumda işlerde çalışmıyor.
    İptal sigortası diye bir şey icat olundu....

öretmen, devlet memuru, emekli vb. olmayanlar yararlanıyor...

sizde kullanın, tavsiye ederim...

olurda rez. yapılan zaman için gidemezseniz ödediğiniz miktarı geri alıyorsunuz, çok cüzi bir miktar sigorta ücreti ödemiş olarak...

Diğer seçenek, işiniz, vaktiniz ne zaman uygun olacaksa o zamana yakın zamanda rez. yaptırırsınız fakat maliyeti 6 ay önce yaptırmaya göre yaklaşık 3 misli olur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zvzv -- 21 Haziran 2018; 12:18:19 >
  • Madem senin dünyadan çok haberin varsa;

daha bayrama 2 ay süre varken bile bodrumda herşey dahil en vasat yerde bile kişibaşı 400 tl den aşağı bulamadım diye şikayet etmeyecen....

Bodrumla kuşadasını (sadece fiyat değil başka neresinden bakarsan bak) kıyas eden bir zihniyete ne anlatmaya çalışıyorsam...
    Kendi işi olup iş durumuna göre izine çıkan, izin dönemleri aylarca önceden planlanan işyerlerinde çalışmayan, hem kendi hem eşi çalışıp izinlerini son birkaç aydan önce netleştiremeyen gibi çeşit çeşit insan grubu var.

Bunlar iptal sigortası alsa ne olacak? 8-10 ay önceden çatır çatır ödeyecek gidip gidemeyeceği net olmayan tatilin parasını, sonra iptal et. Acenteye faizsiz kredi ver bir anlamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 21 Haziran 2018; 12:45:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Kendi işi olup iş durumuna göre izine çıkan, izin dönemleri aylarca önceden planlanan işyerlerinde çalışmayan, hem kendi hem eşi çalışıp izinlerini son birkaç aydan önce netleştiremeyen gibi çeşit çeşit insan grubu var.

Bunlar iptal sigortası alsa ne olacak? 8-10 ay önceden çatır çatır ödeyecek gidip gidemeyeceği net olmayan tatilin parasını, sonra iptal et. Acenteye faizsiz kredi ver bir anlamda.
    Mevcut seçenekler şartlar size uymuyorsa... uyamıyorsa, sizde tatil yapmayın o zaman... hayati yada zorunlu bir mevzu değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Monta Verde hotel var ovacık bölgesinde aracınız varsa ölüdeniz 5 dk. Geçen hafta konakladık ailecek temel ihtiyaçlarınızı giderecek herşey bölgede var ve yarım pansiyon 180 200 civari anlasabilirsiniz. Barkın bey ile görüşün oteli arayıp. Ayrıca deniz olarak ölüdeniz yerine help beach öneririm fethiye merkezde güzel bi yer
    Sağ olun hocam. Fiyat olarak çok çok iyi ama Tripad'deki yorumlarda özellikle sivrisinekten uyuyamadık falan demişler. Doğru mudur? Bir de otoparkı var mı, yoksa nereye park ediliyor?
  • Sivrisinek vardı ama rahatsiz edici duzeyde degildi tel var odada pencerede, benim donemde yağmur da vardı biraz hava az serindi ama sikinti yasamadik kendine ait 4 5 araclik otoparki var ama yandaki sokaga parkedebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emindoner09 -- 21 Haziran 2018; 14:30:53 >
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.