Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba

Uzakdoğu konsepti bir otel

Yataklar yere yakındır

Biz Türklere göre siamin yatakları sanki yer yatagiymis gibi gelir

Otel kalitesi nasıl dersen üst seviye sıkıntı yaşamazsınız

Otelde çalışanlar Türkçe biliyor o yönde bir sıkıntı yok

Ama otel Çan Çin Çon 😀

Risk almis olursun bilindik yere gitmen daha iyi olur

Bütçe tarih kişi sayısıni PM at yardımcı olayım

Tatil.com calisaniyim 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atlasglobal problemli bu sıralar, bizim haziran ayı ve eylül ayındaki ist antalya gisiş biletimizi iptal etti. Arkadaşımında 13 mayıstaki kıbrıs gidiş biletini iptal etti.
    Alacak arkadaşlar alırken dikkat etmesinde fayda var
  • turkiyegazetesi.com.tr
    Aydın'da 5 yıldızlı otelin iskelesi çöktü: Yaralılar var
    http://www.turkiyegazetesi.com.tr/yasam/558913.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: KraL_15

Merhaba

Uzakdoğu konsepti bir otel

Yataklar yere yakındır

Biz Türklere göre siamin yatakları sanki yer yatagiymis gibi gelir

Otel kalitesi nasıl dersen üst seviye sıkıntı yaşamazsınız

Otelde çalışanlar Türkçe biliyor o yönde bir sıkıntı yok

Ama otel Çan Çin Çon 😀

Risk almis olursun bilindik yere gitmen daha iyi olur

Bütçe tarih kişi sayısıni PM at yardımcı olayım

Tatil.com calisaniyim 😉
    Selamlar benim eşim uzakdoğulu

Hotel için böyle yazdığınız için soruyorum yemek durumlarını biliyormusunuz?

Ya da şöyle sorumu genişletmek isterim?

Uzakdoğu damak tadına uygun hizmet veren hoteller varmıdır? Hotel içersinde

Alacarte restorant vs

Teşekkür ederim

Birde

Şuana kadar konakladığınız hoteller ya da bilgileriniz dahilinde en çok yemek ve içicek çeşidi olan halk dilinde açık büfesi (sağlam olan) ve imkanları yüksek olan hangi hoteller var?antalya ve izmir taraflarında

Çok soru sordum çalışanım dediğiniz için.Selamlar

• Marmaris de sentido orka lotus beach oteli tavsiye edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem2016 -- 6 Mayıs 2018; 14:50:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eylul 15-20 arasi Rixos premium Tekirova nasildir acaba? fiyat uygun geldi 4700 tl.

Eylul ortasi gecen sene temmuzdan daha sicakti ve yagis yoktu.Gidilir mi acaba ? hem okullar aciliyor sakin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem2016

Marmaris de sentido orka lotus beach oteli tavsiye edermisiniz
    Agustos basina 5 gece D-resort grand azur aldim 3000 tl ye kasim ayinda.Baya bir arastirmistim sanirim marmarisin en iyisi bu otel.Bir bak derim.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Marmaris i çok bilmiyorum ama içmeler i tavsiye ediyorlar deniz açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem2016 -- 6 Mayıs 2018; 16:19:39 >
  • cem2016 kullanıcısına yanıt
    Bende ozellikle deniz icin marmarisi tercit ettim 3. tatil olarak.Bu icmeler denizi de guzel simdi baktigim kadari ile.Fakat otel sanirim cok fazla odaya sahip ve sezlonglar vs cok icice.
  • Arkadaşlar ailecek 6 kişi Antalya fethiye tarafına tatil planlıyoruz arabanızla gideceğiz.Uygun fiyata tavsiye edeceğiniz oteller tatil köyleri var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Eylul 15-20 arasi Rixos premium Tekirova nasildir acaba? fiyat uygun geldi 4700 tl.

Eylul ortasi gecen sene temmuzdan daha sicakti ve yagis yoktu.Gidilir mi acaba ? hem okullar aciliyor sakin olur.
    Ben de temmuz sonu 5000 civarına rixos premium tekirovayı tuttum 5 gün 4 gece. 4980 gibi bir rakamdı yanılmıyorsam.
    2 senedir ben de 11 15 eylülde tatile çıkıyorum ve gayet memnunum. Fakat 15 eylül den sonra her zaman risk vardır bence. Yağmurlu serin geçerse istediğiniz tadı alamama şansınız var. Tekirovaya ben de ilk defa gideceğim ama belek den daha serin olur gibi duruyor. Biraz daha erkene çekmenizi öneririm.
  • orthos123 kullanıcısına yanıt
    Birde bu sene yaz erken geldi önce ki senelere göre,yaza erken veda etme riski mevcut.

• orthos123 kullanıcısına yanıt
    Ben tekirovaya cok gittimde hep temmuz ortasi gittim.

eylul 15 ten itibaren indirim donemine giriyor rixos. o yuzden o tarihi sectim.
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Siam Elegance otelinde gerek bar gerek ala-carte restaurant olarak uzak doğuya özgü yiyecekleri bulabilirsiniz tabi bunlar kısıtlıdır herkes sevmediğinden

Nedir bunlar en basiti sushi daha ötesine gitmez Ala-carte olarak sizi tatmin edebilecek farklı yemek bulabilirsiniz

Uçuk otellerden örnek vermiyorum zaten onlar siz ne isteseniz onu veren hizmetteler :)

Ama Siam ayarındaki bütçede Club Mega Saray'ın yemek büfesini çok beğenmiştim

Tabi ben bi başlarsam saymakla bitmez çoğunun yemeğini yediğimden :)

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Limak Lara De Luxe Hotel Resort

Bu otelede bakabilirsiniz

Uzak doğu ya hitap edebilecek yemek ve ala-carte restaurantları vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Club Hotel Turan Prince World e de baktım daha büyük dönme dolabı da var ancak select oda diye bir saçmalık var tesiste ikinci sınıf vatandaşlık gibi normal oda alanlar göre ve denize uzak, denizide kayalıkmış. Umarım gönlünüze göre bir tesis bulursunuz
    merhaba
    geçen sene turan'da konakladım.
    select odalar vip misafirler için, özel hizmetçileri falan var. havuzları yemekleri vs herşeyi ayrı.
    lunapark öğlen sıcağında çalışıyor, akşam için düşünüyorsanız maalesef üzgünüm:/
    otelin yemekleri çok berbattı, bir gün önceden kalan yemekleri süsleyip farklı isimlerle tekrar servis ediyorlardı, alkolleri kötünün de kötüsü.
    denize 1 haftada sadece 1 defa girebildik hiç iç açıcı değildi. ama aquası harika.
    sadece bilgi vermek istedim. umarım memnun kalırsınız.
    aklınıza takılan olursa yardımcı olabilirim.
    şimdiden iyi tatiller.

• Lucifer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgilendirme için.Yorumlarda sorun yaşayanları okudum.Biz Sentido Turan Prince e gidiyoruz.Burada olumsuz yoruma pek rastlamadım. Umarım pişman olmayız.

Bizde bu adamına göre muameleden dolayı hiç düşünmedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 7 Mayıs 2018; 18:8:2 >
  • 23-26 temmuz arasında marmaris aqua hotele rezervazyonu yaptırdım.söylenene göre bugün erken rezervasyonda son günmüş .
  • Kasımdan beri erken rezervasyonun son günü 3,5 devasal tesis hariç hepsinin bayramın ilk gününe kadar sürer erken rezervasyonları,tatil sitelerin ve acentaların klasik yalanıdır son gün koş koş😅

• Hilton kemer "GERCEK" yorumlari baslamis..

www.tripadvisor.com.tr
    Karar sizin...: DoubleTree by Hilton Antalya Kemer, Kemer, Türkiye - TripAdvisor
    https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g297966-d12125044-r578346278-DoubleTree_by_Hilton_Antalya_Kemer-Kemer_Turkish_Mediterranean_Coast.html

Adam onca sey yasamis meshur metin ile hic muhatap bile olamamis.Nede nacba? bugune dek ki tum mesajlar gercekten fake sanirim

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.