Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neredeyse hiç iyi yorum yok . Bir umut düzeltmislerdir diyorum ama iste buda büyük risk. Bir kaç otel daha var aklımda ama bilmiyorum. Çocuk için olsun yeterki ama ne yapacagız bilmiyorum.
    Xafira Deluxe Resort & Spa
    Sunrise Resort Hotel ve Starlight Resort Hotel ( bu 2 otel aynı mı anlayamadım fiyatlar resimler herseyleri aynı :) )
    Kilikya Palace Göynük
    Silence Beach Resort ( lunapark var ama giriste 5kupon veriyorlar o bitince her makine 5 tl ücretli
    VONRESORT Golden Beach
    Siam Elegance Hotel & Spa ücretsiz lunaparkı var güzele benziyor

sizin seçenekler nedir acaba beraber güzel bir otel bulalım :)
  • VLX kullanıcısına yanıt
    Ağustos ayında da erken yerel seçimler olması muhtemel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siam Elegance Hotel & Spa giden varmı arkadaslar
  • Kıbrıs Acapulco Hotel için görüşleriniz nedir beyler? Balayı için Kıbrıs'ta veya Antalya civarında var mı tavsiyeniz?

Kişi başı günlük 400-500 TL civarı maksimum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akon kullanıcısına yanıt
    1 gece kısaltıp turan prince e geçtim. Yorumlar çok iyi, tam bir çocuk oteli deniyor. Umarım iyi geçer. Fiyat için bugün son gün yarın artacak anıtur da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

1 gece kısaltıp turan prince e geçtim. Yorumlar çok iyi, tam bir çocuk oteli deniyor. Umarım iyi geçer. Fiyat için bugün son gün yarın artacak anıtur da
    Onun günleri uymuyor bana ya cok istedik o oteli ama 4 temmuz 9 temmuz arası bana uygun . Turan ı seçersem 4 geceye düsürmem gerekecek :(
  • memedince kullanıcısına yanıt
    Bilmem sizden duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

Kıbrıs Acapulco Hotel için görüşleriniz nedir beyler? Balayı için Kıbrıs'ta veya Antalya civarında var mı tavsiyeniz?

Kişi başı günlük 400-500 TL civarı maksimum.
    Acapulco merkezden uzak balayi icin cratosu tavsiye ederim tabi fiyati biraz yukseltmeniz gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: VLX

Hacım hilton kemerin instagram adresi bu :https://www.instagram.com/dtbhantalyakemer/

Ağustosda gideceğiz inş.

Alıntıları Göster
    Ne kadara aldınız hocam

Club Hotel Turan Prince World e de baktım daha büyük dönme dolabı da var ancak select oda diye bir saçmalık var tesiste ikinci sınıf vatandaşlık gibi normal oda alanlar göre ve denize uzak, denizide kayalıkmış. Umarım gönlünüze göre bir tesis bulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 1 Mayıs 2018; 8:33:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Club Hotel Turan Prince World e de baktım daha büyük dönme dolabı da var ancak select oda diye bir saçmalık var tesiste ikinci sınıf vatandaşlık gibi normal oda alanlar göre ve denize uzak, denizide kayalıkmış. Umarım gönlünüze göre bir tesis bulursunuz
    Çok teşekkür ederim umarım siz memnun kalırsınız. Evet Select oda denen vip odalar var ve hersey onlara daha farklı.
  • Marmaris'e gitmeyi dusunen varsa Hotel Aqua Marmaris otelini gözü kapalı oneririm. Gecen sene ordaydim cok memnun kaldik. Bu sene fiyatlar uçmuş.

Ben gayet memnun kalmıştım büyük havuza yakın bi oda vermişlerdi

• ssmm kullanıcısına yanıt
    22-25 Ağustos Kurban Bayramı içerisinde 3 gece 4 gün Deniz tarafı 1761 TL sigorta dahil.
  • VLX kullanıcısına yanıt
    Bir de ortalığı yaygaraya verdiler instagram hesabı nargileci diye :)

Bende 18 haziran 26 haziran olarak 8 geceye çıkarttım susesi luxury resortu.

• Antalya bölgesinde 3500 TL'ye kadar önerebileceğiniz bir yer varmı. Geçen sene sea life gitmiştim fena değil ama bu sene oraları yenilemişler sezona yetişir mi emin değilim bir o otel için fiyatlar bu sene baya abartı olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mila12 -- 1 Mayıs 2018; 17:25:17 >
  • MadMen kullanıcısına yanıt
    Bende geçen yıl 3-4 gün kaldım,o bölgedeki en iyi otellerden birisi,odaları biraz eski ama oldukça geniş.denizi de güzel.Genelde yaşlı yabancı turistlerin tercih ettiği bir yer,yani sakinlik arayanlar için ideal.
  • Bu tatil arama sitelerinde neden tüm türkiyeyi seçip her şey dahil konseptli arama seçeği hiçbirisinde yok acaba? Ben hangisi en ucuz her şey dahilse ona göre gideceğim bölge önemli değil ama bir türlü listelenmiyor tek tekde bakmak uğraştırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: akon

Neredeyse hiç iyi yorum yok . Bir umut düzeltmislerdir diyorum ama iste buda büyük risk. Bir kaç otel daha var aklımda ama bilmiyorum. Çocuk için olsun yeterki ama ne yapacagız bilmiyorum.
    Sunrise Resort Hotel ve Starlight Resort Hotel ( bu 2 otel aynı mı anlayamadım fiyatlar resimler herseyleri aynı :) )
    Kilikya Palace Göynük
    Silence Beach Resort ( lunapark var ama giriste 5kupon veriyorlar o bitince her makine 5 tl ücretli
    VONRESORT Golden Beach
    Siam Elegance Hotel & Spa ücretsiz lunaparkı var güzele benziyor

sizin seçenekler nedir acaba beraber güzel bir otel bulalım :)
    hocam bu otele 3 yıl önce gittim.. otelin odaları güzel. havuzu büyük. yemekleri iyi değildi. dışarı alanı küçük olduğu için içeride yemek zorunda kalıyorsun. o zamanda yemek kokusu rahatsız ediyor. bu otelin karşısında senza oteli yemek konusunda daha iyi olduğunu söylediler.
    bütçen elveriyorsa letonia golf resort belek burayı tercih edebilirsin.

• uzun araştırmalar sonucu sentido zeynep golf&spa dan rezervasyon yaptırdım umarım memnun kalırım.Daha önce burda tatil yapmış olan var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.