Bildirim
2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (103. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Fiyatlar inanılmaz boyutlara ulaşmış. Bu fiyatlar ne böyle -
Ne iptalinden bahsediyorsunuz.Herseyin bir bedeli vardir.bu otele 2500-3000 tmm ama su an 6000 verip rezervasyon yaptirmak enayiliktir.
Su an halen 2500 e satsalar otelde 1 tane bos oda kalmaz. -
Tamam hemen iptal ediyorum 2400 e almıştım 1-6 temmuz tarihleri arasına en ölü dönemdi zaten uyardığınız için teşekkürler yorumların hepside fake gibi geldi hiltonda poktan bir markaymış onu öğrendik gitmiş pansiyona ismini vermiş dangalaklar neyse varmı bir tavsiyeniz 1-6 temmuz tarihleri arası deniz kıyısında herşey dahil 2400 e ortada kalmayalım sonra -
Arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var geçen sene Titanic deluxe belek de konakladım alkol(chivas,jack,absoult) ve yemek konusunda oldukça tatminkardı.Ağustosun ilk haftası için 5-6 bin liraya kadar otel önerebilir misiniz ? -
Tripadviser dan baktım da yorumlar genelde memnun edici, ilk senenin verdiği bazı dezavantajları vardır belki ama seneye kasım erken rezervasyon başlarsa bende tercih edeceğim bu oteli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deniz‘in oldugu, fakat sessiz ve sakin olarak neresini tavsiye edersiniz arkadaslar? Iki kisilik!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bodrum, gundogandaki Costa Farilya bence işinizi görecektir
Sakinmidir Hocam buralar? Kafa dinlemek icin iyimidir?
Hangi dönem gideceksiniz bilmem ama 23 Nisan'da eşim ve 6 aylık kızımıza gittik, otelden cok memnun kaldık. Gündoğan
Bodrum'un en sakin koyu bence, otel resimleri ve yorumlarına ETS den baktığınızda anlarsınız zaten ne demek istediğimi. Spa masaj olarak da 120 TL gibi bir fiyat ödendi 50 dk için Bali masajı. Bence manzara için 2. Kat deniz gören oda isteyin gitmeyi düşünürseniz
Bu sene bize ihtiyaç kalmadı sanırım yerli turiste gidin pansiyonlarda kalın diyorlar.Yarın yine muhtaç olursanız görürürz. -
Peki, cok sagolun. Bayram biter bitmez gitmeyi düsünüyorum.
2 sene önce kalmıştık. Golf kısmı ana binanın arka tarafında ana binadan alsanız daha iyiymiş sanki. Bütün etkinlikler ana bina cevresinde ve denize yakın. Ancak genel anlamda güzel bir otel. Ultralux değil tabi voyage veya o tarz otellerden bir tık daha düşük.ancak yemek zengindi, arap turist fazla yoktu o dönem. her akşam gösteri var. Kaydıraklı havuz kısmı biraz sade ama cok problem değil. Bence gayet yeterli ve güzel bir otel. temizlik filan cok iyi. biz ailecek memnun kalmıştık siz de kalırsınız diye düşünüyorum... -
yorumlarınız için teşekkürler öncelikle.Bazen kafa dinlemek için seçimimiz golften yana oldu yoksa eğlence denize yakınlık olarak resort daha iyi.hem golfün hemde resortün ücreti aynı bu arada -
Birsey daha sormak istiyorum. Bu tavsiye ettiginiz Hotel'in yakininda gezme yerleri mevcutmudur yoksa Hotel'de mi takili kaliyoruz sirf? Araba olmayacak. Etrafinda carsi felan varmi?
Gündoğan köy gibi bı yer küçük, sahili var 300 500 metre yakınında, oteller var, ama minibüs durakları dibinde, 6 TL idi bodruma , yarım saatte varıyor devamlı var. Otel oda kahvaltı hizmet veriyordu yakınında restaurantlar falan var marketler var. Terzi Mustafa var balıkçı meşhur akşam balık falan için :) ben memnundum kisaca, tekrar giderim fırsat bulunca yaz ayları haricinde
Hocam; ancak avare kasnak gibi boşa goy-goy & muhalefet yapar, iş alternatif yazmaya gelince hiç sesi çıkmaz...quote:
Orijinalden alıntı: ssmm
Tamam hemen iptal ediyorum 2400 e almıştım 1-6 temmuz tarihleri arasına en ölü dönemdi zaten uyardığınız için teşekkürler yorumların hepside fake gibi geldi hiltonda poktan bir markaymış onu öğrendik gitmiş pansiyona ismini vermiş dangalaklar neyse varmı bir tavsiyeniz 1-6 temmuz tarihleri arası deniz kıyısında herşey dahil 2400 e ortada kalmayalım sonra
Dikkate almayınız....
-
Tesekkürler
Otel hikaye. Alın çadırınızı harika koylar var memlekette
27 Ağustos-2 Eylül arası 2 kişi 5 bin tl ye kadar önerebileceğin f/p oteli var mı?
Veya daha ucuz bir tatil olarak çıralı da önerebileğiniz en iyi tesis neresi?
İkisi arasında kaldım ya iyi bir otel yada çıralı tarafında uygun bir tatil ikisi hakkında da görüşlerinizi bekliyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X