Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.493.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

faiz indirimi yapmadılar doğru düzgün kampanya yok.

bir de net tarihler belli oldu mu?
  • RElS kullanıcısına yanıt
    saçmalama arkadaşım. askerliğini yapan herkesi adam yerine mi koyuyorsun sen.

sokakta bir sürü hırsızı soyguncusu vs aklına gelebilecek her çeşit insan var. askerliğini yapmış olması bu vasıflarının önüne mi geçer?

herkes bir birini mahkemeye vermekle tehdit ediyor elinize bir şey geçmez.

kanunu çıkarmışlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz? isteyen yararlanır isteyen yararlanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 27 Temmuz 2018; 16:54:34 >
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Genelleme yapmayacak kardeşim. Kimse kimseyi asılsız suçlayamaz hakaret edemez. Ailelerine dönebilenler var gazi olanlarlar dönemeyen şehit olanlar var. Vatan borcunu yerine getirenler için bu kelimeleri kullanamaz. Benim hakkımda asılsız ihbarda bulundu. Ben bu kişinin işlemiş olduğu suçları göz ardı etmem söz konusu değil. Olay yargıya taşınmıştır. Şuan forumu komple hukukçu arkadaşlarımla birlikte inceliyoruz.
  • birisi şurada tartışma yapan herkesi banlayıp düzgün temiz bir konu açabilir mi? lütfeeen
    Avukatım ben. İstediğin mahkemeye verebilirsin heyecanla bekliyorum. 2180 lira KTVU ödeyince aklın başına gelir.
    Sen çocuk falan mısın? Git şikayet et bakalım görelim sonucu. Karşında avukat var çocuk değil, dilekçe eki yapmışmış. Ceza Mahkemesi savcılığı diye bir şey yok önce onu öğren burada atıp tutacağına. Avukat arkadaşlarına söyle bilmedikleri konularda konuşmasınlar tamam mı?

Ayrıca teskeresini yapmışlara boş adamlar demedim, sen daha okuduğunu anlayamıyorsun ki bırak dilekçe yazmayı. Burada bedelli yapacak insanlara senin gibi türlü türlü hakaret edenlere dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 27 Temmuz 2018; 17:8:22 >
  • bi önceki bedellide verdim 18i kafam rahat.
    Bak bak mesajı yanlış anlama nedeniyle düzeltmiş. Sen millete yanınızda bekaret kemeri götürün derken bizim ne anlamamız gerekiyordu söyler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Sen çocuk falan mısın? Git şikayet et bakalım görelim sonucu. Karşında avukat var çocuk değil, dilekçe eki yapmışmış. Ceza Mahkemesi savcılığı diye bir şey yok önce onu öğren burada atıp tutacağına. Avukat arkadaşlarına söyle bilmedikleri konularda konuşmasınlar tamam mı?

Ayrıca teskeresini yapmışlara boş adamlar demedim, sen daha okuduğunu anlayamıyorsun ki bırak dilekçe yazmayı. Burada bedelli yapacak insanlara senin gibi türlü türlü hakaret edenlere dedi.
    Asliye Ceza Mahkemesi diye bir şey olduğunu bilmeyen bir avukatsın demek ki.

• kaynadı gitti ,

kredileri araştıran var mı arkadaşlar?

faiz indirimi yapmadılar doğru düzgün kampanya yok.

bir de net tarihler belli oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Bak bak mesajı yanlış anlama nedeniyle düzeltmiş. Sen millete yanınızda bekaret kemeri götürün derken bizim ne anlamamız gerekiyordu söyler misin?
    Ben demedim tweeterda demiş birisi dedim. Mesajın tam metni olduğu gibi duruyor resimleri. İftira atmaya devam ediyorsun. Ama ben iftira atmayacağam olay yargıya taşınmıştır. Asılsız iddaalarla linç kampanyası başlattığınız halkı kin ve nefrete teşvik ettiğiniz için değiştirdim mesajı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 27 Temmuz 2018; 17:20:26 >
  • 21 günün kalkmasi icin CIMER e yazdim. Siz de mantıklı gerekceleri guzel uslupla yazip iletin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ya hey allam kimlerle uğraşıyoruz neyse şikayet et beni lütfen, heyecanla bekliyorum.
    Senin tweetırda birisinin yazdığı şeyi burada paylaşman onu senin de yazmış olduğun anlamına geliyor bunu anlayamıyor musun? Mahkemede görüşürüz millete bekaret kemeri tak demek ne oluyormuş. Avukat arkadaşlarına sor bakalım twitter da yazan yazıyı kopyalayınca bende yazmış oluyor muyum diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 27 Temmuz 2018; 17:23:44 >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    quote:

Zerathull @ 27 Temmuz 2018 17:20:55

Ya hey allam kimlerle uğraşıyoruz neyse şikayet et beni lütfen, heyecanla bekliyorum.

Allah ın adını bile doğru düzgün telafüz edemeyen biri, karşısında çocuk olmadığını anlaması için Allah a şükür Adaleti sağlayacak olan mahkemelerimiz var. Ve bu kişi bana Askerlerimize vatani görevini yapanlara hakaretler yağdırdıktan sonra ben avukatım diyebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 27 Temmuz 2018; 17:29:7 >
    Ya kalabalık yapma hadi şikayetini yaptıysan sus artık mahkemede görüşürüz. Askerlere hakaret falan yağdırmadım ben ama sen anlayamıyorsun bunu, mahkeme de anlatırım ben derdimi avukat olarak.
  • Merhaba silah eğitimi alınacak mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osrt91

Merhaba silah eğitimi alınacak mı acaba?
    Su tabancası sıkacaz, bu kadar aksiyon yeter bize
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    15.000 ₺ vereceğiz silah eğitimi olmazsa gelmem :) Bi de baktın beğendim ortamı ben kalıyorum derim. Parasını çıkartmadan gitmem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • osrt91 kullanıcısına yanıt
    Alınacak 3 el atış yapıyordu hatta eğitimin detayları da belli oldu. İnternetten bakabilirsin bazı sitelerde mevcut.

Birde artık görüyorum ki hala bedelli yapacak vatandaşlarımızla dalaşmaya girenler var.
    Bu yasayı TBMM çıkardı. Arkadaş ortamında konuşup mangal organizasyonu değil bu eleştirenlere tavsiyem bu bir kanundur. Dikkat edin laflarınıza.
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.