Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.493.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen tescilli sorunlusun ve trolsun,hulusiye söylicem seni askeriyenin önünden bile geçirmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 27 Temmuz 2018; 13:20:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesin 88 lisin sen ne çektiin beee🤣🤣

• RElS kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigMuffin -- 29 Temmuz 2018; 11:24:2 >
  • Hocam ben kararımı verdim, bu şartlarda herşeyin muamma olduğu böyle bir bedelliyi yapmayacak, gerek sağlık ve gerekse fiziki şartlardan dolayı, 180cm 57 kg ve başka sağlık sorunları, hastanede bir tanış bulursam sorduracam, benim bu sorunlarımdan dolayı beni temel eğitimden muaf tutarlar mı bedelli yapsam, eğer yok temel eğitimi yaptırırlarsa, ya inglizce çalışıp doktora yapacam ya da yırt dışına çıkmaya çalışacam.

Tavsiye edeceğiniz öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaazto28 -- 27 Temmuz 2018; 13:34:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RElS kullanıcısına yanıt
    Seni Tck 318 Halki askerlikten sogutma sucundan bimere sikayet ettim, bilgin olsun.

• kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Devlet hastanesinden bir doktordan askerliğe elverişsiz sağlık raporu alabilirsen muaf tutulursun bunun için bedelliye 15bin kaptırma sakın.

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Bende ediyorum şimdi cimere halkı askerlikten soğutma suçundan ayrıca hakaretten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 27 Temmuz 2018; 13:41:38 >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Edin hocam edin, boyle kirolara pabuc birakmamak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaazto28

Hocam ben kararımı verdim, bu şartlarda herşeyin muamma olduğu böyle bir bedelliyi yapmayacak, gerek sağlık ve gerekse fiziki şartlardan dolayı, 180cm 57 kg ve başka sağlık sorunları, hastanede bir tanış bulursam sorduracam, benim bu sorunlarımdan dolayı beni temel eğitimden muaf tutarlar mı bedelli yapsam, eğer yok temel eğitimi yaptırırlarsa, ya inglizce çalışıp doktora yapacam ya da yırt dışına çıkmaya çalışacam.

Tavsiye edeceğiniz öneriniz var mı?
    Ciddi bir sağlık sorunun varsa git hastanede tasdik ettir devlete ne haybeye para veriyorsun.

Ha içim rahat etsin dersen başka kilo boy göz sakatlık yada bir çok şey askeri kararnamede vardır açık şekilde.Zaten belli bir muafiyet durumun varsa git belgele normal şekilde boşa sövüşlenme.

Her yer bu konu ile dolmuş illa protesto edecekseniz başvuru yapmayın başvurmayın zaten belli bir sayısı ulaşmazsa tekrara gözden geçirirler akıllı olun sazan gibi atlamayın adamlar oltaya getirmiyor çalışıyor sizleri yeni model askerlik 3 ay şöyle parasını verirsen 6 ay böyle ortada fol yok yumurta yok sadece başvurmazsanız durum bu demeye getiriyorlar ula tam koyun millet başvurmayın zaten e-devletten mi ne son ana kadar başvuru yapılıyormuş bizim ülkede ağlamayan bebeğe meme vermezler.Kimler nelerden yırttı.

Bu arada trollük yapanlar buraya gelip yasalarda da vardır zorunluk bir vatandaşlık ödevi olduğu için askerlikten soğutan hal tavır ve sözlerde bulunanlar hakkında ciddi işlem yapılır bu biline.

Edit.Bilal'e anlatır gibi anlattım.

• Dediklerinize harfiyen katılıyorum, bu bedelliyi millet yapması için ortaya 3+6 askerlik gibi bir haber çıkarttılar, twitter da millet kabullenmişler 21 günü, tag çalışması bile yok, buraya yazıyorum bu bedelliyi yapanların %90 ı pişman olacak, %10 u zaten denk geldi diye bedelli yapacak.

Şunu anladım bizden olmaz.

Radko hocam, para zerre umrumda değil, yeterli psikolojik olarak daha kötü bir duruma düşmeyeyim yeter.

• Askerlik kurumuyla anca böyle dalga geçilirdi askerliğe hatıra denilerek.
    2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

https://twitter.com/azonceoldu/status/1022534790510202880?s=21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 27 Temmuz 2018; 13:58:23 >

• Ekşide bedelliler olarak rütbemiz ne olacak demiş biri ne güldüm ya
  • Bedelli basvuru ne zaman basliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigMuffin -- 29 Temmuz 2018; 11:23:37 >
  • beyler burda yaşayan çifte vatandaşlar 2000 euro ödeyip eğitimsiz askerlik yapamazlar mı bu durumda ?
  • Ne zaman başlayacak başvurular ya ağustos celbi de faydalansın dediler bakaya kalacağız hala bir şey yok

• Ben askerliğimi uzun dönem yaptım. Şahsen bedelli çıktı diye bozulmadım ama 15 bin lira mıdır bedeli bunu bilemedim. Yazık hakikaten.
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.