Şimdi Ara

2017 VW GOLF R LİNE ÇIKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sportif özelliklerle otomobillerini yükseltmek isteyen yeni Golf kullanıcıları artık yeni R-Line paketlerini sipariş verebiliyor. Özel arka ve ön kısım kaporta modifikasyonlarına sahip dış cephe paketinin yanı sıra, kapsamlı R-Line paketi de seçilebiliyor. Pakette dış cephe özellikleriyle birlikte alaşım tekerlekler ve sofistike iç kabin aksesuarları da yer alıyor.

Paketlere genel bakış:
    R-Line dış cephe paketi
    • R-Line ön tampon, parlak siyah renkte hava girişleri ve özgün bal peteği dokusu, parlak siyah renkte C imzası
    • Arka tamponda R-Line difüzör ve trapezoid krom trimler
    • Parlak siyah eşik eklentileri
    • Özel arka spoyler ve hava flapları
    • Radyatör uzgarası ve yan panellerde R-Line logoları

R-Line paketi
    • “Carbon Flag/San Remo” tasarımlı R-Line spor koltuklar ya da siyah-kristal gri renkte opsiyonel “Vienna” perfore deri döşeme
    • Deri döşeme ve kontrast dikişli, üzerinde R-Line logosu bulunan çok fonksiyonlu spor direksiyon
    • Dekoratif “Dark Diamond Flag” döşemeler
    • Kontrast dikişli vites kolu, bagaj ve yer paspasları
    • Paslanmaz çelik eşik panelleri, pedal kapakları ve ayak koyma yerleri
    • Siyah çatı çizgisi
    • Başlangıç ekranında R-Line logosu
    • 17 ya da 18 inç “Sebring” alaşım tekerlekler, 17 inç “Singapur” alaşım tekerlekler, 18 inç “Marseille” alaşım tekerlekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 6 Ocak 2017; 10:30:7 >

• Golfe sarı olmamış, Megane RS'e çok yakışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyecanlandırmadı..
  • Sadece 200 bin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş al artık bir radikal karar şu tasarımı değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: as2642

araba budur bilader astra megane 308 gibi tenekeleri öve öve bitiremeyenler şuna bi baksın

Git 200bin bayıl 1.6 dizel al 105 beygir yokuşlarda takla atarsın artık donanım yoksunu aracınla yanında dsg'nin patlama riski hediye astranın 308'in donanım listesine bakmanı öneririm.
  • renk olmamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski ön ledler daha agresif bir duruş sergiliyordu.

2017 VW GOLF R LİNE ÇIKTI
  • dsg patlama riski standart donanıma dahil mi?
  • NinthMenderReturns N kullanıcısına yanıt
    1.5 TDI geliyor hocam.En az 145 150 bin olur
  • Bu aracın önüyle arkası bir birinden bağımsız gibi. sözüm ona golf V den beri bir tuhaf geliyor bana.
  • Off gene o eski tasarım bir kaç küçük değişiklik dışında hiç bir fark yok.Bence vw nın artık radikal değişiklikler yapma zamanı geldi.
  • benim merak etttiğim, fiyatlar arttıkça artıyor ama bizim bu arabaları peynir ekmek gibi aln milletimizin bir alamama sınırı yok mu? dizel bir golf 150 bin de olsa yine alanlar almaya devam mı edecek?
  • Vergi sistemimizden dolayı motor 1.5 olunca üzülüyorum. 0.1 lik kısım boşa gitmiş gibi hissediyorum
  • Süreyya hanım olmuş bu
  • Bunu alana kadar 150 bine a3 iç dış sline paket alınır en azından audi biniyorum dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 6 Ocak 2017; 12:46:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıçanadam

Bunu alana kadar 150 bine a3 iç dış sline paket alınır en azından audi biniyorum dersin

Noluyor Audi'ye biniyorum deyince ?

105 hp 150 hp'ye mi dönüşüyor ???
  • aarmaganozturk A kullanıcısına yanıt
    Zaten arabalar da sadece motordan ibaret biz direk motorum üstüne binip yol alıyoruz ya Zaten mercedesde sümbül motoru kullanıyor ne gerek var 150 Milyar!1!!1 fazla mercedes e vermeye dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 6 Ocak 2017; 14:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: as2642

araba budur bilader astra megane 308 gibi tenekeleri öve öve bitiremeyenler şuna bi baksın

vericen mi 120 milyar?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.