Bildirim
2017 MODEL EGEA %92 MOTOR SAĞLIĞI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dikkate alınacak bir değer değil o dyno saçmalığı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bence normal ama o testlere çok güvenmemek lazım ben geçen sene albeayı alırken 2009 model-183 bindeydi baktırdım %93 çıkmıştı (tekrar söylüyorum çok bir kıstas değil bence) güncel bir problemi yoksa(turbo arızası,duman atma vs ) çekişinde zayıflık anormallik yoksa iyi diye düşünülebilir ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2012 COROLLA 1.4 D-4D ELEGANT KAR BEYAZI / PEUGEOT 208 1.4 HDİ ACTİVE ALP BEYAZI -
Kime göre %92 dyno makinesi aldatıcıdır. O cihazın kalitesi , kalibrasyonu, ölçülen aracın aktarması ne durumda (şanzıman baskı balata), aracın bakımı, yakıtta katkı var mı hepsi etkiler.
Motor sağlıklı mı öğrenmek istersen;
O marka araçlara bakan bir ustaya çek sesini dinlesin motorun düzgün çalışıp çalışmadığını baksın, lifte çıkarıp yağ var mı baksın, silindir kapak için conta testi yapsın, kompresyonu ölçüp sonra sana durumunu anlatsın. Hakkettiği ücreti öde emin olarak satın al.
Uğraşamam dersen çok detaylı eksper yapan bir firmaya çek em üst paketten test iste yukarıdakilerin hepsi olmasada bir kısmını yaparlar...
tamamdır beyler fikirleriniz için teşekkür ederim
_____________________________ -
0-100 dene. sonuç çıkar zaten.
2007 200 bindeki dizel Ibizaya %100 demişlerdi.
Inanmamak gerek.
araba biz de değil satın alacağımız araba için konuşuyoruz
ee tamam, test sürüşü yaparken deneyin. sahibi "yaptırmam ettirmem zarar verir" diyosa salın arabayı gitsin.
tamamdır teşekkür ederim
Demek ki 2-3 yaşında olsa %110-120 çıkacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef. -
Silindir baslarindan kompresyon olcumu yaptirin en saglikli motor anlama sekli budur.yoksa dusuk km de yagi,filtreleri degismemis arac %60 70 gibi rakamlarda cikarabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ yok imzam -
benı de soksalar o dynoya benım sağlıgım da 92 bile çıkmaz.
_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Dikkate alınacak bir değer değil o dyno saçmalığı.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler