Şimdi Ara

2017 LYS MATEMATİK KOLAY MIYDI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2013-2014-2015-2016 ile kıyaslarsak nasıldı?

• Kıyaslamıyım ama genel olarak bence gayet zordu.Geometride normal denemelerde 20-25 arası yapardım sınavda 10 tane yapamamışımdır..
  • Geo analitik hariç orta mat zordu asıl garip olan fonksiyon küme sorularının türev integral sorularından daha zor olması herkes öyle diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digerlerini bilmem ama 2016'dan daha zordu kesinlikle .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • süre olsaydı kolay sınavdı aynısını bu sene sorsalar zor olmaz hatta çogu kolay der fakat geçen sene süre sıkıntısından dolayı az zorladı herkezi

ahhh bu sistem matematigi baya iyi olana yaramadı

• mat1 soruları ve polinom soruları zordu bence
  • Çalışanın hakkını verecek bir sınavdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaç polinom sorusu, Türkiyede merkezi sınavın ilk yapıldığı yıllarda sorulmuş. Hoca geçen sene 12lere çözmüş o soruyu. O yüzden ona bilmeyen için zor diyeceğim.
    Olasılık kalbur üstüydü,
    Cos5x sorusu sınav anında süre baskısıyla zor gelebilirdi büyük ihtimalle,
    Koni sorusu süre baskısıyla yine,
    Eşit 2 alan sorusu çok özgündü, ben çok beğenmiştim

Eklemeyi unutmuşum bana göre böyle tabi, en doğrusu bu değildir muhakkak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel027 -- 21 Mayıs 2018; 12:9:23 >
  • 2017 ygs lys mat zordan ziyade çok kaliteliydi
  • Tek iyi netimin olduğu alandı 2017'de umarım yine bu kadar güzel gelir sınav lti'de bence en eleyici ve güzel soru limit sorusuydu. Adamların polinomdan gidip kaç farklı değer alır sorusu sorması falan efsane

• 2017 ygs lys mat ösymnin şuana kaddar hazırladığı en iyisi sorular bence.2017 lysde ilk 30soruda 6-7tane eleyici soru vardı.Kalan zor sorularda 65-80 arasındaydı.Zorluk olarak ortanın 2tık üstü derim ben
  • geo zordu baya. mat kısmında da sakin kalıp 2 3 dakika düşünürsen yapabileceğin sorular vardı 5 6 tane. diğer sınavlarla kıyaslarsak bence en zoru. 2015 2014te sürem yetmemesine rağmen daha iyi net yapmıştım. kolaydı diyen boş yapıyordur. 70 netle ilk binden düşmedim önceki senelerde bu net 2k falandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papuayenigine1 -- 21 Mayıs 2018; 12:43:48 >
  • 2016 ya gore zordu. O kadar polinom calistim hepsi polinomun denklemimidir nedir ondan geldi ucunude yapamadim :(

• analitik kısmı zordu onun dısında geo 13-14-15-16ya göre en kolayıydı mat olarak en kolay türev ve integral sormuşlar genel olarak orta bir sınavdı bence
  • veysel027 V kullanıcısına yanıt
    kac k ya girdiniz gecen sene

• marmaradishastası kullanıcısına yanıt
    benimde oyleydi kac netti :d 60+ vardir

• Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    Mezun değilim hocam, o yüzden sorunuza cevap veremeyeceğim galiba :(
  • Lys sınavı zamana karşı bir sınavdı. Bu sene zor sorular asıl eleyici etken olacak.

• Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    60 virgül bilmem ne 80klardan 40klara çekti ygs mok gibi olmasına rağmen fen de yoktu o zamanlar hey gidi be
  • Hayatımda bana geçirpte zevk aldığım tek sınavdı ort netimden 3 düşük yaptım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.