Şimdi Ara

2016 LG OLED (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
8
Favori
50.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    e tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

Kişiden kişiye istekler değişkenlik gösterebiliyor işte. Mesela bende 9.000 lira veripte 55inç bir tv'yi kapıdan içeri sokmam

3d beyendiğim teknolojiydi niye önem vermediler anlamadım
  • forgot F kullanıcısına yanıt
    c6'nın 3d'sini baya övüyolar hocam. Kimisinin beğendiği bişey kimisinin ilgisinin çekmiyor. Tamamen kişisel bende mesela 3d konusunda hiç hevesli değilim kullanacağımıda düşünmüyorum bu özelliği :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

3D mu kaldı kardeş dert ettiğin şeye bak 3D ölü bir teknoloji ve artık yeni modellere koymuyorlar sinema da bile 3D artık yok giib bir şey. Birde flat varken curved seveni ve isteyenide ilk defa görüyorum şahsen ben kapıdan sokmam curved tv.

Normal hayatta da böyle garip misin yoksa istanbul bilişim çalışanı olduğun için mi böyle yorumlar yazıyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

c6'nın 3d'sini baya övüyolar hocam. Kimisinin beğendiği bişey kimisinin ilgisinin çekmiyor. Tamamen kişisel bende mesela 3d konusunda hiç hevesli değilim kullanacağımıda düşünmüyorum bu özelliği :)

Kesinlikle bence de 3d olması çok büyük bir artıdır, hele ki curved oled bir tv de çok daha başarılı olduğu söyleniyor...kafa karışık 55c6v mi, 1500 tl fark vererek 55b7v 2017 model alıp 3d ve curved gibi özelliklerin olmaması mı??? :)
  • FERROKROM kullanıcısına yanıt
    Kisiden kisiye degisiyor ben flat ekran tercih ediyorum curve tv nin tam ortasina oturmadiktan sonra bir anlami kalmiyormus gibi geliyor teknosa fiyatinda c6 8bin tl b7 9bin tl aradaki fark tam bin tl ben secimimi yaptim bu aksam b7 aliyorum hatta oled alan musterilerin kurulumlarini hemen yapiyorlar aksam mesaileri bitmezse hemen kurulum da yaptiricam internetim yok evde cok da gerekli olmaz saniyorum kurulum icin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flander

Kisiden kisiye degisiyor ben flat ekran tercih ediyorum curve tv nin tam ortasina oturmadiktan sonra bir anlami kalmiyormus gibi geliyor teknosa fiyatinda c6 8bin tl b7 9bin tl aradaki fark tam bin tl ben secimimi yaptim bu aksam b7 aliyorum hatta oled alan musterilerin kurulumlarini hemen yapiyorlar aksam mesaileri bitmezse hemen kurulum da yaptiricam internetim yok evde cok da gerekli olmaz saniyorum kurulum icin...

Hayırlısı olsun dostum, ben hala çok kararsızım, ikisi de çok güzel ürünler...ilk çıktığı zamanlar 3d ve curved ekran extra bir özellik olarak extra ücretle satılıyordu, biemiyorum...
    bence 2017 oledlerden 3d yi çıkardıkları için daha ucuz çıktı piyasaya b7
  • 14bine cikti b7 ucuz degil aslinda evdeki tvde de 3d var 2015 model lg o da inan bana gözlüklerin poşetlerini açmadım daha 😄 benim de tek cekincem bu fiyatla teknosa bayramda hediye ceki verirse ona uzulucem ps 4 de almak istiyorum cunku hayırlısı olsun herkesin gönlüne gore olsun ben lg yi bile aradim kurulum icin bu aksam yardimci olabiliriz cok gec aramazsaniz dedi daha tv yi almadan kayit actirdim oledi duyunca actilar hemen 😎

• Oled alan müşterilere servisi hemen yönlendiriyorlar bu dogru yalniz teknosadaki lg elemani söylemişti onceki led tv icin 2 gun beklemistim...

• Orjinal 3d film izlerseniz sinemadaki gibi, tv kanalını 3d yaparsanız aynı kalitede olmuyor ama fena değil. Bende kavisli eg920 v var izlediğim için söylüyorum. Hele 4k 3d filmler müthiş olur. Ayrıca kavisli ekranın hem duruşu daha güzel hem de izlemesi daha zevkli. Fazla para vermeyin 8 binlik tvyi alın geçin hele 3d yokken pahalı olanda. Bir de bu tvyi alan netflix üyesi olmalı ya da 4k blu ray player alıp orjinal 4k film alıp izlemeli arada. Ben bekarım, evde fazla takılmıyorum ama evlenince digiturk 4k ile netflix veya blu ray player alcam. Hatta su an xbox one x oyun konsolu almayı düşünüyorum. Kasımda çıkıyor. Hem oyun konsolu hem de 4k blı ray player özellikli.

• Benim evdeki 7-8 yıllık samsung 46c750 de de var 3d toplasan 50 kere izlemişimdir de, fazla özellik göz çıkarmazdı yani :) bir de dediğim gibi oled curvedlerde ki pasif 3d çok daha iiymiş...
    Bu arada burn in olayına değinmek istiyorum, bu forumdaki baĞzı arkadaşlar 2015 sonraki oledlerde sorunun kalmadığını söylemişlerde ben de halen 2017 dahil sorunun devam ettiğini giderilmediğini söylemiştim, ispatın varsa gönder fln demişlerdi, buyrun fotoğraflar az önce meydan avm deki lgc6v ve e6v den alınmıştır, bu tv ler tüm gün boyunca aynı demo açık olarak yayın yapılan tvler, ödellikle demodaki güneş çıkan sahne gibi sahneler direk yapışmış ve yanma yapmış giderilebileceklerini de sanmıyorum hiç...

2016 LG OLED 2016 LG OLED 2016 LG OLED

• FERROKROM kullanıcısına yanıt
    Evet bende daha önce paylaşmıştım burda mediamrkta olan aynı demodaki yanıkları ancak burdaki kullanıcıların geri bildirimlerini referans alarak ev kullanımında olmayacağına güvenerek aldım bu riskide kabul ettim. İnşallah başımıza gelmez.

Bu arada 65c6v kurulumum bugün yapıldı servis menüsündende baktım kullanım saatini sıfır olarak gösterdiler. Daha önce lg oledlerle ilgili çekincelerim 1)parlaklık 2)beyaz kırıklığı idi. Ve ilk izlenim deneyimlerim şunu söyleyebilirim çok fazlasıyla etkileyici idi. Karşılaştırmalı videolarda ki bunları bende zamanında paylaştım sakın ola aldanılmasın beyazlar gerçekten beyaz ve parlaklık ciddi anlamda yeterli.Henüz taşınmadığım boş evde kurulu olduğu için herhangi bir paylaşım yapma fırsatım olmadı. Ama en kısa zamanda birkaç screenshot ve video ile burayada aktarmayı düşünüyorum. Almak isteyen arkadaşlara referans olması açısından.

Birde kesinlikle söyleyebileceğim alınabildiği kadar kadar büyük ekran alınması. Büyük ekranın keyfi çok bambaşka. Şahsi tamamen şahsi fikrim oled almasaydım oledden fedakarlık edip 65xe9005 alırdım.

Tv ile ilk deneyimlerim fazla zamanım olmadığı için youtubedan 4k videolar açtım. İnternetide yeni bağlatmıştım.(türknet 75mb-150gb adil kota) ve 4k videoları youtubeun nekadar iyidir bilmiyorum ama dehşet vericiydi. tv nin dibine girdim en ufak bir bozulma gözlemlemedim Akşam deneyimleme fırsatım oldu birkaç 4k fragman izledim o geçişlerde anlık siyah ekranlar tvnizin odada kaybolmasına sebep oluyor. Evet siyahlar korkunç derecede iyi. Motionda gözüme çarpan hiçbir aksaklık yoktu fazlasıyla akıcıydı. Truemotion kapalı yapıp denedim yine izlediğim 4k fragmanlarda herhangi bir titreme vs görmedim ki 65inç gibi büyük ekranlar bu konuda çuvallama riski fazla olduğu söyleniyor. En kısa zamanda video ve screenshot paylaşımı yapmaya çalışacağım.

Birde son olarak eğerki b7 ile c6 arasında kalınmasına gerek yok eğerki 55inç lik bir model düşünülüyorsa 1000 lira fazla verilip bir üst model alınabilir. Curved olması flat olması tamamen şahsi tercihlerdir. Şunu söyleyebilirim C6 nın curved'ü gerçekten estetik. Birde curved de tam ortada oturulması gerekiyor gibi gelmesin. Ben ilk deneyimlemelerimde hiç karşıdan bakmadım 45 derecelik açıda televizyona yakın 2-3 metrelik mesafelerdeydim ve tv ye nerden bakarsan bak aynı performansta görüntü veriyor. Zerre bozulma yok. renklerde vs. c6 modeli bana araştırmalarım sonucunda yanlış karar vermediğimi ve fazlasıyla beni etkilediğini söyleyebilirim. Daha önce İzlediğim şeyler bile çok farklı göründü gözüme.Webos muazzam akıcı ve magic remote çok kullanışlı kumandaya bakmanıza hiç gerek kalmadan herşeyi pointerdan halledebiliyosunuz. Aslında hiçbirşey elinizin altında değil gözünüzün önünde sanki dokunmatik bir ekranda çalışıomuş kadar rahat. Sadece scrool ve hareketle tüm istediğinizi nerdeyse yapıyorsunuz. Tekrar görüşmek üzere yazdıklarım tamamen ilk izlenim kişisel yorumlarımdır.

• Hocam mesajın için teşekkürler.

İzlenimlerinin devamını bekliyorum gaza getirdin beni düğünden önce aldırıcan 😂

• Hocam ev alışverişindeyim ama aklım evdeki tv'de okadar diyim😊 Gerçekten bambaşka bir görüntü deneyimi. Hani siyahların başarısı çerçeve yok oluyorda resmen objeler havada asılıyomuş gibi bir hissiyat veriyor. Birde 1tb lık hdd mde 1080p torrent videolar vardı. Okumama sıkıntısı falan olmadı birkaçtane 1080p film açtım. Yalnız birde şunu söyleyim ulusal kanallarla pek işim beklentimde yoktu çamur gibi bir görüntü bekliyordum oda çok beklentimin üstünde performans verdi. Uydu görüntülerinden de paylaşım yapmaya çalışacağım.

• Tamam hocam bekliyoruz bu arada Netflix ilk ay ücretsiz üyeliği alıp ay dolmadan kapatıp 1 ay ücretsiz faydalanabilirsin

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun..bende tam 55xe9005 alacakken fiyatların 6-7 bin seviyesine çıkması sebebiyle o rakamlara LED TV alacağıma üzerine biraz daha koyup oled TV almaya karar verdim.tek kararsızlığım c6-b6 arasında gidip geliyorum.bu ikisinden birini alacağım.ağustos sonuna kadar vaktim var.belki kampanya falan olur bayramda bir 7serisi patlatırım 6serisi yerine. böyle güzel yorumlar okuyunca insan daha bir hevesleniyor..

• Merhaba arkadaşlar 2 tane video çektim onları telefondan youtube a yükkeyip paylaşmaya çalıştım. Videolar 4k youtube görüntüleridir. Ne kadar 4k ise okadar 😊 Telefonun çekebildiği kadar çekmeye çalıştım.

2:59 dan sonrası siyahlar..

Transformers trailerı. Yine 2:38 den sonrası siyahlar.
    Yine fırsat buldukça eve uğradıkça atarım arkadaşlar. Sizin özel istediğiniz görğntüler varsa onlarıda yapabilirim.

Edit: Şimdi pc'den izledim telefonun çektiğinden çok daha iyi görüntüler. Prof. bir kameram yok malesef. Kamera bazı yerlerde ttam doğru odaklama yapamamış ışık gelip gitmesinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 20 Ağustos 2017; 2:22:16 >

Merhaba. Görüntüler çok güzel ama benim asıl merak ettiğim, altyazılı ve karanlık sahneli, 720p-1080p videolar. Mesela game of thrones'un arka planının karanlık olduğu ve altyazılı bir vesiyonunu deneyip çekerseniz çok iyi olur.
    Müdür duvar askı aparatını tv ile beraber mi aldın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oled TV ler normal uydu yayınında da çok başarılılar hani bu konuda kafasında soru işareti olan varsa diye söylüyorum zaten plazma teknolojisini devam ettiriyor Oled teknolojisi ve plazmaların sd yayınlarda lcd ve ledden daha iyi olduğu zaten bilinen bir gerçekti uzun lafın kısası imkanı olan Oled modelleri zorlasın geleceğe yatırım yapmış olur.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.