Şimdi Ara

2016 LG OLED (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
8
Favori
50.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O modülü başka bir tv de deneyin yine olmuyorsa dsmart ile alakalıdır eğer çalışırsa tv nin modül kart girişinde sorun olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 55E6V yi geçen sene Aralık ayında E7 nin şu andaki fiyatına almıştım nerdeyse yani fiyat iyi bence bende İstanbul Bilişimden almıştım tabi E7 gördüğüm kadarıyla E6 nın üzerine öyle çok fazla şey koymamış ama alabiliyorsanız tabiki E7 almakta fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Evet çok fark yok gecikme süresi ve dolby atmos var işte ama almışken son model almakta fayda var ben E serisine sadece tasarım ve ses kalitesi farkı olduğu için 5K daha fazla vermem yıl sonuna doğru İstanbul Bilişim den C7 alacağım 8K ya.

• 2016 model burn-in sorunları:

https://www.amazon.com/LG-Electronics-OLED55B6P-55-Inch-Ultra/dp/B01CDF9S1G/ref=sr_1_2?s=tv&ie=UTF8&qid=1502731972&sr=1-2&keywords=lg+oled&refinements=p_89%3ALG

amazon.comdan sadece 55e6v'ye baktım (55b6p). Diğer 2016 modellerin yorumlarına bakmadım. muhtemelen oralarda da vardır.

burn-in sorunu hala bir sorun maalesef. Belki 2016 ve 17lerde daha azdır. Ha forumda neden hiç yazılmıyor olabilir diye düşünüyorum. Zaten forumda alıp kullanan 10 kişi yoktur 2016-2017 modellerden.

Türkiyeye c7 modeli gelmedi hocam. Yıl sonuna istanbul bilisime gelecek mi? bilginiz var mı? Öyleyse ben de beklerim c6 alıcaktım 8bine. c7 8bine çok iyi olur. Bir de c6-c7 arasındaki temel farklar ne hocam?
  • Helsinki H kullanıcısına yanıt
    Dostum LG Türkiye resmi olarak B, E ve W serisini Türkiye ye getirtti bu yıl C ve G yi getirme gereksinimi duymadılar. İstanbul Bilişim ise geçen ay sadece 1 adet USA dan ithal 55C7 getirtti ve 8499₺ gibi müthiş ucuz bir fıyattan hemen sattı. Tekrar stoğa gelecektir elbet ama tarih belli değil gelse bile tekrar 8499₺ den satarlar mı orası muamma. Benim tavsiyem Media Markt gibi tekno marketlerden kesinlikle B7 ve E7 almamanız çünkü 16K gibi abartı yüksek fiyattan satıyorlar. Halbuki şuan 2016 modeller olan C6 ve B6 7500₺ ye alınabiliyorken 2017 modellerin 2 katı yuksek fıyatan satılması bildiğiniz sömürüdür almayın aldırmayın.

Rtings.com dan detaylı olarak istediğin modelleri kıyaslama yapabilirsin.

• Teknolojide 1 yıl geriden gitmek daha mantıklı. Fiyatlar yarı yarıya düşüyor. Fiyatlar düşmüyor aslında ilk başta olması gereken fiyatlara çekiyorlar. Peki yeni modeller ne zaman tanıtılır bilginiz var mı? Eylül diye biliyorum ben...
  • Helsinki H kullanıcısına yanıt
    2018 modeller Mayıs ayında satışa çıkıyor valla ben o kadar beklemem bu sene kesin C7 yi almam lazım.

• Evkurdaki c6 kampanyası da iyi aslında. 10 takite veriyorlar 8k ya. c7 olmadı c6 alıcaz artık.
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    İnşallah bu sorun bizi bulmaz bu riski alarak girdik bakalım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helsinki

Evkurdaki c6 kampanyası da iyi aslında. 10 takite veriyorlar 8k ya. c7 olmadı c6 alıcaz artık.

Hocam yanlış anlamayın ama örnek veriyorum 7500 e 6 taksit ile alabilme imkanım varken kalkıp 10 taksit ile 8000 TL ye almam. 15 taksit veya 24 taksit 8000 TL verirse o zaman zaten paranın bugünkü değeri hesabı ile 7100 TL civarına gelir ki o zaman mantıklı olur.
  • Bir aydan uzun süredir oled tv leri inceliyorum lg55c6v modelini almayı düşünüyorum fakat forumda ayrıntılı bir inceleme bulamadım
    Ben yazayım burn-in sorunu falan kesinlikle yok.

55E6V kullanıyorum yaklaşık 9 aydır saatlerce aynı kanalda film, maç vs izlediğim veya aynı logonun ekranda devamlı sabit durduğu oyunlar oynadım hiçbir sorun yaşamadım zaten Tv öyle bir TV ki bekleme modunda kendi kendine ekran temizleme yaptığı gibi açıkken dahi siz farketmeden ayrıca ekran değişimi yapıyor yani bu durumda nasıl logo yanığı vs olsun çok çok zor üstelik ekrandaki görüntüyü durdurup orda bıraksanız dahi birkaç dakika içinde hemen ekran koruyucu devreye giriyor yani kafanız rahat olsun yabancı forumlardaki istisnaları dikkate almayın onlar TV nin sorunlu üretim serisinden gelmesindende kaynaklanıyor olabilir.

Valla hocam aslında 55E6V de müthiş fiyatlara düştü bu TV için yani yedekte onu da tutun hakikaten muhteşem bir deneyim.

Geri bildirim için teşekkürler.

e6 benim de takibimdeydi ama 10 bin Tl altına düşemeden stokları bitiyor. teknosada ve vatanda kalmamış artık. HB, n11 veya GG'ye de güvenemiyourm.

e7 zaten 2017 model olduğu için pahalı. Anlaşılan E serisi 10 bin tl altına düşmeyecek hiç.

Yeri gelmişken size sorayım. Altyazılı fim/dizi izlerken, özellikle arka plan siyah ya da karanlık olan sahnelerde, altyazı belirdiğinde panelin alt bölümünde aydınlanma sorunu var mı bu TV'de? Sony xd9305e vardu bı sorun msela.
    Ya da sonynin hem 2016 hem de 2017 modellerinde, panelin kenar ve köşelerinde koyuluk var. E6'nın nasıl?
    Yok hocam altyazılı film izlerken hiç böyle bir şey gözlemlemedim filmin görüntüsü neyse altyazı da ona uyum sağlıyor sanki hiçbir sıkıntı yok yani panelin kenarında köşesinde de bahsettiğiniz gibi şeyler gözlemlemedim TV nin bana göre tek bir eksisi var ki onu da eksiklik saymak ne kadar doğru olur bilmiyorum ekranın cam panel olması sebebiyle çok fazla toz çekmesi yani estetik olarak muhteşem bir görüntü katsada böyle bir sorun da var ama dedimya bunu da sorun saymak ne kadar doğru tartışılır.

Hocam selamlar

Bende c6 almayı düşünüyorum

Bu model için fikirlerini bilgini öğrenebilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Geri bildirim için teşekkürler.

e6 benim de takibimdeydi ama 10 bin Tl altına düşemeden stokları bitiyor. teknosada ve vatanda kalmamış artık. HB, n11 veya GG'ye de güvenemiyourm.

e7 zaten 2017 model olduğu için pahalı. Anlaşılan E serisi 10 bin tl altına düşmeyecek hiç.

Yeri gelmişken size sorayım. Altyazılı fim/dizi izlerken, özellikle arka plan siyah ya da karanlık olan sahnelerde, altyazı belirdiğinde panelin alt bölümünde aydınlanma sorunu var mı bu TV'de? Sony xd9305e vardu bı sorun msela.
    Ya da sonynin hem 2016 hem de 2017 modellerinde, panelin kenar ve köşelerinde koyuluk var. E6'nın nasıl?

Oled panelde öyle bir sorun olmaz ki. Led paneller arkadan aydınlatmalı (sanırım köşelerden) olduğu için o sorun var. Oled panelde her piksel ayrı ayrı aydınlatıldığından böyle bir sorun yok.

• JonVaynen kullanıcısına yanıt
    Hocam C6 da çok kaliteli TV hatta E6 ile de arasında çok fark yok en azından resim/görüntü kalitesi açısından. Aradaki tek fark E6 daki daha yüksek watt değerine sahip harman kadron entegre ses sistemi diyebilirim. Yani daha iyi ses kalitesi ve daha estetik bir TV E6 modeli C6 ya göre tabi birde kavisli ekran olayı var o da herkese hitap etmiyor iyice emin olmanızı tavsiye ederim E6 flat model çünkü.

• C6 nın fiyatı hem teknosada hem de hepsiburadada artıyor. Geçen bayram teknosa %10 hediye çeki veriyordu bu bayram da verirse diye beklemedeyim

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.