Şimdi Ara

2016 LG OLED (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
8
Favori
50.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar valla delirmek üzereyim, İngilterede Currys firmasının yaptığı, en az 24 inch lik tv yi sepete at bütün tv lerde %25 indirimi kap promosyonu üzerine adamlar 55B7 yani 2017 yılı OLED ürünlerini 1780 Pound yani 1780 x 4.62 Pound/TL = 8223 TL ye alabiliyorlar !

Çıldırmak delirmek üzereyim, bu herifler resmen bizi soyuyorlar !

Bizde hala 2016 ürünleri 7500 - 8000 TL bandında !
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Ne olmasını beklıyordun bizim Türk parası o kadar değersiz ki UK fiyatının 2 katı ödüyoruz birde üstüne rezil vergileri koyunca sadece tv değil tüm ürünlerde en pahalı Türkiye. Ülkenin gelir düzeyi yüksek olur eyvallah anlarım 1400₺ asgari ücret alan adam nasıl 15K lık oled tv alacak rüyasında mı? Adamlar 2 aylık asgari ücretleriyle 2017 model oled tv alabiliyor. Yanlış ülkede doğduk kardeş kaderimiz böyleymiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Currys'de dediğiniz indirimi göremedim, bahsettiğiniz kampanya linkini verebilir misiniz?
    Benim görebildiğim kadarıyla 55B7'ye ekstra bir indirim uygulanmıyor (£2299, yaklaşık 10600TL), 55C7 için ise yarına kadar geçerli %10 indirim var (LSTV10 kodu ile), bu şekilde £2250, yaklaşık 10400TL.

İngiltere'de 2016'lar tükenmiş (Currys'de satılmıyor artık 2016'lar), böylece de 2017 için indirimler yavaş yavaş başlamış gibi görünüyor. Forumdan arkadaşlarla beraber bir gazla 2016'ları tüketmeyi başarırsak burada da 2017 modellerin indirimleri başlar sanıyorum :
    Evet hocam, çok iyi bir kampanya ve dediğiniz fiyatlardan alanlar olmuş, gerçi 24" TV stoklarını bitirdikleri için kapanın elinde kalmış, artık işlemiyor gördüğüm kadarıyla.
    Kampanyanın da bir hatadan dolayı bu kadar avantajlı olduğundan bahsediyorlar ama bu arada alan almış :=).
  • 65G6V, 7-8 ay önce 24 bin TL idi...

Belki almak isteyen olur. HB'de 17 bin TL'ye düşmüş.
    http://www.hepsiburada.com/lg-65g6v-65-165-ekran-4k-uydu-alicili-smart-oled-tv-p-HBV000002NTD1

65E6V ise 22 bin TL idi. Bu da 16.3 bin TL olmuş.
    http://www.hepsiburada.com/lg-65e6v-65-165-ekran-4k-uydu-alicili-3d-smart-webos-3-0-oled-tv-p-EVTVLG65E6V

G6V'deki indirim oranı çok daha fazla olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 6 Ağustos 2017; 10:57:55 >

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    65c6 çok daha mantıklı fiyatlarda bu sitelerde hocam. Görüntü farkı var mı g ve e serileriile c serisi arasında?
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Ben curved sevmediğimden hiç bakmıyorum c serisine. Bir de c serisinin kasa yapısı, ayakları baya kalitesiz gelmişti bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Ha pardon siz kendinize bakıyorsunuz. Almak isteyenler diyince.. Biliyorum curved sevmediğinizi, bende sevmiyorum da en alınabilecek fiyat c6'da malesef. e ve g serisi hala çok çok pahalı geliyor bana. Görüntü kaliteleri arasında fark yoksa c-e-g ayak curved vs. takılmıyorum artık :) Bende kafayı yiycem 1 seneyi geçti artık bu ay alacağım. Yoksa tv'siz evleneceğim :) xe9005 yerine inşallah c6 tercih ederek iyi bir seçim yapıyorumdur.
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Yani almak isteyen derken dahi aklıma gelmiyor hocam curved bir tv:) herkes benim gibi curved sevmemek zorunda değil haklısınız ama yani başkaları için yazarken dahi aklıma gelmemiş:)

Algıda seçicilik işte :)

Yanyana bu tvleri izlemedim hiç ama rtingse göre seriler arasında görüntü açısından fark yok gibi. Belki 0.1 puan biri düşük biri yüksektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 7 Ağustos 2017; 11:14:58 >
  • Yav oledini alan foruma girmiyor heralde arkadaş. Bu ay içinde artık 65c6v ile aranıza katılcam inşallah da çok sessiz bu başlık. C6 alanlar vardı diye biliyorum. İmage retention falan varmı abiler :) kullandığınız tv lerde kaç aydır kullanıyorsunuz. Bir ses verin yav :)
  • Valla bende c6 ve philips 7502 arasında kararsızım. Yıllardır ambilighta gözüm çok alıştı. Bir de bazen akan yayını durdurup bikaç saat sonra gelip izlemeye devam ediyorum, oledde bunu yaparsam ekranı yakmaktan korkuyorum retention vs yüzünden...

• turkkan79 T kullanıcısına yanıt
    Ovv direk panele çin işkencesi olur tahminimce aynı görüntüyü durdurup saatlerce, sonra devam etmek hiç gerek yok hocam :). Philips hiç bakmadığım için hiçbir bilgim yok. Ambilight evet hoşda tv almada kriterim değil.
  • turkkan79 T kullanıcısına yanıt
    Lg b6 için söylüyorum; tv'nin applerinden seyrederken uzun süre durdurmak problem değil çünkü bir kaç saniye içinde screen saver devreye giriyor.

Harici bir kaynaktan seyrediyorsanız o zaman varsa o aletin screen saverini devreye girecek şekilde ayarlayabilirsiniz.

Eğer yoksa o zaman tv hiç bir komut gelmediğide (biraz uzun ama) 4 saat sonra kendiliğinden kapanıyor zaten.

Ben bir kaç aydır kullanıyorum ve image retention amaresine rastlamadım.

Bu arada ben olsam bu saatten sonra curved tv almazdım. Bana yakında demode olacaklar gibi geliyor.

Bir seneliğine geçici bir çözüm bulup seneye b7 alırdım.
  • agrimo A kullanıcısına yanıt
    1 sene idare etmem mümkün değil hocam. 16 eylülde evleniyorum. Koca 1 sene arasında neredeyse hiçbir fark bulunmayan b7 için beklemeye değmez bence. Birde bende curved a sıcak bakmıyordum ama gide gele modeli baya kurcaladım teşhirde. Eğim açısı samsunglar kadar keskin kavisli değil. ks8500'de evet maşallağı var tv tam tur atacak nerdeyse :D ama bunda çok küçük bir kavis açısı var. 65 de en azından öyle duruyor. Gözüme batmadı. Uzaktan zaten hiçbir farkı yok.

Bu arada 65c6 ile 55b7 aynı fiyat 1 sene sonra ne kadar düşer b7'nin fiyatı oda şans :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 9 Ağustos 2017; 14:13:43 >
  • Bende c6 almayı düşünüyorum da hiç kullanıcı yorumları gelmiyor sanırım mutlu mesut takılıyorlar :)

• JonVaynen kullanıcısına yanıt
    Bende öyledir diye düşünüyorum :D hiç bakmıyolar artık buraya.
  • Benimde düğün 22 eylülde o zamana kadar alıcam bende

Lg hiç kullanmadım sony ve samsung o sebepten biraz çekimserim sadece

Teknosadan 7600 fiyat verdiler bana?

Sen nereden almayı düşünüyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

Benimde düğün 22 eylülde o zamana kadar alıcam bende

Lg hiç kullanmadım sony ve samsung o sebepten biraz çekimserim sadece

Teknosadan 7600 fiyat verdiler bana?

Sen nereden almayı düşünüyorsun?

Hocam 55c6v için söylüyorum gittigidiyor da teknosada 7300 e kadar düşmüş fiyat bir ara fakat şu an yok malesef benim limit 7.000 tl bende düşmesini bekliyorum. Bu ürünler 2016 zaten ellerinde bol bol var önünde sonunda düşürecekler kaçış yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 10 Ağustos 2017; 11:46:56 >
  • JonVaynen kullanıcısına yanıt
    hocam benimde 16 eylülde :) Şimdiden hayırlı olsun. Bende bu hafta yada önümüzdeki hafta sipariş vericem artık. Ben 65c6 düşünüyorum internetten n11 sitesinde uygun buldum ordan alıcam. Lg tr garantili. Mağazada 15000 liraya satıyolar. Ankarada hangi lg mağazasıyla pazarlık yapsam 14.500 den aşağı düşmedi. Nette 12.300 e buldum. Bunu alıcam büyük ihtimal.

Sanada tavsiyem gittigidiyor-hepsiburada-n11 sitelerine bak satıcıya sorularını sor. lg tr garantilimi ve faturada geçecek olan satıcı şirketin adı ne diye. Bunu lg müşteri hizmetlerinden sorgula. Bazıları direk lg yetkili satıcısı oluyor. Lg müşteri hizmetleri sana evet bu bizim satıcımız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz diyor. Yada bazen bu bizim satıcımız değil hayır diyor. Ancak ozaman kutu üstündeki garanti stickerından teyit istiyorlar. Bazen satıcılar lg firmasından satın alabiliyor. Öyle bize satıyor yani o aracı firma lg yetkili servisi olmasada lg tr garantili ürün oluyor. Ben internetten alışverişe soğuktum ama hem fiyatlar bayilere göre çok uygun hemde koşulsuz iade seçeneğin var.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.