Şimdi Ara

2016 LG OLED (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.000
Cevap
8
Favori
50.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ellerinde bol bol olduklarını düşünmüyorum. Medimarkt vatan teknosa nereyle konuştuysam kapalı kutu kaldımı bi sorgulayalım diyorlar. İnternettede dikkat ederseniz hep son kalan bilmem kaç ürün falan yazıyor. Tabi ben 65 için konuşuyorum. 55 için nasıl durum bilmiyorum. Ama bol bol olduğunu sanmıyorum.
  • Sağol hocam seninde hayırlı olsun :)

55nch alacağım bende nasipse

Açıkcası internetten almak ürkütüyor biraz beni o yüzden çekimserim

Teknosa da sordum türkiye geneli elimizde 30 adet var dediler

Daha da pazarlıkla düşürürüm yada yanında hediye alırım diye düşünüyorum görüştüğüm kişi de lgnin satış elemanıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JonVaynen kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız 7.300 çok iyi fiyat almışsınız. internette o fiyatlarda yok zaten.7.700-7.900 bu civarda. Çok iyi bulmuşsunuz bende baksam aslında teknosaya ama en son baktığımda 65inç yoktu. Bence kaçırmayın.
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    7600tl verdiler fiyat hocam yalnış olmasın :)

Yanında da hediye falan alsam dediğine gelir yine gerçi açıkcası teknosadan almayı düşünüyorum

Bayramdan sonraya alıcam gerçi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

1 sene idare etmem mümkün değil hocam. 16 eylülde evleniyorum. Koca 1 sene arasında neredeyse hiçbir fark bulunmayan b7 için beklemeye değmez bence. Birde bende curved a sıcak bakmıyordum ama gide gele modeli baya kurcaladım teşhirde. Eğim açısı samsunglar kadar keskin kavisli değil. ks8500'de evet maşallağı var tv tam tur atacak nerdeyse :D ama bunda çok küçük bir kavis açısı var. 65 de en azından öyle duruyor. Gözüme batmadı. Uzaktan zaten hiçbir farkı yok.

Bu arada 65c6 ile 55b7 aynı fiyat 1 sene sonra ne kadar düşer b7'nin fiyatı oda şans :)

Kardeşim bende bu ayın sonunda evleneceğim bikaç ay önce internetten aldım 5c6v'yi baslarda biraz vasat geldi ama snra bi digiturk aldım bide altın uçlu kablo tw'den gayet memnunuz belgesel film fln izliyorum genel kullanıcıyım elektronik aksamlarının özelliklerini fln cok bilmiyorum birde bikac ay sonra play4 Pro deneyeceğim bide son olarak altını kalın kalın çizerek söylüyorum curved olmasına asla takılmayın heleki 65liğini alacaksan hiç takılma zerre hissetmiyorsunuz curved olduğunu samsunglar gibi keskin ve sacma bi eğimi yok para sıkıntınız yoksa ben ve eşim tavsiye ederiz kısacası her ikinizede mutluluklar dilerim birde :)

• Tumumt06 T kullanıcısına yanıt
    O TV'nin hakkını 4K içerikler ile verebilirsin. Mesela konsol olarak Xbox One X birde ultra hd bluray filmler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    4K filmler indirip izliyorum hocam da şey sorcam xbox ps4 prodan daha mı iyi onumu alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumumt06

4K filmler indirip izliyorum hocam da şey sorcam xbox ps4 prodan daha mı iyi onumu alayım?

Şuan piyasadaki en güçlü konsol PS Pro, 7 Kasım da Dünya'nın en güçlü konsolu olan Xbox One X çıkacak.

• En güçlü konsolu çıksa ne olur oyun olmadıktan sonra :)

Pro alın god of war çıkacak yeni exc oyunların keyfine varın

• JonVaynen kullanıcısına yanıt
    Senede 3-5 ex oyun için konsol tercih etmem. Yılda 50 oyun bitiriyorsam 45'i multiplatform oyun ve bu oyunların çoğunu gerçek 4K da oynamak varken PS Pro almam ama bütçesi iyi olan ikisinide alır tabii. Her neyse konumuz oled tv ler dışına taşmayalım:)

• Tumumt06 T kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkür ederim. Az önce yaklaşık 5 dakika önce gittigidiyor üzerinden 65c6v modelinin siparişini verdim. Yaklaşık 1 senedir süren uzun araştırmalarım, tartışmalar içerisinde boğulup iki model arasında kalmıştım. Birisi sony xe9005 diğeri ise lg c6 modeliydi. Oled ile ilgili korkularım vardı sony'e daha sıcak bakıyordum. Ancak bir süre sonra bende şu oluştu malesef. Bu iki modelden hangisini alırsam alayım diğeri hep aklımda kalcaktı. :) Çünkü ikiside çok beğendiğim model. Hele ki xe9005 için yapılan okadar iyi yorumdan sonra vazgeçmekle yanlış mı yapıyorum diye düşünüp durdum. 2 tane fırsat kaçırdım oled için bu sürede. Neyse son zamanlarda da biraz oled ağır bastı. İnşallah doğru tercih yapmışımdır. Gelince görcez bakalım deneyimlerimi paylaşırım burda yine. İnşallah hayırlı olur.

Bende herikinize mutluluklar diliyorum hocam hayırlı olsun :)
    Teşekkür ederim hayırlı olsun oled,pişman olacağınızı hiç sanmıyorum :)

Allah kurtarmış :) geçmiş olsun. Hayırlı oldsun Osman Bey. Güle güle kullanın.

Sizden bol fotolu ve detaylı bir inceleme bekliyoruz. Hatta yeni konu açsanız daha da güzel olur.

Forumda hiç oled incelemesi yok. Satın alan 2-3 cümlelik mesaj yazıp bıraktı. Siz öyle olmazsınuz umarım :)

• Hayırlı olsun hocam bende 55c6 için beklemedeyim, incelemenizi de okumak isterim.
  • Teşekkür ederim beyler bakalım. Önce bir sağ salim alayım kutuyu servise kurdurtayım. Bu arada kullanım saatine mutlaka baktırmak istiyorum. Servise bunu belirttiğimde yapıyorlar değil mi? Hangi testleri belirtmem gerekiyor servise arkadalar?

Bunları hallettikten sonra bol bol foto video vs. koyarım buraya ancak sizin gibi çok teknik bir inceleme yapabileceğimi sanmıyorum. :) Siz yönlendirirseniz tabiki yaparım. Elimde baya mevcut hd-full hd film videolar var onlarla yine test edip videolar atarım. Özel istekleriniz olursa onlarıda yapmaya çalışırım. Hele bi kurulum yapılıp kullanım saatini görüyüm ozaman kolay :)
  • 55E6V kullanıyorum 05.30.10 güncellemesi geldi 2-3 gün önce ve HDR Oyun modunun içine etti tabiri caizse yani bu güncellemeyi yapmayın bekleyin derim bu TV yi kullanan arkadaşlara.

Bu arada TV yi yaklaşık 9 aydır kullanıyorum ve bu TV den sonra bir daha Oled dışında TV almayacağıma kesin olarak kanaat getirdim hakikaten muhteşem bir deneyim.

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    nasıl bir sıkıntı oldu?
    Varsayılan ayarda HDR Oyun Modunda görüntü eskiye göre epey karanlıklaştı tamam dinamik kontrastı açınca pek bir sıkıntı kalmıyor ama ben hem dinamik kontrast açıkken oyun oynamayı sevmiyorum hemde latency dediğimiz tepkime süresine olumsuz etki ediyor oyun modunda herhangi bir ayarı açmak.

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Müdür senin tv 2016'nın en iyilerinden yerini E7 aldı İstanbul Bilişim deki fiyatı nasıl sence?

https://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-oled55e7n-139-cm-55-ultra-hd-webos-3-5-smart-dahili-uydu-fiyati,244916.html?refid=cimri&utm_source=Cimri.com&utm_medium=Cimri.com%20&utm_campaign=Cimri.com

• Değerli forumdaşlar
    7-8 aydır babamın 65E6v model tv sini gözlemliyorum.Kesin olarak şunu söyleyebilirim ki oled tv kullanan kişi bundan sonra başka tv
    kullanamaz,hele film meraklısı ise bu imkansız gibidir.Sürekli genel tv kanalları seyreden,film dizi oyun vs ile arası olmayan veya bunlara zamanı olmayanlar ise oled tv almamalıdır sebebi de fiyatının çok yüksek olması ve genel kanallarda fark hissedemeyecek olmasıdır.4K yayınlar başlayacakmış vs gibi şeyler çok uzaktadır.İnsanlar HD yayın seyretmek için TV aldıktan sonra HD yayını Daha tam
    göremeden 4K konuşulmaya başlamış hatta piyasaya çıkmıştı.Bunlar benim şahsi görüşlerimdir.

Bir de kullanan arkadaşlara bir soru yöneltmek istiyorum.
    Son 10 gündür 65E6v ye D-Smart modül taktık ve merkezi sistemde Hotbird Uydusu da olduğu için onun kanallarını da ekleyelim
    dedik Tv hiç bir şekilde D-Smart varsa yeni bir uydu ya ait kanalları ilave etmeye izin vermiyor.Yeni bir uydu ekleyip kanalları aratırsanız ya çıkmıyor yada D-smart Kanalları yok oluyor.Sorunu LG Teknik Destek Hattındaki Yetkili ile bile çözemedik,defalarca konuştuk,birlikte bazı şeyler yaptık olmadı,böyle bir sorunla karşılaşmadığını araştıracağını söyledi umudum yok ama haber bekleyeceğim.Bu tür bir sorunla karşılaşan varmı merak ettim.
    Herkese iyi günler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.