Şimdi Ara

2016 LG OLED (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
8
Favori
50.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankara-cepa lg bayii ile görüştüm bugün tekrar bir pazarlık yapmak için. Sağolsunlar çok indirim yaptılar, 15000'den 14.550'ye düştüler nakit-cash tek ödeme Helal olsun ya size dedim gerçekten çok iyi indirim yaptınız dedim. Bide müdürü falan aradılar 1000 liralıkta 32 inç tv verelim diyolar. Tv ye baksan tuvalete koymassın. 1000 lira diolar bide. Onlarada sordum böyle bir ithalat garantili satıcı var lg tv nin başına bişey gelse garanti kapsamına almazmı diye sordum. Beklediğim cevap almazlar dedi. Sinirlendim bide sanki hergün 65 inç oled satıyosunuz bana 1000 liralık bir indirim dahi yapsanız belki şuan alacağım diyorum. Yok diolar. Satıyoruz abi diolar. Hadi lan dedim kalktım

• Hocam kanmayın sakın görüyoruz kim neyi ne kadar alıyor, ne alan ne yazan var. TR ye zaten az gelmiştir onun artistliğini yapıyorlardır merak etmeyin. Gittigidiyorda şu kadar satıldı rakamlarına da bakabilirsiniz. Daha bu sene İzmirdeki LG shoplardan biri kapandı gerçek sebebini bilemiyorum ama satışları düşük gibiydi müşteri çok azdı.
  • LG Türkiye'nin Tr deki satış politikası rezalet ötesi. Üstüne çok fazla kâr koyup satış yapıyorlar, bu adamlara en güzel cvp hiç oled tv satın almamaktır o zaman görün fiyatları nasıl seve seve düşürüyorlar 5K birden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Hocam bana mı yazdın bu cevabı. Ne diosunuz girilmez dimi bu topa :( Bide yeni grdi ilana ve 1 tane stok gözüküyor. Kıllanacak çok şey var aslındada fiyat çok cazip ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 24 Temmuz 2017; 16:51:17 >
  • Büyük ihtimal teşhir ürünü o. Ülkemizde ucuz maldan her zaman şüpheleneceksin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkkan79 T kullanıcısına yanıt
    Mesaj geldi şimdi adamdan, ürünün lg türkiye garantili olduğunu söylüyor. Teşhir mi diye sordum onun cevabını bekliyorum şimdi. Ancak bir ürünün lg tr garantili olduğunu nasıl teyidini alabilirim? Yani lg türkiyeyi arayıp bu ilanı mı söyliycem ilandaki ürüne garanti veriyomusunuz diye bu nasıl oluyor?
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    LG bilmez, ürünün içinden LG garanti belgesi çıkıyorsa sorun yok.

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Okadar mı yani. Bu belgeyi bulup içine sokmak zor mu okadar. Tv nin seri numarası ile falan eşleşen bir garanti belgesi mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

Ankara-cepa lg bayii ile görüştüm bugün tekrar bir pazarlık yapmak için. Sağolsunlar çok indirim yaptılar, 15000'den 14.550'ye düştüler nakit-cash tek ödeme Helal olsun ya size dedim gerçekten çok iyi indirim yaptınız dedim. Bide müdürü falan aradılar 1000 liralıkta 32 inç tv verelim diyolar. Tv ye baksan tuvalete koymassın. 1000 lira diolar bide. Onlarada sordum böyle bir ithalat garantili satıcı var lg tv nin başına bişey gelse garanti kapsamına almazmı diye sordum. Beklediğim cevap almazlar dedi. Sinirlendim bide sanki hergün 65 inç oled satıyosunuz bana 1000 liralık bir indirim dahi yapsanız belki şuan alacağım diyorum. Yok diolar. Satıyoruz abi diolar. Hadi lan dedim kalktım

Peşin 13 e bile verirler. Bi tek o bayi mi var.

Başka yerde nerde bulacan LG garantisini sadece tv nin içinden çıkıyor kaşeli olarak.

• kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Valla işte çalıştığım yer itibariyle buraya sordum sadece. Zamanım yok başka bayilere sormaya ama kesinlikle bu haftasonu gideceğim. Adam kimse yapamaz diye iddialı konuştu bakalım.
    Adamdan cevap gelmiş şimdi ısrarla türkiye garantili olduğunu söylüyor. Dur bakalım senin dediğini yazdım lg türkiye kaşeli garanti belgesi var mı kutuda dedim cevap bekliyorum. Birde ambalajında sıfır olduğunu söylüyor cihazın. Arkadaş hiç güvenemiyorum ya :D Tekrar teşhir, ,iade vs. olup olmadığını kullanım saatinin sıfır olması halinde alacağımı söyledim bakalım cevap bekliyorum.
    adamın verdiği cevap: Lg Türkiye garantilidir. Garantiniz faturanızdır. Ürün kapalıdır.
    Adamın ağzından zorla laf alıyoruz. Kesinlikle birşey var satıcıda. Garantimin faturam olduğunu söylüyor. Kaşeli lg türkiye belgesi varmı diye sorduğumda.
    Fatura ve garanti belgesi ayrıdır sallıyor pezo alma sakın.

Bundan bişey anlamadım.
     2016 LG OLED

Buda başka bir satıcının mesajı
     2016 LG OLED

Yalnız ikiside garantiniz faturanızdır diyor. Hatta sondaki adam ambalajı açamadığımız için kaşe vuramıyoruz o eskidendi diyor. Hiçbişey anlamadım adamlar doğrumu söylüyor yalanmı
    Şu ilki beni kandıracak gibi ya bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

Bundan bişey anlamadım.
     2016 LG OLED

Buda başka bir satıcının mesajı
     2016 LG OLED

Yalnız ikiside garantiniz faturanızdır diyor. Hatta sondaki adam ambalajı açamadığımız için kaşe vuramıyoruz o eskidendi diyor. Hiçbişey anlamadım adamlar doğrumu söylüyor yalanmı
    Şu ilki beni kandıracak gibi ya bilemedim

GARANTİ BELGESİ YÖNETMELİĞİ

Garanti belgesi düzenleme zorunluluğu

MADDE 5 – (1) Üretici ve ithalatçılar, tüketicilere yönelik ürettikleri veya ithal ettikleri, bu Yönetmeliğe ekli listede yer alan kullanılmamış mallar için garanti belgesi düzenlemek zorundadırlar.

(2) Bu Yönetmelik hükümlerine uygun olarak hazırlanacak garanti belgesinin tekemmül ettirilerek tüketiciye verilmesi ve bu yükümlülüğün yerine getirildiğinin ispatı satıcıya aittir.

(3) Satılan mala ilişkin olarak düzenlenen faturalar garanti belgesi yerine geçmez.

• Dostum sakın alma. İlla 65 almak zorunda değilsin git 8e mağazadan 55c6v al ya da çek paranı 13 nakiti göster bayide. Bence verirler.

• kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Öylemi diosun hocam :( benimde korkum var. Almıycam gibi. De insanlar nasıl internetten alıyo çatır çatır ya ben anlamıyorum.
    65 altı olmaz hocam ilk önceliğim o. Yani oled olmaz ama 65 led olur yine 65 olur o konuda hassasım :D Başka bayilere sorcam bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 25 Temmuz 2017; 18:40:15 >
    Fatura garanti belgesi yerine geçen yerleri çok duyduk onu dıyene koca bir çekerim ben.

Ben de 1.5 ay önce internetten 55C6V aldım (farklı bir satıcıdan), sizin gibi endişelerim vardı öncesinde ancak alışverişten gayet memnun kaldım.
    Süreç şu şekilde işliyor:
    - Cihaz kapalı kutu halinde kargo tarafından evinize geliyor, kutuyu kesinlikle kendiniz açmıyorsunuz, kutunun üzerindeki numaradan LG servisi arıyorsunuz onlar size en yakın yetkili servisten randevu alıyor. Normalde bir sonraki iş günü gelir diyorlar, ancak ben Cumartesi günü kargo gelir gelmez aradım, aynı gün de geldiler
    - Yetkili servis elemanı geldiğinde kutuyu açıyor, kontrolleri yapıyor, altlığını monte ediyor, çalıştırıyor ve kurulumu yapıyor, servis dökümanını dolduruyor
    - Servis dökümanında cihazın ambalajında hasar var mı, aksesuarları tam mı, sorunsuz çalışıyor mu gibi şeylerin olduğu bir liste var, servis elemanı bunları da işaretliyor, bir sorun olursa anladığım kadarıyla servis elemanının çözmesi gerekiyor, kutuyu açmadığınız için sizin sorumluluğunuz değil
    - Bu sırada TV'nin kullanım süresini kontrol etmelerini de isteyebilirsiniz, benimki 0 görünüyordu, "içiniz rahat olsun kontrol etmeye bile gerek yok açılmadığı belliydi zaten" yorumunu yaptılar
    - Garanti kurulumla beraber başlıyor, kutu içinden çıkan garanti belgesi standart matbu belge, üzerinde bandrol de var, LG- Electronics Ticarat A.Ş. imzalı kaşeli, bayi bir şey yapmıyor, bayinin kutuyu açmaması lazım zaten. Gelen servis bunun bir kısmını kesip alıyor, gerisi sizde kalıyor
    - Servis dökümanını siz de imzalıyorsunuz ve garanti bu şekilde başlıyor (bu kağıtta hem satın alma tarihi hem de montaj teslim tarihi ayrı ayrı yazılıyor)
    - Kurulum sonrası elinizde Garanti belgesi, Fatura ve Servis formu kalıyor, bunları garanti için saklıyorsunuz. Garanti belgesine tekrar imza atılmıyor, kaşe vurulmuyor

Cihazı Teknosa vb. yerlerden alsanız da aynı şekilde evinize kapalı kutu gelip bırakılıyor, daha sonra yukarıdaki işlem aynen işliyor, yani aldığınız yere göre farklı bir işlem uygulanmıyor.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.