Şimdi Ara

2016 HONDA ACCORD (SPIRIOR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çin'de Spirior, Avrupa'da Accord olarak satılacak. 2016 yılında yollarda.

Bizdeki uyduruk distribütör getirmeyebilir.

Çünkü adamlar Honda Civic makyajlı kasayı bile eksik üretip makyajlı kasa diye sattılar biliyorsunuz.

Jazz ve City 2-3 yıldır gelmiyor,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok yakışıklı be,

gerçi daha bir tane çirkin accord görmedim :)
  • Son iki kasa Accord, D segmentinin en karizmatik tasarımlarındandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmuş

• cok güzel olmuş.türkiyey uygun fiyatla gelse keşke.
  • Güzel olmuş. Sinyaller de led olsa daha iyi olurdu.

• 1.6 dizeli gelir mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 HONDA CIVIC FİYAT NASIL ?
    9 yıl önce açıldı
    2016 model Honda Civic
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanki önceki jenerasyon daha güzel gibiydi, bu şu anki çirkin civic'in büyütülmüşü gibi olmuş. Honda da matruşka kervanına katılıyor galiba.

Bagaj kapağının kapatılırken tınlaması gözlerden kaçmadı.
  • türkiyey uygun otomatik motor kombinasazyonları fiyat donanımla gelirse bu arac gercekten passata rakip olur.ve cok güzel olmuş bence.passatı etkiler satış rakamları konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

uyduruk distrübitör diye birşey yok.. honda tr kendisi satmıyor mu araçlarını, ben mi yanlış biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

uyduruk distrübitör diye birşey yok.. honda tr kendisi satmıyor mu araçlarını, ben mi yanlış biliyorum..

Sonuçta Honda'nın Türkiye distribütörü adamlar.

HRV de gelmez herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hondanın accordun tasarımını yenilemesine bile gerek yok bence. Yıllar önce çıkmasına rağmen hala sınıfında en iyi tasarıma, en iyi duruşa sahip araç bence.

Bir makyaj yapsalar, hafifletme, konfor arttırmaya yönelik. Motor ve şanzumanlarını da yenileseler yeter.

Bu aracın 1.6 benzinli, otomatik, 1.6 dizel 120hp, 1.6 dizel 160hp, 9 ileri zf'li gibi fiyatı uçuk olmayan 3-4 farklı seçenekleri olsa dsg'li passat alanı mahalleye almazlar.
  • Araba super olmusta o honda simgesinin oldugu yer sadece banami cok itici geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Sanki önceki jenerasyon daha güzel gibiydi, bu şu anki çirkin civic'in büyütülmüşü gibi olmuş. Honda da matruşka kervanına katılıyor galiba.

Bagaj kapağının kapatılırken tınlaması gözlerden kaçmadı.

Matruşka, tabiri caizse " cuk diye oturmuş"
     2016 HONDA ACCORD (SPIRIOR) 2016 HONDA ACCORD (SPIRIOR)
    Şu cargo'ya da bi el atılsa iyi olurmuş. Gerçi 6gen panjur ve ızgara filan var

Bu arada Honda accord du ben de beğendim. Güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 17 Şubat 2015; 10:20:14 >

• Bagaj kapağı düğmeyle açılıyorsa düğmeyle kapanacaktı ama tasarım olarak beğendim. Gerçi hiç gerek yoktu şuanki güncel kasası bile sınıfının en karizmatiği bence.

• Şu videodan görebildiğim kadarı ile iç donanımda kullanılan malzeme vasat gibi görünüyor. Ön Konsol tipsiz, 20 yıl öncesinden alıntı gibi.

• 2000 cc ve 200 beygir üzeri 120000 tl civarı gelirse mondeo ve passata rakip olur gibime geliyor.
  • Inanmayin bu araba accord felan degil. Neye dsyanarak accord dedin sener anlamadim. Accord avrupa pazarinda satilmiycak artik onu ds belirteyim.

• İngiltere de artık Accord satılmayacak diye okumuştum, tüm avrupa için geçerli olabilir bu. Zaten 1-2 senedir sadece sipariş olursa getiriyorlardı. Yenisi hiç gelmeyebilir.
  • Fake görünüyor yani normal Amerika için Accord o çünkü,

Haber 1-2 ay önce şöyle idi
    Euro Accord yani bildiğimiz Accord artık Avrupa'da (dolayısı ile ülkemizden) çekiliyor. Accord yerine Honda Avrupa'da artık D sınıfı ile yer almayacak satışlar dolayısı ile. O yüzden CRV'ye yükleniyorlar 1.6 dizel otomatik ile mücade edecek. Ülkemizde bile işi bilen insan o motor ve şanzımanı Accord'da ister ama, CRV daha çok satar... O yüzden maalesef Accord için yolun sonu.

http://allabouthonda.com/honda-discontinuing-accord-euro/

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.