Şimdi Ara

2016 Audi A4 Satışlar Başladı(2017 Şubat-2015 Aralık Fiyat Farkı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
3
Favori
10.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen açtığım konu eski a4 ün fiyatları imiş konuya arkadaşların yazması üzere doğuş otomotive sordum. Ama bugün birisinin a6 ya 2.0 motora quattro gelmiş demesi üzerine fiyat listesinde gezerken farkettim. Yeni a4 fiyatları belli olmuş :

Vay be geçen seneki fiyatlara bir bak birde şimdiki fiyatlara. 14 Ay üstüne ne kadar artmış fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 8 Şubat 2017; 18:58:21 >

• 135 liralık arabanın donanımı ne acaba belli olmuş mu ? Birde bu fiyattan indirim yapıyorlar mı acaba.
  • Güzel 1.4 için fiyat 135 azcık daha inerseler makul bir araba beyqz alıcan 130a inerlerse beyaz renkle kesinlikle alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A4 2.0tdi 190hp quattro varken 1.6 C200d alanin aklindan suphe ederim

• 1.6 c200 ancak 1.4tfsi yarışır ama audi hem kasadan daha yeni hemde motoru daha iyi yani kısaca merdecesi tokatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

135 liralık arabanın donanımı ne acaba belli olmuş mu ? Birde bu fiyattan indirim yapıyorlar mı acaba.

Audi'de fiyatlardan baya indirim yapılır. Fiyat Listesindeki en boş araç ve genelde o şekilde gelmiyor araç. Ilk zamanlar ne olur bilinmez ama sonrasında fiyat listesindeki fiyatlardan biraz daha yuksege dolu araclar aliniyor.

Ben A3 Sedan alırken fiyat listesinde 101 yazan aracı 90'a bırakıyorlardı mesela
  • 135likte pek donanım olmayabilir ama 10 bin tl indirim yapılorlar a1 ve a3te bunda da yapabilirker.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016-2018 JUKE ALINIR MI ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracın fiyatı 1600€ artmış, vergiler binince 11000TL artmış fiyat. Çılgın devlet halkı coşturuyor.

Aracın fiyatı 85bin TL, vergisi 107bin TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 10 Aralık 2015; 22:19:34 >
  • C200d aldım mutluyum hiçbir zaman audi de bir mercedes prestiji sporluğu ve duruşu olmayacak

• A3 Sedan'dan sonra bu coğrafyada A4 satamazsın, almazlar

• 125.000 tl iyi fıyat ,gidip gorusmek lazım ,muadil c ve 3 kasada boyle fiyat yok
  • aynı motorlu 150bg passat 86.000 tl den giriş yapıyorken audi 135.000 yazmış. aradaki 49.000 tl farkı düşününce nereye ödediğimizi anlayamıyorum
    a) marka
    b) donanım
    c) kalite/işçilik
    d) segment farkı
    e) hiçbiri
  • ercandrsn kullanıcısına yanıt
    Golf-Leon Jetta-Octavia aldatmacası burda da sirayet ediyor işte. Burda biraz daha tuzlu yalnız 49.000 TL kadar. Sorunun cevabı A bu arada.

• baba0392 kullanıcısına yanıt
    haklısınız, doğuş yine oyunlarına devam ediyor.
    araç gelmedi ancak beklentilerimiz 120 civarlarıydı forum olarak. kendi adıma 49.000 tl lik fark yaratacağını düşünmüyorum, zaten donanım eklenirse fark iyice açılacaktır.
    mecburen dizel passatla yollarımız dolmaya devam edecek
  • 320i dururken 1.4 A4 alan adamın aklından ve D4 S60 dururken 2.0 TDI A4 alan adamın aklından şüphe ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

135 liralık arabanın donanımı ne acaba belli olmuş mu ? Birde bu fiyattan indirim yapıyorlar mı acaba.

Gecen bir arkadas en baz donanimli versiyonun fotografini koymustu. Ilk basta albea sandim.

Baz fiyatin ustune 15000 koyun bence disini duzeltmek icin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba0392 kullanıcısına yanıt
    Çok bilmiş arkadaşım,dünya genelindeki satışlara bak 1 Bmw 2 Mercedes.Aynı sıralama Türkiyede de geçerli.Sen tam tersini savunurken gerçek bu kusura bakma.Ayrıca kimse sana burda lanlı lunlu konuşabiliceğini söylemedi.Önce düzgün konuşmayı öğrenmelisin bence ki herkes düzgünce fikrini söylesin burda.

• Inanılmaz bir kazık var ama çok satacaktır. Emin olun. O sorunlu şanzımanı bile bile alacaklar.

Arka tasarım berbat bu arada. Güncel kasa çok daha karizmatikti.

• boş a4 nasıl görünüyor merak edenlere
    http://ww3.autoscout24.de/classified/280578106
  • 2.0 tdi 150hpleri 126'ya sattilar. ayni otv, asagi yukari ayni kur.

simdi %45 ötvli arac 135.. ne kadar da guzel salak yerine koyuyorlar bu milleti yarabbi!

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.