Şimdi Ara

2015 model ford focus otomatik mi yoksa cruze veya i20 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle geçen yıl ilk aracım olan 2011model chevrolet cruze sahibiyim. Arabamdan çok memnunum. Konfor yol tutusu sürüş keyfi muazzam gel gelelim hantal. Rampada bayıyor. Araç 154 binde. 78 e almıştım şuan 110-120 ediyor. Birikmiş 30 bin liram var.

Focus dusunuyorum nasıldır yok tutusu surus keyfi? Otomatik şanzıman ve motor sağlammıdır. Poweshift şanzımanın kavrama sorunu var diye duyum aldım maliyeti 5 bin tl nin üzerindeymıs. Diğer alternatif yeni kasanın onceki kasası i20. 2017 modeller var. Ama bunlarında konforu ve yol tutusu iyi değil hemen savruluyor diyor.

Diğer alternatif dusuk km 2013 model full paket cruze.

Alacagım araba 40 ile en fazla 100 bin olmalı diye dusuncem var. Fikinirinizi beklıyorum. Arkadaslar

• Yokmu fikri olan?
  • Fiyatları uçmadıysa Astra J alabilirsin. 1.6 dizel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Astra otomatiği sıkıntı diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

Astra otomatiği sıkıntı diyolar
    Ne açıdan?

• Yol tutus ve sürüş keyfi ariyosan Focustan şaşma.

• focus otomatik düşünüyorsanız 1.5 dizel olanından almaya çalışın, dizel modelde Getrag üretimi ıslak kavrama şanzıman var, daha sağlam ve sorunsuzdur. ama o bütçe ile dizel-otomatik düşük km'lerde bulunabilir mi tam bilemiyorum hocam.

@Konu Sahibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 11 Mayıs 2021; 12:54:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    civic mi focus mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alabileceğiniz en mantıklk seçenek olur,1.5 motoru ve şanzımanı hem çok uyumlu çalışıyor hem de sürüş keyfi üst düzeyde olan bir araç.Powershift in problemi de her çift kavramalı şanzıman gibi narin oluşu ve dikkatli kullanılması gerektiğidir.

• 1.5 120hp pws focus araç sizin beklentilerinizi karşılar , ama o bütçeye temizini alamayabilirsiniz , ( 180 k civarında trendx let)

• Focus piyasası aşırı şekilde uçtu. Temiz focuslar 180 'in altına yok.
    Rio tavsiye edebilirim. Gayette güzel bir araçtır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.