Şimdi Ara

2015 CLS 350 aldım… (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
3
Favori
20.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı uğurlu olsun forumdaşım, iyi ve güzel günlerde kullanmanızı diliyorum. 🧿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 9 Haziran 2022; 23:1:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • leigh_hunt L kullanıcısına yanıt
    Maşallah kazasız belasız inşallah renk çok iyi bu arada 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Efsane renk maşallah taş değmesin..

• Bugün bakım yaptırdım, 6200₺ verdim özel servise. Jant ve lastikleri de değiştirdim, üzerinde 19 replika jantlar ve starmaks lastikler vardı rft olmayan, orjinal jantlar 18 ve prelli rft lastikleri de beraberinde almıştım onları taktırdım…

2015 CLS 350 aldım…

Maşallah, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güle güle kullanın inşallah hocam 🧿 2015 CLS 350 aldım…  .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yetkili temizinden 15 bin istemiştir:)

19 bizim yollara fazla,18 de çok yakışmış civana

Masallah çok güzel duruyor yanlız önde ışıklı Mercedes amblemi var sanırım o yakışmamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Resmen ateş ediyor, cls’yi hep sevmişimdir, jantları değiştirmekle çok iyi yapmışsınız, tavsiyem şanzuman yağını ve filtresinide değiştirmeniz, 7G’ler ısınmaya karşı çok hassas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 10 Haziran 2022; 9:57:51 >
  • Ona bende gıcık oldum ama sadece parklar açıkken yanıyor, hareket halinde farlar açıkken yanmıyor, uğraşmadım…

• FthGTI F kullanıcısına yanıt
    Triger ve şanzuman konusunda bende hassasım, hem eksperde hemde serviste kontroller yapıldı 85-90 binde değişiriz dediler…

Hocam araç ateş ediyor hey maşallah.

Renk ne olarak geçiyor acaba "Paladyum Gri" mi yoksa başka bir gri mi

hayırlı olsun gerçekten eski jantlar replika diye bağırıyordu bunlar daha şık duruyor , bu arada ışıklı logo evet kro işi ama kötü durmamış bence

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Ruhsatta sadece gri yazıyor, selenit gri değil, o daha koyu, ya paladyum yada mojave grisi kanaatimce…

Aracınızla ilgili bütün donanımları ve kodları öğrenmek istiyorsanız (arabanızın kimliği resmen) bi kolumana veya mengerlere gidip (mercedes bayisi kısacası);

"Aracımın data kartını çıkartır mısınız? 2. El olarak aldım ve arabamla ilgili bütün donanım bilgilerini öğrenmek istiyorum" derseniz size takriben 3-4 hatta 5 sayfalık bir çıktıyla arabanın bütün bilgilerini vereceklerdir (kodlarıyla birlikte yazar böylelikle motor ve şanzıman koduna kadar öğrenirsiniz)

Arkadaşım aldığı c180 de kaç vites olduğunu bilmiyordu benim söylememe inatla inanmadığı için bayiye gittik arabanın bütün seceresini çıkarıp çıktı olarak verdiler

Maşallah, şu araba içinden 2 tane w205 kasa çıkarır.
    Soru işaretleriniz vardı galiba, artık kalmamıştır

hayırlı olsun aracınız, güle güle kullanın.

Renk ve tüm opsiyonlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

2015 CLS 350 aldım…
    2015 CLS 350 aldım…www.lastvin.com
    Mercedes VIN Decoder | Decode Your Mercedes-Benz VIN
    https://www.lastvin.com
  • Metalik paladyum gri imiş renk

• individual İ kullanıcısına yanıt
    Soru işaretlerim daha çok psikolojikti. 1 yaşında araba verilip 7 yaşında araba alınır mı, hemde üste 500 bin lira vererek? Elalem ne der?

Yemişim elalemini dedim ve verdim, aldım. Daha önce cla kullandım, sonra c kullandım ama şimdi mercedese bindim diyorum sorana ki henüz uzun yol yapmadım, kısmetse cumartesi Yuvacık barajına gideceğim gidiş geliş 300km yolum var, iyice irdelerim arabayı bu hafta sonu…

İlk üç günlük kullanımımda bariz belli olan bir durum var; c den yaklaşık %35 fazla yakıyor, 6 larda gezen ortalama tüketimim şimdi 8 lerde geziyor ama hiç olmazsa gidiyor… Bu konudaki tek handikap gaz tepkisindeki gecikme, turbo boşluğu değil bu, şanzuman gecikmesi, gaza oturunca bir bekleme süresi var, ondan sonra şahlanıyor…Gaz tepkime cihazı mı taktırsam ne yapsam?

• Hayirli olsun gule gule kullanin , sahibinden sitesinde 2.150.000 TL gri renk cls vardi , bir kac gun once ilandan kalkti siz aldiniz sanirim :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.