Şimdi Ara

2014 SAMSUNG 3DTV (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.711
Cevap
50
Favori
249.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arkeen

Tavsiye benimki hayırlı olsun tekrar.

Teşekkürler

Arkadasa samsung ue48h6870 curved tv aldik. İcinden 3d icin gozluk cikmadi ve sanirsam aktif 3d gozluklerden gerekiyormus.

İki adet bu tvye uyan gozluk tavsiye edermisiniz? Cok cesit var cunku.kaliteli ve uygun olursa ( 2 adeti 100 tl gibi en fazla ) cok guzel olur.

Tesekkurler simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fatih Sultan Mehmed Han.
  • 48H6290 modelini nasıl bilirsiniz? Ortalama bir kullanıcı için ideal midir?
  • samsung 6290 kanal numaralarını düzenleme nasıl yapılıyor arkadaşlar. kanal numaralarını tarama esnasında dahili uydu alıcıs vermiş sanırım. herhangi kanalı 1.sıraya alıyorum ama no su 1 değil de ilk verilen örneğin 14 yazıyor. 1. sıra olan kanalın numarasını da 1 nasıl yapıyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: quanch

Arkadaşlar gün itibari ile 65Hu8500 ile bende aranızdayım. Dikkat etmem gereken veya yardımcı olacağınız konular var ise cevaplarınızı bekliyorum.

Hayırlı olsun
    Nerden nekadAra alındı?

Orijinalden alıntı: estamemuchoo

quote:

Orijinalden alıntı: quanch

Arkadaşlar gün itibari ile 65Hu8500 ile bende aranızdayım. Dikkat etmem gereken veya yardımcı olacağınız konular var ise cevaplarınızı bekliyorum.

Hayırlı olsun
    Nerden nekadAra alındı?

İzmir Alsancak Egemen mağazasından alındı. 9.500'e alındı. Tv sehpası da hediye edildi. Tv sehpası 500 lira kadardı.
    Ek süre garanti mutlaka al

Orijinalden alıntı: estamemuchoo

Güle güle kullanın
    Ek süre garanti mutlaka al

2 yıl var zaten yetmez mi?
    Büyükde ekran artı 2 yıl alın
    60h7000 serisi var bizde de 5 ay sonra panel gitti servise sorduk niye diye olabiliyor montaj esnasında büyük ekran felan filan dedi ya dedik 2 yıl sonra olsaydı bu arıza dedik sineye çekcekmişiz :)
    Siz siz olun yaptırın

• Dostlar bir şey sormak istiyorum ben 40H6500 full hd led tv'yi ps4 ve film izlemek için almayı planlıyorum ama çeşitli sorunları olduğunu okudum ve merak ettiğim bir nokta var Samsung 2015 yılı içinde çıkartacağı tvlerden bahsediyor ama hepsi 4K, SUHD, CURVED modelleri baktığım kadarıyla ben ps4 ve film için niyetlendiğim Full Hd tv yerine 2015 model bir şey almak istiyorum acaba Samsung artık Full Hd tv üretmeyecek mi ? ya da Full Hd yeni seri tvler çıkacak mı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim şimdiden eyvallah...

Bırak Elindeki GoPro'yu Evlat..!! XiaoMi Yi Al
  • quote:

Tecrübeyle sabittir :) Samsungun bir FW hastalığı vardır güncelleme çıktıkça öncekü sürümleri aratır insana mutlaka bir tarafları bozar en önemlisi de görüntü de kalite kaybı yapar her zaman. Atıyorum H serisi için 15 güncelleme çıkardıysa bunun 2 en fazla 3 tanesi iyi olur diğerlerini yüklersen güncelleme çıksın da düzelsin dersin. Ama genel itibariyle TV nin üzerinde gelen FW ler iyi olur randımanlı olur görüntü açısından. Bazen sorun olursa güncellemen gerekir o nedenle dedim sorun yoksa güncelleme yapma diye. Burada da FW den yakınan çok olmuştur yabancı forumlarda da aynı şekilde. Ben 3 farklı samsung TV ile 2 yıldır FW sıkıntısı çektim hep. Şu an kullandığım 60h7000 yi mecburen güncelledim problem vardı ama sebep FW değilmiş epey canımı sıktı çok kötü FW lerden geçtim 2710 çıktı en son onunla mutluyum eski kaliteye yaklaştı diyebilirim artık no update :)

EK: Tabi fark etmeyedebilirsin güncelleme sonrası değişiklikleri sıkıntı yaratmayabilir farklı kullanıcılara güncelleme!

Ayrıca ayarlardan otomatik update kapalı olsa bile tv kendini güncelliyor internete sürekli bağlıysa. Onu kapatmak güncellemeye çok engel değil. Servis menüsünden kapatmak gerekiyor.

servis menüsüne nasıl giriliyor 60h7000'nin ? ben normal tuşlu kumanda da aldım ama giremedim ? Bu arada evet üstünde gelen fw'nin görüntü kalitesi daha iyiydi !!! geriyede dönemiyoruz birde yeni çıkan fw lerin içeriğini yayınlamıyor samsung !!! ne iyileştirildi hangi hatalar giderildi vs diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 24 Mayıs 2015; 22:52:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Tecrübeyle sabittir :) Samsungun bir FW hastalığı vardır güncelleme çıktıkça öncekü sürümleri aratır insana mutlaka bir tarafları bozar en önemlisi de görüntü de kalite kaybı yapar her zaman. Atıyorum H serisi için 15 güncelleme çıkardıysa bunun 2 en fazla 3 tanesi iyi olur diğerlerini yüklersen güncelleme çıksın da düzelsin dersin. Ama genel itibariyle TV nin üzerinde gelen FW ler iyi olur randımanlı olur görüntü açısından. Bazen sorun olursa güncellemen gerekir o nedenle dedim sorun yoksa güncelleme yapma diye. Burada da FW den yakınan çok olmuştur yabancı forumlarda da aynı şekilde. Ben 3 farklı samsung TV ile 2 yıldır FW sıkıntısı çektim hep. Şu an kullandığım 60h7000 yi mecburen güncelledim problem vardı ama sebep FW değilmiş epey canımı sıktı çok kötü FW lerden geçtim 2710 çıktı en son onunla mutluyum eski kaliteye yaklaştı diyebilirim artık no update :)

EK: Tabi fark etmeyedebilirsin güncelleme sonrası değişiklikleri sıkıntı yaratmayabilir farklı kullanıcılara güncelleme!

Ayrıca ayarlardan otomatik update kapalı olsa bile tv kendini güncelliyor internete sürekli bağlıysa. Onu kapatmak güncellemeye çok engel değil. Servis menüsünden kapatmak gerekiyor.

servis menüsüne nasıl giriliyor 60h7000'nin ? ben normal tuşlu kumanda da aldım ama giremedim ? Bu arada evet üstünde gelen fw'nin görüntü kalitesi daha iyiydi !!! geriyede dönemiyoruz birde yeni çıkan fw lerin içeriğini yayınlamıyor samsung !!! ne iyileştirildi hangi hatalar giderildi vs diye

....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 24 Mayıs 2015; 22:06:39 >

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Burdan bakın

https://www.youtube.com/watch?v=gR2vbaoJiLI

Burdan bakın

https://www.youtube.com/watch?v=gR2vbaoJiLI

bunlar işlemiyor 60h7000 de ? siz kendiniz girdiniz mi ?

Orijinalden alıntı: fiyu

Dostlar bir şey sormak istiyorum ben 40H6500 full hd led tv'yi ps4 ve film izlemek için almayı planlıyorum ama çeşitli sorunları olduğunu okudum ve merak ettiğim bir nokta var Samsung 2015 yılı içinde çıkartacağı tvlerden bahsediyor ama hepsi 4K, SUHD, CURVED modelleri baktığım kadarıyla ben ps4 ve film için niyetlendiğim Full Hd tv yerine 2015 model bir şey almak istiyorum acaba Samsung artık Full Hd tv üretmeyecek mi ? ya da Full Hd yeni seri tvler çıkacak mı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim şimdiden eyvallah...

Güncel:

"Cevap verebilecek var mı ? "

Bırak Elindeki GoPro'yu Evlat..!! XiaoMi Yi Al
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Bend de yok kumanda ama H serisi için tv kapalıyken INFO+MENU+MUTE+POWER tuslariyla giriyorlar.

Bend de yok kumanda ama H serisi için tv kapalıyken INFO+MENU+MUTE+POWER tuslariyla giriyorlar.

olmuyor ben denedim
    https://youtu.be/wHO1CReFOLU

Bi de şu sayfada resimler var.

forum.samygo.tv
    H series region change - SamyGO
    http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?t=7882

• Arkadaşlar bt kulaklık aldım tv destekliyor diye ancak sadece klavye mouse destekliyormuş:(

Tv ye aparatlı bt kulaklık alsam işimi görür mü?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.