| _____________________________ |
Bildirim

|
Merhabalar,
Öncelikli olarak bu yazı'yı yazma nedenim, '' Xiaomi Yi '' adlı konu'yu başlatan, '' Olgu Erhan '' isimli üyemizin, yapmış olduğu davranışları ve tutumlarına bağlı olarak yazılmıştır. İlk olarak, bu konu'yu uzun zamandan beridir, takip ettiğimi belirtmek istiyorum. Gördüğüm kadarıyla, Olgu bey gerçekten bu işe oldukça fazla önem veriyor, ve aynı zamanda da bir çok kişinin, ben de dahil olmak üzere, bu kamera'yı almasına vesile olmuştur. Ona bu yönden, teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Gerçekten yardım sever olması, istekli ve dürüst bir kişiliğe sahip olması benim, bu yazıyı yazmama vesile olmuştur. Bir diğer yandan, konu ile ilgili olarak diğer arkadaşlarımızın da, aktif bir şekilde konu ile ilgili paylaşımlar'da bulunması ve yararlı bilgiler paylaşması, konu'nun üst düzeylere çıkmasını sağlamıştır. Ellerinize sağlık arkadaşlar, olması gereken her şey, olması gerektiği gibi olmuş ve olmaya'da devam ediyor. @OlguErhan |
gerçekten cihazın içi de oldukça kaliteli geldi bana hatta sanıyorum cihazın flash çipi spansion adlı bir amerikalı bir şirketten alınmış. bu şirket amd ve fujitsu firması tarafından ortak girişimle kurulmuş. bu bilgiler ne işe yarar diyebilirsiniz tamamen can sıkıntısı ve meraktan araştırdım paylaşmak istedim. |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 3 Nisan 2015; 20:24:52 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 3 Nisan 2015; 13:22:28 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kent290lf -- 4 Nisan 2015; 0:23:15 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kent290lf -- 4 Nisan 2015; 12:49:14 > |
|
|
|