Şimdi Ara

2014 SAMSUNG 3DTV (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.711
Cevap
50
Favori
249.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sek-3500 ocb Samsung' un kendi sitelerinde de yavaş yavaş görünmeye başlıyor. Sanırım mayıs ortası gibi de satılmaya başlanacakmış. Önemli olan kitin çıkması değil, Samsung Türkiye' nin bu kiti getirmesi. Çünkü geçen senenin kitleri olan sek-2000 ve sek-2500 Samsung Türkiye tarafından getirilmedi. Tüm dünyada bu kit olmasına rağmen Türkiye' de alıp kullanabilme şansı olamadı. Umarım geçen sene yaptığı gibi kiti getirmemezlik yapmaz ve bizde alıp kullanabiliriz. Hocam bu arada indirim çeki belirli bir mağazaya özel miydi?

http://www.samsung.com/us/video/tvs-accessories/SEK-3500U/ZA

• karizmas K kullanıcısına yanıt
    Eğer geçen seneki gibi bir durum olur ise durum vahim o zaman. büyük kavga çıkartırım Samsung TR ile.
    Bana 7.500 e TV satarken bunların hepsi hediye diyor, hediyeyi kullanmak istersem malesef Türkiyede yok diyecek.!

Zaten kitin fiyatı neredeyse TV fiyatı. Şimdikinden çok fazla artısı olmayacak Tizen işletim sistemini sunuyor.
    Ayrıca 2015 itibari ile piyasaya çıkan TV lerdeki giriş çıkış desteği güncelleniyor.

İndirim çeki de Samsung mağazalarında geçerli sanırım. Bu kiti de başkası satmaz herhalde.
    MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    ooo süper, kit gelmezse yanıma bir yandaş daha geldi, birlikte kavga ederiz artık:)

Dediğin gibi, Tizen dışında kitin sana çok fazla artısı olmaz. Ama bende f9000 var ve bu tv de h265 codec, hdmi 2.0, usb 3.0, 4k 60 hz gibi özellikler yok ve kit olmadan tv nin sadece 4k çözünürlüğü var.

Sanki geçen sene yapılan kampanya vatan bilgisayar' da vardı diye hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirim. Bu çekten benim de bulmam lazım, indirim çok iyi. Samsung Tr sadece ilk kit olan sek-1000 i getirdi, onu da Vatan' da satmışlardı.
  • karizmas K kullanıcısına yanıt
    Sizin TV ilk çıkan 4K modellerinden olduğu için yazdığınız özellikleri ve desteği barındırmıyor.Sadece Panel 4K o kadar. Sizin kiti almanız çok güzel olacaktır. Bendeki TV zaten birçok özelliği barındırıyor. Ekleyeceği sadece Tizen OS ve 4k 60 Hz özelliği olacak.

Mağazalara sormak lazım ne zaman gelecek, ne kadara satışı yapılacak öğrenmek lazım. Samsung TR nin haberi yok daha. Az önce aradım ama bilgi veremedi.!
    MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Neredeyse 8 aydır soruyorum ve Samsung Tr' nin hiç bir zaman bilgisi olmadı. Parasını verip almak istediğimiz bir ürünü adamlar getirmiyor. Sanırım çok az adette satış oluyor ve Samsung Tr için astarı yüzünden pahalıya geldiği için, getirmemek gibi bir strateji izliyorlar. Müşteri talebi, hizmet düşüncesi sıfır olup, amaç kar olursa, sonuç bu olur. Bu seneki stratejiyi bekleyip göreceğiz. Umarım kit gelirde, alıp kullanabiliriz artık.
  • samsung 48h6290 da gerçek panel frekansı 100 hz idi değil mi arkadaşlar?
  • merhaba; arkadaşlar 16-05-2014 yılında almış oldugum SAMSUNG UE48H6470A 48"(122 CM) 3D FHD SMART LED tv çalışırken bir anda görüntü gitti ses var her türlü cihaz la denendi görüntü yok ses var. servisi aradım geldiler panel arızalı dediler komple sadece paneli değişiyorlar iç parçalar kalacak dendi cuma veya cumartesiye kadar montajını yapacaklar bilgisi olan arkadaşlar led tv nin komplesini degişim yapmıyorlar varmı böyle bişey

Orijinalden alıntı: poyraz272

merhaba; arkadaşlar 16-05-2014 yılında almış oldugum SAMSUNG UE48H6470A 48"(122 CM) 3D FHD SMART LED tv çalışırken bir anda görüntü gitti ses var her türlü cihaz la denendi görüntü yok ses var. servisi aradım geldiler panel arızalı dediler komple sadece paneli değişiyorlar iç parçalar kalacak dendi cuma veya cumartesiye kadar montajını yapacaklar bilgisi olan arkadaşlar led tv nin komplesini degişim yapmıyorlar varmı böyle bişey

Hocam önce tamirat,yapilamazsa yenisi, yenisi yoksa yeni serinin ona uygun dengi modeli, o da yoksa üst modeli, o da olmadi para iade

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 48HU8500 diye bir model var mı? Varsa satılıyor mu şu an?

yoksa başka önerisi olan var mı?

http://www.bimeks.com.tr/urun/143262/samsung-55h6500-140-ekran-3d-led-tv.aspx

Ben hertz ini düşük buldum görüntüde herhangi bi aksaklık oluyor mu?
  • Var ben yükledim. Eğer eski bir sürüm varsa yüklemenize gerek yok 26xx sürümleri varsa yükleyebilirsin motion kabiliyeti artmış daha akıcı oldu tv 2600 sonrası fw lere göre. 2100 li fw lerden sonra en iyi fw diyebilirim.
  • quanch Q kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun tv de sorun yoksa güncelleme yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Arkeen

Hayırlı olsun tv de sorun yoksa güncelleme yapma

Daha internetle tanışmadı cihaz. Neden öyle söylediniz ki?
    Tecrübeyle sabittir :) Samsungun bir FW hastalığı vardır güncelleme çıktıkça öncekü sürümleri aratır insana mutlaka bir tarafları bozar en önemlisi de görüntü de kalite kaybı yapar her zaman. Atıyorum H serisi için 15 güncelleme çıkardıysa bunun 2 en fazla 3 tanesi iyi olur diğerlerini yüklersen güncelleme çıksın da düzelsin dersin. Ama genel itibariyle TV nin üzerinde gelen FW ler iyi olur randımanlı olur görüntü açısından. Bazen sorun olursa güncellemen gerekir o nedenle dedim sorun yoksa güncelleme yapma diye. Burada da FW den yakınan çok olmuştur yabancı forumlarda da aynı şekilde. Ben 3 farklı samsung TV ile 2 yıldır FW sıkıntısı çektim hep. Şu an kullandığım 60h7000 yi mecburen güncelledim problem vardı ama sebep FW değilmiş epey canımı sıktı çok kötü FW lerden geçtim 2710 çıktı en son onunla mutluyum eski kaliteye yaklaştı diyebilirim artık no update :)

EK: Tabi fark etmeyedebilirsin güncelleme sonrası değişiklikleri sıkıntı yaratmayabilir farklı kullanıcılara güncelleme!

Ayrıca ayarlardan otomatik update kapalı olsa bile tv kendini güncelliyor internete sürekli bağlıysa. Onu kapatmak güncellemeye çok engel değil. Servis menüsünden kapatmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkeen -- 21 Mayıs 2015; 22:46:39 >

• Cihazın iyiliğini kötülüğünü anlamam için kullanmam gerekir daha nasip olmadı ki. Daha yeni kurdum cihazı ve evlenmeme daha 2 hafta var. Yani sizin gibi bir şeyler anlamam mümkün değil.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.