Merhabalar 2014 Model 1.6 TDI Skoda Octavia araç sahibiyim aracım en boş versiyonu ve düz vitesli modeldir, aracı genelde şehir içinde kullandığımdan ve artık düz vitesli araç kullanmak beni rahatsız ettiğinden dolayı otomatik vitesli Benzinli Corolla almayı düşünmekteyim, sıfır araçlar içerisinde liste fiyatı olarak en uygun Corolla gözüktüğünden bu aracı aklıma kestirdim, sormak istediğim birkaç soru vardır. 1) Dizel Octavia'dan sonra Benzinli otomatik Corolla yakıt ekonomisi olarak çok üzer mi ? 2) Corolla yerine otomatik şanzımanı sorunsuz olan araç önerisi alabilirim. 3) Şu an Toyota bayisine gitsem liste fiyatından sıfır araç bulunuyor mu acaba ? 4) Otomatik vitesli, sorun çıkartmayacak maksimum 250 bin TL civarı mümkünse sıfır otomatik araç önerisi rica etmekteyim. Aslında Octavia aracımdan ziyadesiyle memnunum fakat sol dizimde problem olduğundan düz vites araç kullanmak artık beni oldukça rahatsız etmeye başladı, bu sebepten istemeyerek te olsa 48 bin Km. de olan aracımı satıp otomatik vitesli araç almayı düşünmekteyim. |